Na popustu su sakoi za svaki dan u godini – ne propustite ove modele

Ima li boljeg vremena za šoping od prazničnog perioda? Verovatno ste zatrpani godišnjim planovima i glamuroznim događajima, a baš za sve to su vam potrebni sakoi na sniženju. Naši stilisti su izabrali nekoliko izuzetnih komada koji su trenutno na popustu, a pritom dostupni u prodaji u Srbiji.

U nastavku teksta, pogledajte koje trendi blejzere možete da nađete na domaćem tržištu.

Sakoi na sniženju

P….S….Fashion asimetričan blejzer

Sivi tonovi, prožeti vertikalnim prugama, čine osnovnu paletu ovog blejzera. Inspirisani savremenom estetikom, dizajneri modne kuće P….S….Fashion stvorili su komad koji ističe vaš stav i integritet. Asimetričan kroj i kopčanje dugmićima na preklop dodaju dinamiku, dok se kragna i reveri ističu sofisticiranim izgledom.

Sa imitacijom džepova na preklop i prorezom na donjem rubu pozadi, sako odiše suptilnošću. Preporučujemo kombinovanje sa suknjom komplementarnog dezena kako biste postigli besprekoran sklad.

sakoi na sniženju

Reserved oversized crni sako

Reserved sako donosi  eleganciju u jednostavnom dizajnu. Klasični reveri prate liniju dugih, ravnih rukava, stvarajući ravnotežu između udobnosti i sofisticiranosti. Oversized kroj dodaje notu neformalne elegancije, pružajući slobodu pokreta i udobnost tokom celog dana.

Dugmad na prednjem delu sakoa omogućavaju  kopčanje, dok dva prednja džepa dodaju praktičnost i doprinose opuštenom izgledu. Bez obzira na to da li ga nosite preko uskih farmerki za ležerniji izgled ili ga kombinujete sa elegantnom suknjom za poslovnu kombinaciju, lako ćete ga prilagoditi najrazličitijim prilikama.

sakoi na sniženju

Mona blejzer sa dvorednim kopčanjem

Maslinasta nijansa dominira tokom čitave zimske sezone, a Mona (kao po običaju) donosi poslednje trendove. Strukirani blejzer sa dvorednim kopčanjem naglašava precizan kroj, koji će pratiti liniju vašeg tela.

Izrađen od pažljivo odabranih materijala, blejzer pruža kvalitet, ali i statement momenat. Dva džepa sa preklopom dodaju dozu praktičnosti, čineći ga idealnim izborom za poslovne prilike ili elegantne večernje događaje.

sakoi na sniženju

Massimo Dutti sako od 100 % lana

Dvoredno kopčanje na dva dugmeta pruža klasičan izgled, dok su dva džepa sa preklopom funkcionalni i pružaju  eleganciju. Našiveni džep na grudima donosi notu sofisticiranosti, ali ne varajte se – ovaj sako nije rezervisan samo za posebne prilike.

Možete da ga sa ponosom nosite u svim svakodnevnim situacijama gde želite da spojite udobnost sa elegancijom. Komad predstavlja savršen spoj tradicije i modernog dizajna, pružaju mnoštvo mogućnosti za igru.

sakoi na sniženju

Massimo Dutti karirani sako sa džepovima

Karirani dezen ovog sakoa donosi klasičan šarm i gracioznost, čineći da svaka kombinacija odiše “tihim luksuzom”. Izrađen od kvalitetne vune, sako pruža toplinu i udobnost, što ga čini savršenim izborom za različite sezone. Kragna sa špicastim reverima dodaje sofisticiranost, dok dvoredno kopčanje donosiklasičan izgled kome težite.

Kombinujte ga sa klasičnim pantalonama iste boje za elegantan poslovni izgled, ili ga nosite sa farmerkama za opušteniji dnevni look.

sakoi na sniženju

Zara blejzer ravnog kroja

Blejzer iz Zara kolekcije predstavlja spoj klasičnog i modernog. Reveri i dugi rukavi sa naglašenim naramenicama čine osnovu komada, dok pravolinijski kroj dodaje dozu urbanog stila. Ovaj blejzer je idealan za one koje cene minimalizam i žele da izgledaju besprekorno.

Frontalni džepovi donose praktičnost, dok kopčanje na dugmad na prednjem delu omogućava lakoću nošenja i prilagođavanja izgleda prema vašem ukusu.

sakoi na sniženju

Patrizia Pepe karirani ženski sako (Fashion&Friends)

Sako odražava prepoznatljiv pečat Patrizia Pepe stila i zrači italijanskim šarmom. U sivim nijansama, karirani uzorak stvara igru svetla i senke, dodajući novu modnu dimenziju blejzeru.

Dugački rukavi i prednji džepovi čine komad savremenim, dok istovremeno naglašavaju ženstvenost. Možete da ga nosite u svakoj prilici, od poslovnih sastanaka do kežual večeri sa drugaricama.

sakoi na sniženju

Zara dugi blejzer

Dug i prilagođen kroj ga čine opuštenim izborom, a bež boja naglašava njegovu svestranost. Lapel kragna i naglašena struktura ramena donose notu klasične elegancije. Ovaj blejzer dolazi sa naglašenim manžetnama, a istovremeno se prilagođava liniji tela, naglašavajući ženstvenost.

Nesumnjivo će postati ključni deo vašeg garderobera koji ćete moći da nosite uz razne komade – od klasičnih pantalona za poslovni izgled ili do mini-suknje za večernji izlazak.

sakoi na sniženju

Weekend Max Mara Dorico sako

Dorico sako iz Weekend Max Mara kolekcije predstavlja spoj klasičnog i modernog. Izrađen od tanjeg vunenog tvida, ovaj sako predstavlja odu eleganciji i udobnosti. Jednoredno kopčanje, strukiran model i rever srednje dubine čine ga idealnim izborom za različite prilike.

Ramena su naglašena, džepovi su našiveni, pokriveni klapnama, dodajući  praktičnost. Šlic srednje dubine pozadi doprinosi udobnosti, čineći ovaj sako izuzetno prijatnim za nošenje.

sakoi na sniženju

Pročitajte i ovo: Sarah Jessica Parker: Odevne kombinacije koje su je učinile ikonom stila

Naslovna fotografija: pinterest.com