Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Krenite na jedinstveno stilsko putovanje sa H&M kolekcijom za proleće 2023.

H&M kolekcija za proleće 2023. inspirisana je mitskim ostrvom Hennes, i nudi mnoštvo ​​mogućnosti za transformaciju ličnog stila. Kolekcija se sastoji od modnih komada nežnih nijansi, smelih oblika i taktilnih tekstura, a sastojaće se iz dva dela – pre-spring kolekcije, koja je već dostupna online i u prodavnicama, dok će kompletna spring kolekcija biti u prodaji od 30. marta 2023.

Ostrvo Hennes je stilska destinacija za proleće 2023. koja odiše harizmom i podstiče ljubitelje mode na avanturističko i kreativno putovanje ispunjeno mogućnostima za modno eksperimentisanje. Izrađena od kvalitetnih tkanina, ova kolekcija po pristupačnim cenama, kroz četiri stilske teme, nudi mogućnost za kreiranje različitih kombinacija i modnih transformacija. Azurne vode bile su inspiracija za živopisnu paletu boja, najlepše skulpture s ostrva pomogle su u kreiranju 3D silueta, divlja flora savršeno se uklopila u trendi printove, a motivi iz botaničkih bašta poslužili su za neodoljive printove koji vas ohrabruju da unesete novine u svoj modni stil.

“Za nas u H&M-u identitet je spektar različitih mogućnosti koje treba da istražimo i identifikujemo. Tako je i sa stilom, pa se nadamo se da će ova kolekcija ohrabriti naše kupce da se inspirišu pomalo drugačijim i eklektičnim komadima i da pronađu sebe u nekima od njih. Mi definitivno jesmo”, naglašava Eliana Masgalos, dizajnerka.

U pre-spring kolekciji, koja je već u prodaji, na prvi pogled će vas osvojiti moderna odela, komadi s neo-folk elementima,  3D siluete, cvetni dezeni i neizostavne pruge. Crni prsluk, kargo pantalone, dekadentni gornji delovi s balon rukavima, upečatljivi zeleni top, pantalone sa prugama i roze haljina, komadi su koji će savršeno osvežiti svaki ormar.  

Spring kolekcija, koja izlazi 30. marta, ponudiće bež haljinu s V izrezom, savršenu belu jaknu kao i odeću s romantičnim vezom, živopisnim printovima i taktilnim heklanim detaljima. Tu su i ljubičasta mini-haljina s rubovima poput latica i egzotična babydoll haljina sa cvetnim dezenom, koje su savršene za svaku priliku.

Celu kolekciju možete pogledati OVDE.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

Whoops, you're not connected to Mailchimp. You need to enter a valid Mailchimp API key.