Ines Atelier i Extreme Intimo – zavirite u novu limitiranu kolekciju za plažu

Posle prve, neverovatno zapažene kolekcije, Ines Atelier i Extreme Intimo su ponovo udružili snage, a kao rezultat kreativnog promišljanja nastala je nova, limitirana linija za plažu. Kolekcija nosi naziv Moksha, što u hinduizmu označava slobodu, odnosno, oslobađanje. Sloboda od stega, sloboda da se prepustite uživanju u suncu, sloboda da se beskompromisno uhvatite ukoštac sa svim što vam život pruža i da svaki dan proživite punim plućima!

Ines Janković je kreirajući ove modele na umu imala otkrivanje sopstvene unutrašnje snage i njenu spoljašnju manifestaciju u vidu senzualnosti.

“Simbol kolekcije je žena koja pre svega dovodi u balans svoje unutrašnje sa spoljašnjim vibracijama, ona koja uspešno miri svoju mušku i žensku energiju, oslanjajući se na obe svoje strane istovremeno. Žena koja je oslobođena od konvencionalnih opisa i titula, predrasuda. Ona za koju tabu teme ne postoje”, objasila je osnovnu nit inspiraciije kreatorka.

Kolekcija je sastavljena od nekoliko modela kupaćih kostima, a svaki od njih odlikuje neobičan detalj, od asimetričnog kroja, do vešto uklopljenih šnala i naglašenog vezivanja. Što ove modele čini pravom modnom izjavom. Pored bikinija i jednodelnih kostima, Ines se odlučila da liniju upotpuni i kimonom i pareom u printu koji dominira. Upravo je za nju kimono key piece kolekcije, kako kaže: “To je komad koji se oblači ujutru i skida u kasne večernje sate.” Baš kako želimo da nam leto izgleda, beskrajno, spontano i bezbrižno!

Ako vam je potrebna inspracija kako da ove fanstatične komade upotrebite, posudite viziju od Ines, koja sebe ove sezone u Moksha kolekciji vidi na sledeći način: “barka koja se lagano ljulja na talasima neke skrivene uvale daleko od sveta, par najbližih ljudi, zalazak sunca uz smeh i vino”. 

Kolekciju možete pronaći od 8. jula na sajtu Extreme Intimo i u odabranim radnjama.