Dostignite ikonični sjaj kose uz novo Kérastase Elixir ulje

Omiljeno Kérastase ulje za kosu ženama širom sveta od sada je unapređeno i dolazi u pakovanju sa mogućnošću dopune. Novi glavni sastojak je retka divlja francuska kamelija, cvet koji raste samo u francuskoj regiji Bretanja, a u formuli novog ulja pruža kosi 100% više sjaja*

*Instrumentalni test nakon 48č

Elixir Ultime je zapravo prvi Kérastase proizvod koji sam ikada koristila! Uvek ga nosim sa sobom, i primećujem kakav efekat daje za snagu, sjaj i zaglađenost kose. Savršeno upotpunjuje svaku frizuru!

Sydney Sweeney, glumica i globalna brend ambasadorka

Proslava 60 godina brenda

Nastao usred pokreta za oslobođenje žena 1960-ih, Kérastase ostaje stalni predvodnik ženske snage i individualnosti. Kao vodeći svetski luksuzni brend za negu kose, decenijama pruža ženama širom sveta personalizovanu negu za kosu i osećaj samopouzdanja svakog dana.

To je i osećaj koji donosi svaka bočica Elixir Ultime ulja za kosu, od njegovog nastanka pre više od deset godina, kao najprodovanijeg proizvoda ovog brenda. Ove godine Kérastase obeležava 60. godišnjicu i tim povodom “ikonično zlatno ulje” doživljava svoju renovaciju.

Najnoviji trend u stilizovanju kose

Inspiracija za renovaciju Elixir Ultime ulja je i najnoviji trend u stilizovanju kose koji se iz Pariza širi globalno, a kako kažu frizerski umetnici, to je glamurozni izgled iz šezdesetih, decade nastanka Kérastase brenda. Brend je tim povodom okupio verne ljubitelje Kérastase proizvoda među kojima su se našli poznati influenseri i frizeri koji rade sa ovim brendom. Ovo je bila prilika da brend proslavi 60. rođendan kreirajući stilove kose iz 60ih u retro ambijentu, uz rezultat 100% * sjajnije kose.

Oda održivom luksuzu

Kako je održivost životne sredine novi luksuz, novo Elixir Ultime ulje kombinuje inovativnost I večni luksuz I dolazi u pakovanju sa mogućnošću dopune, obezbeđujući da sjaj kose traje zauvek. Originalna bočica dolazi u pakovanju sa 30% reciklažnog stakla, dok je dopunska bočica od čak 95% reciklažne plastike.

Novo unapređeno Elixir Ultime ulje kao glavni sastojak sadrži za sve tipove kose pruža kosi do 100% više sjaja*, 96 sati anti-frizz zaštite**, zaštitu od toplote do 230 stepeni**, a rezultat je 70% mekanija kosa**.

Elixir Ultime ulje namenjeno je svim tipovima kose, može se koristiti svakodnevno u vidu 2-3 pumpice kao: finiš svakog stajlinga, predtretman pre pranja kose, kao i zaštita kose pre sušenja.

Snaga sastojaka

Glavni sastojak nove formule je divlja francuska kamelija, znak francuskog nasleđa, koja poseduje moćna hranljiva, omekšavajuća svojstva koja donose sjaj kosi. Godine 1779, Joséphine de Beauharnais, žena Napoleona, nosila je ovaj cvet u sklopu odevne kombinacije, koji ga čini popularnim u Francuskoj. Francuska kamelija kroz istoriju I danas raste blizu obale u francuskom regionu Bretanja. Preko 20 dana tokom zime, kamelije se skupljaju i čuvaju u ledu kako bi sačuvale svoju svežinu. Drveće mora biti staro najmanje 25 godina da bi proizvelo dovoljno cveća za prinos visokokvalitetnog proizvoda.

Oda zadivljujućoj lepoti Bretanje je i novi miris Elixir Ultime koji donosi svežu aromatičnu avanturu. Gornje note mandarine, frezije i listovi ljubičice, centralne note kedra, stvaraju očaravajuć miris koji se zadržava tokom čitavog dana.

Proizvodi brenda Kérastase nalaze se u prodaji u frizerskim salonima koji sarađuju sa brendom, kao i na prodajnim sajtovima istih.

*Instrumentalni test posle 48č

**Instrumentalni testovi