Neizvesna istraga u lavirintu emocija – Poklanjamo 3 knjige “Anželik” Gijoma Musoa

Gijom Muso, najčitaniji romanopisac u Francuskoj, čije su knjige decenijama bestseleri u svetu i Srbiji, uspeo je da novim romanom Anželik ponovo oduševi publiku širom sveta. Srpsko izdanje ovog romana može se pronaći na sajtu Vulkan izdavaštva, kao i u knjižarama širom Srbije – ali i kroz GIVEAWAY portala easy life.

Anželik

Osim što glavne likove knjige – policajaca Matijasa i primabalerinu Stelu Petrenko – strmoglavo uranja u neizvesnu istragu, a čitaoca u lavirint emocija, u kojem sve ono što je na jednoj stranici izvesno, već na drugoj nije, Muso novom knjigom „pogađa“ u sam centar preovalađujućih emocija savremenog čoveka.

„Govorim o strepnjama našeg vremena, ljudima koji više ne mogu da razgovaraju jedni sa drugima na civilizovan način. Jedna od glavnih tema moje knjige je ozlojeđenost, gorčina. Veoma je teško priznati sebi da ne živite život kakav zaslužujete. Ovu frustraciju osećamo i u današnjoj Francuskoj“, kaže francuski majstor neizvesnosti o svom novom romanu Anželik.

U saradnji sa Vulkan izdavaštvom, organizovali smo GIVEAWAY u kojem možete da dobijete 3 knjige Anželik Gijoma Musoa! U nastavku pronađite Instagram post u kojem se nalaze svi detalji prijave:

Naslovna fotografija: WANNABE Media