Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nova generacija Eucerin®Anti-Pigment preparata – blistavija koža sa manje fleka nego ikad pre

Blistava koža i ujednačen ten doživljavaju se kao znak zdravlja i kvalitetnog života i izvor su samopouzdanja. Upravo zato, kada je izgled kože u pitanju, većina žena slaže se da im “toliko” ne smetaju bore, koliko hiperpigmentacije, to jest fleke na licu koje čine ten neujednačenim, umorni izgled kože i tamni kolutovi oko očiju.

U susret ovim potrebama, Eucerin®Anti-pigment linija, već dokazano efikasna u borbi protiv fleka, sada je upotpunjena novim preparatima, koji donose revolucionarna rešenja za više blistavosti, a manje fleka.

Upoznajte i svojoj Eucerin®Anti-pigment rutini dodajte Eucerin®Anti-Pigment Skin Perfecting Serum, zahvaljujući kojem vam za savršen selfi više neće biti potrebni filteri. Samo jedna kap ovog seruma ujutru i uveče, umanjuje fleke i daje koži 100% blistaviji izgled! 

Eucerin®Anti-Pigment Skin Perfecting Serum, sadrži Eucerin® patentirani Thiamidol®, ali i hijaluronsku kiselinu i glicerin, koji dubinski vlaže i neguju kožu. Ultra lagana tekstura sa kristalnom tehnologijom, lako se nanosi i brzo upija, ima blago mirisnu notu i nudi vrhunski osećaj na koži. 

Prvi rezultati upotrebe Eucerin®Anti-Pigment Skin Perfecting seruma vidljivi su već posle dve nedelje, a kombinovana upotreba sa Eucerin®Anti-Pigment dnevnim kremama sa SPF 30 povećava efikasnost ovih preparata dva i po puta! 

Uz redovnu, svakodnevnu upotrebu, kako su pokazala ispitivanja iskustva korisnika, nakon 12 nedelja možete očekivati 75% manje fleka na svom licu. 

Kada je borba protiv fleka u pitanju, od ove jeseni Eucerin®Anti-Pigment nega nudi i trenutne efekte – nove Eucerin®Anti-Pigment Tonirane dnevne kreme SPF 30 umanjuju fleke i sprečavaju njihov nastanak, a uz to odmah prekrivaju pigmentne mrlje i daju koži ujednačen, prirodan izgled.

S obzirom na to da ove kreme sadrže pigmente mineralne boje i matirajuće čestice, a dolaze u svetlijoj i tamnijoj nijansi razvijenim u saradnji sa svetski poznatom šminkerkom Marijanom Makučijan, njihov ton savršeno će se prilagoditi boji vašeg tena. 

Eucerin®Anti-Pigment Skin Perfecting Serum i Eucerin®Anti-Pigment Tonirane dnevne kreme SPF 30, kao i svi preparati iz Eucerin® Anti-Pigment linije, sadrže Eucerin® patentirani Thiamidol®, sastojak koji je tokom desetogodišnjeg istraživanja i testiranja 50 000 supstanci u Eucerin® istraživačkom centru, pokazao najbolju efikasnost u borbi protiv hiperpigmentacija. 

Naučna saznanja su potvrdila da hiperpigmentacije to jest tamne fleke na koži najčešće nastaju kao direktna posledica sunčevog zračenja. Preterano i nezaštićeno izlaganje suncu dovodi do nekotrolisanog rada enzima tirozinaze, a time i do prekomerne proizvodnje melanina koji koži daje tamnu boju. Eucerin® patentirani Thiamidol® smanjuje aktivnosti enzima tirozinaze i tako deluje u korenu problema – umanjuje fleke i sprečava njihovo ponovno pojavljivanje.

Eucerin® patentirani Thiamidol® nalazi se i u osnovi formulacije nove Eucerin®Anti-Pigment Kreme za tamne kolutove oko očiju. Dodatno ova krema sadrži likokalkon A za trenutnu hidrataciju i oligopeptide koji stimulišu proizvodnju kolagena i daju čvrstinu koži. Takođe, tu su i lagani reflektujući pigmenti koji čine da područje oko očiju izgleda svetlije i hijaluronska kiselina koja umanjuje bore i nadutost. Dizajnirana sa posebnim aplikatorom za efekat hlađenja, ova krema smanjuje bilo koju vrstu tamnih kolutova oko očiju, a trenutno pruža svež i probuđen izgled području oko očiju, smanjuje natečenost i popunjava tanke bore. 

 

Eucerin®Anti-Pigment linija pored ovih noviteta sadrži i kreme za dnevnu i noćnu negu i korektor protiv tamnih fleka. Zvezda ove linije i omiljeni preparat mnogih dama ipak je Eucerin®Anti-Pigment Dvofazni serum. Ovaj preperat u maksimalno efikasnoj srazmeri kombinuje dve formulacije – onu koja u osnovi sadrži Thiamidol® za borbu protiv fleka i formulacija zasnovana na hijaluronskoj kiselini za anti-age efekat i ublažavanje bora. Dodatna pogodnost ovog seruma je prijatan, ultra lagani osećaj na koži i brza apsorpcija, što olakšava preporučenu upotrebu ujutru i uveče i doprinosi boljim rezultatima.

Preparati iz Eucerin®Anti-Pigment linije odgovaraju svim tipovima kože, a donose rešenje nove generacije za blistav ten i manje fleka, koje menja vaš život na bolje!

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

Whoops, you're not connected to Mailchimp. You need to enter a valid Mailchimp API key.