Safari i pruge – nova Comma kolekcija unosi svežinu u letnju modu

Comma novom kolekcijom unosi svežinu u letnju modu inspirisanu neizmernom lepotom i divljinom pustinje Mojave, poznate po surovosti i lepoti, te najmanje i najsušnije pustinje u pustinjskom pojasu Severne Amerike.

Ova kolekcija je prava oda prirodi koja se ogleda u nežnim, ali snažnim tonovima boja koji podsećaju na neukroćeni krajolik. Nežna bela, tajanstvena crna i topla bež čine bazu, upotpunjenu grafičkim uzorcima lišća, simbolom rasta i života. Dugačka krila koja se lagano njišu na vetru poput su plesa pustinjskog peska kojeg oblikuje vetar. Simbol su ženstvenosti i elegancije, koji u kombinaciji sa satenom i lanom stvaraju osećaj lakoće i slobode. Time Comma donosi ne samo odeću, već obećanje avanture koja čeka da bude otkrivena.

Crno-bela kombinacija je hrabar odabir koji odražava moderan pristup klasičnom nautičkom stilu, a savršena je za one koji se usude izaći iz okvira i izraziti svoju individualnost. Svaki komad iz kolekcije dizajniran je da ispriča priču koju možete nositi i živeti svaki dan.