Ništa nije tako chic kao jesenji stil Francuskinja – ove autfite želimo da nosimo svuda

Jednostavna elegancija najbolje opisuje stil Francuskinja. One vole prirodan izgled bez preterivanja, a ono što ih izdvaja od drugih žena je lakoća kojom biraju savršen autfit. Jesen je godišnje doba kada možete da nosite najviše omiljenih odevnih komada, a inspiraciju potražite na ulicama Pariza.

Niko bolje od Francuskinja ne ume da iznese blejzere, trench mantile, čizme, kardigane i plisirane suknje ili pantalone. Uložite novac u komade koje ćete moći da nosite više sezona, a kombinujte ih tako da nikada ne izgledaju monotono.

Jesenji stil Francuskinja može vas inspirisati da u svoj ormar dodate garderobu koja će vam pomoći da u svakoj prilici zablistate.

Jesenji stil Francuskinja koji ćete želeti da iskopirate

Trench mantil

Ništa ne izgleda toliko šik kao dobar trench mantil. Bež boja je klasika, ali možete da kupite i maslinastozeleni ili braon. Iskombinujte ga sa farmerkama ravnih nogavica i braon čizmama sa štiklom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julie (@leasy_inparis)

Monohromatski autfit

Kada želite da budete u trendu, a opet da izgledate elegantno i klasično, odlučite se za monohromatski autfit. Kožna suknja, džemper i čizme u čokoladnobraon boji su pun pogodak. Upečatljiv zlatni aksesoar je jedini detalj koji vam je potreban.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Mus (@sylviemus_)

Jakna od prevrnute kože

Prevrnuta koža je u trendu ove jeseni, a Francuskinje je uvek imaju u garderoberu. Jakna od prevrnute kože je najbolji način da ispratite trend. Iskombinujte je sa malom crnom haljinom i baletankama za elegantan i ženstven svakodnevni izgled. Talasasta kosa će vam dati taj buntovnički look.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sabina Socol (@sabinasocol)

Animal dezen

Animal dezen se vratio na velika vrata. Francuskinje uglavnom kupuju obuću sa ovom šarom, pa se trude da je uklope u ostatak autfita. Predlažemo vam da se odlučite za drap farmerke/pantalone i bluzu koju ćete upotpuniti animal sandalama. Vodite računa da ne preterate sa printom, jer se onda to smatra neukusnim, a ne elegantnim.

Bordo cipele

Poslovni ili ležerni stajling uvek možete da upotpunite nekim neobičnim komadom obuće, a naš predlog su bordo cipele. One su upečatljive same po sebi, pa je dovoljno da ih uparite sa farmerkama ravnih nogavica, najobičnijom belom majicom i braon blejzerom. Braon i bordo prave odličan kontrast, pa će ceo stajling izgledati perfektno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Franny (@frannfyne)

Co-ord kardigan i suknja

Setovi su poslednji put bili moderni devedesetih godina prošlog veka, ali ponovo se vraćaju. Kombinacija kardigana i suknje/pantalona je nikad popularnija, a ako odaberete set u braon ili nekoj drugoj jesenjoj boji – nećete pogrešiti. Najbolje bi bilo da ceo stajling upotpunite čizmama od prevrnute kože.

Pročitajte i ovo: Torbe od antilopa ove jeseni svi nose – naši stilisti izdvajaju najlepše modele

Naslovna fotografija: instagram.com/juliesfi

Sanja Belinić