Meghan Markle je u Kolumbiji pokazala zašto je princeza stila

Meghan Markle se vratila! Ona je ponovo opsesija modnog sveta, jer su njeni autfiti iz Kolumbije u centru pažnje poslednjih dana. Vojvotkinja od Saseksa (43), koja živi sa princom Harryjem i njihovo dvoje dece, princom Archiejem (5) i princezom Lilibet (3), u kući u Montesitu vrednoj 14 miliona dolara, pridružila se svom mužu na prošloj četvorodnevnoj turneji po južnoameričkoj zemlji.

Par je imao gust raspored tokom svog putovanja – prisustvovali su nastupu kolumbijskih narodnih plesača u Bogoti, posetili školu, priredili banket i održali govore.

Potpredsednica Kolumbije, Fransia Marqez, pozvala je par u posetu nakon što je pogledala njihovu Netflix seriju, „dirnuta“ njihovom pričom. Tokom putovanja, Meghan je još jednom dokazala da je princeza stila, noseći niz elegantnih – i skupih – autfita.

Meghan Markle – autfiti iz Kolumbije

Veronica Beard co-ord set

Meghan je posetu započela besprekornim autfitom. Za prijem kod kolumbijske potpredsednice, odabrala je teget co-ord set, koji se sastojao od topa na kopčanje sa halter izrezom i pantalona. Ovaj elegantni komplet je zaokružila Manolo Blahnik cipelama i belom Loro Piana torbom.

Johanna Ortiz haljina

U drugom delu dana, Meghan je odabrala razigranije izdanje – Johanna Ortiz dezeniranu haljinu sa suptilnim izrezom ispod grudi, koju je nosila uz zlatni nakit i puštenu kosu.

Victoria Beckham košulja

Meghan odlično zna koje boje pristaju njenom tenu, tako da je odabir svilene košulje u zagasitoj braon nijansi bio pun pogodak. Nosila je kreaciju Victorie Beckham tokom samita o digitalnom nasilju, a ostatak autfita takođe je bio u braon tonovima.

Loro Piana blejzer & Chanel baletanke

Jedan od najboljih autfita koje je nosila u Kolumbiji je smart casual kombinacija sakoa i baletanki. Ovaj autfit je lako rekreirati i uvek izgleda besprekorno. Osnova su crne cigaret pantalone i bela košulja, preko koje je Meghan nosila Loro Piana blejzer u camel nijansi, a sve je dopunila klasičnim Chanel baletankama u dva tona.

Još jedna Johanna Ortiz haljina

Budući da je Ortiz najpoznatija dizajnerka iz Kolombije, logično je da je Meghan nosila nekoliko njenih kreacija. Nakon roze haljine, druga je bila crna, sa belim dezenom konopaca, koju je vojvotkinja stilizovala uz torbu od rafije.

Posse Suknja

Meghan voli da se oblači monohromatski, pa je u Kolumbiji blistala u belom od glave do pete. Nosila je pencil suknju modne kuće Posse uz top bez rukava i beli šešir sa crnom trakom. Pilotske Ray Ban naočare su postale njen zaštitni znak.

Juan De Dios SUKNJA

Meghan je nosila još jedan mali kolumbijski brend, Juan de Dios, a na taj način je iskazala koliko joj je čast što je gost južnoameričke zemlje. Njen izbor je bila suknja na preklop sa dezenom tufni, koju je nosila uz klasičnu belu košulju.

Andres Otalora haljina

Za svoj poslednji angažman u Kolumbiji, par je prisustvovao muzičkom festivalu Petronio u Kaliju, poznatom po svojoj posvećenosti afro-kolumbijskoj muzici i plesu. Meghan se pridružila zabavi u belo-zelenoj haljini kolumbijskog dizajnera Andresa Otalore.

Pročitajte i ovo: Elegantni stil Marie Sharapove u 10 besprekornih autfita

Božica Luković