Modni komadi u braon boji dominiraju ove jeseni – stilisti su pronašli najlepše

Modni komadi u braon boji dominiraju ove jeseni – zato su easy life stilisti izvojili najlepše iz domaće ponude. Braon boja je u jesenjem periodu izuzetno popularna i donosi toplinu i prirodnost u svakodnevni stil.

Ona asocira na zemlju, drvo i prirodu, što je savršeno kada se priroda menja i njene boje prelaze u zlatne, narandžaste i burgundy nijanse. Često se kombinuje sa toplim bojama poput zlatne, boje bundeve i tamnozelene, stvarajući harmonične i sofisticirane kombinacije.

Braon je savršen izbor za one koji žele da unesu malo prirodnog šarma u svoj garderober tokom jeseni. Ova tamna, bogata nijansa pojavila se u brojnim kolekcijama za jesen/zimu 2024. brendova kao što su Bottega Veneta, Miu Miu, Ferragamo i Courreges.

bottega veneta/jesen zima 2024

Instagram.rs/bottegavenetaworld

Lepota smeđe boje leži u njenoj svestranosti. U suštini, to je neutralna boja koja može zameniti crnu, sivu ili belu. Bilo da investirate u smeđi kaput za jesen, tašnu u bogatoj kakao nijansi ili zamenite baletanke braon mokasinama, postoje mnogi načini da ispratite trend. Možete kombinovati čokoladnosmeđu jaknu sa farmerkama, stilizovati je uz belu majicu ili, još bolje, prigrliti monohromatski izgled.

Brendovi kao što su Massimo Dutti, Mango i Zara, takođe su u svoje kolekcije obojili u braon, pa su se WNB stilisti ovoga puta fokusirali na odeću i akesesoare koje možete pronaći u njihovoj ponudi.

Modni komadi u braon boji po preporuci WNB stilista

Massimo Dutti Midi-haljina sa američkim izrezom 

Ova haljina je jedna od najpopularnijih u ponudi brenda. Izrađena je od sto odsto liocela, sa šlicom sa zadnje strane, a američki izrez na preklop joj daje poseban šarm. Lepršavog je kroja i idealna za letnju sezonu, ali tokom jeseni, možete je nositi uz kaubojske čizme u kombinaciji sa kožnom jaknom.

trend jeseni braon boja/haljina

Zara Oversized blejzer sa reverima

Ovakav kroj blejzera je više nego poželjan ukoliko želite da kreirate ozbiljan, ali nonšalatan look. Posebno se dobro slaže sa širokim pantalonama, a bele linije u tkanju omogućavaju da se kombinuje sa svetlijim bojama.

zara blejzer

Weekend MaxMara Piavewe tašna

Jednostavna tašnica koja se može nositi preko ramena prikladna je za sve varijate – poslovne, dnevne, večerne. Njen izgled nesesera iz 90-ih čini je skoro retro komadom, a izrađena je od sto odsto goveđe kože.

braon torba

Mango straight-fit pantalone sa lastišom 

Ova udobne i jednostavne pantalone mogu lako da se kombinuju sa različitim stilovima. Što se tiče obiće, mogu da se nose uz jednostavne patike, kao i uz štikle.

braon torba

RESERVED VOLUMINOZNA BLUZA

Ova atraktivna i jednostavna bluza sa “V” izrezom i voluminoznim rukavima rezervisana je za poslovne varijante u zimskim mesecima. Ukoliko je kombinujete uz sako ili prsluk izgledaće više nego chic. Takođe je možete nositi u letnjim mesecima uz suknju ili lanene pantalone.

braon jesenja bluza

MONA ČIZME DO GLEŽNJA

Ovaj model čizmi možete da kombinujte uz bilo koji outerwear. Braon boja im daje western momenat, pa su uz farmerke odličan izbor. Ukoliko se odlučite za jaknu od prevrnute kože to će biti pun pogodak.

trend jeseni braon boja/cizme

SINSAY JEDNOSTAVNA MIDI-HALJINA

Model haljine iz Sinsay asortimana je vanvremenski. Sa šlicevima sa strane i dužinom koja pristaje svima. Lako se kombinuje sa sakoom, ali i sa kožnom jaknom. Čizme do kolena su savršen izbor, ali i štikle u kontrastnoj boji mogu da budu pun pogodak.

braon haljina

LINDEX MIDI-SUKNJA OD IMITACIJE KOŽE

Kožne suknje su uvek dobrodošle za jesen, a ove sezone, ponovo se vraćaju pencil modeli. Lindex ima čokoladnobraon verziju koja je praktična za posao, ali je lako možete stilizovati i za večernje varijante.

trend jeseni braon boja/suknja od vestacke koze

Pročitajte i ovo: Njujorška ikona: Jenna Lyons i njen jedinstveni stil u 10 inspirativnih autfita

Naslovna fotografija: Pinterest/Lady Basil’s Inspiring Colors Reyhan

Maša Georgijev Ilić