Nepogrešivu odevnu kombinaciju kojoj se uvek možemo vratiti karakterišu kvalitetni, prilagodljivi i jedinstveni komadi – koje rado nosimo i u kojima se uvek osećamo dobro. Kada je telu prijatno da se kreće, onda je život doslovno easy. Predugo smo mislile da odeća nema sentimentalnu vrednost i da se moramo voditi trendovima koji se brzo smenjuju, oslonivši se na to da je odeća pristupačna, dostupna i lako zamenljiva novim komadima. Srećom, stvari se menjaju.

Fokus smo počeli da stavljamo na održivost i time rušimo sve pretpostavke da nam je potrebno sve ono što nam je dostupno. Na svoju odeću sada sve više gledamo kao na sastavni deo karaktera, te je i koristimo u svrhu iskazivanja sebe. Kupovina odeće za jednokratnu upotrebu prestaje da bude opcija – jer konačno shvatamo da ulaganjem u odeću zapravo ulažemo u sebe.

Održivost nije trend, održivost je životni stil – predstavljamo vam Lindexov modni svet u bojama, koji savršeno upotpunjuju evergreen Converse modeli

Sigurni smo da smo svi mi sentimentalno povezani sa nekim od odevnih komada koje imamo u garderoberima. Nekad je to komad odeće koji smo nasledile od majke ili bake, nekad je to baš ona bluza koju smo uspele sebi da kupimo od prve plate, a nekad su to prve starke o kojima nismo mogle da prestanemo da mislimo i koje smo nosile uz najrazličitije odevne kombinacije. Ali, činjenica je da danas većina odeće u našim garderoberima u nama ne izaziva taj osećaj nostalgije kada joj se vratimo.

Upravo zato, za budućnost koja dolazi potrebno je da promenimo ugao gledanja. Kako bismo i same mogle svoju odeću da prosledimo mlađim generacijama, da je poklanjamo deci, bratanicama, sestričinama ili unukama – moramo već sada da se pobrinemo za budućnost.

U nastavku vam predstavljamo naš izbor savšenih odevnih komada iz široke Lindex ponude, koji prevazilaze modne trendove i nude nam sasvim novi pristup odevanju. Uz njih smo uklopili i nezaboravne Converse patike koje su obeležile naša detinjstva i izgledno će obeležiti odrastanje naše dece – jer kvalitet i prepoznatljivost nikada ne izlaze iz mode.

Farmerice koje će grliti vaše telo najmekšim dodirom organskog pamuka

Verujem da svi tačno znamo na koji odevni komad možemo uvek da računamo, bez obzira na to koja je dnevna ili noćna aktivnost u pitanju – a to su svakako dobre farmerice. Predugo smo mislile da mi treba da odgovaramo odeći, a sada razumemo da se odeća pravi za nas i ona je ta koja bi trebalo nama da godi, nikako obrnuto. Farmerke koje će nam pristajati i u kojima ćemo se osećati ženstveno i udobno su najbolja investicija koju možemo da napravimo.

Kada se brinemo o svojoj garderobi i ona će se brinuti o nama. Zbog toga je Lindex uz inovativnu tehnologiju kreirao jeans asortiman pod nazivom Better Denim. Better Denim je upravo onaj vanvremenski džins koji ćete moći da kombinujete uz jednostavne pamučne komade ili da ga nosite uz svilene košulje, jer će praktično postati deo vašeg karaktera. Farmerice raznih krojeva i dizajna kreirane su od organskog, sirovog, neofarbanog teksasa i za proizvodnju je korišćeno znatno manje vode. Od jedne boce vode napravljen je jedan komad odeće, odnosno jedan par pantalona koji nakon reciklaže može postati nešto sasvim drugo! Pogledajmo u budućnost koju kreiramo i izaberimo da budemo deo promena.

Reci DA koloritu!

Zaboravimo na sve neutralne, crne ili bele kombinacije i prepustimo se čarima boja. Proleće je idealno vreme za promene i za uvođenje novih navika, pa zašto onda čekati? Kolorit i print su sve što nam je potrebno kako bismo osvežili svoju “pametnu garderobu” i doprineli osećaju da smo i same deo prolećnog cvetanja. Prolećno vreme nam dopušta da se oblačimo slojevito, što nam daje priliku da pokažemo i svoje umeće kombinovanja različitih tekstura, boja i printova.

Za aktivne vikende i šetnje pored reke, prolećne haljine su jednostavno nezaobilazne. Preudobne zelene haljine pufnastih rukava, ili crvene haljine suptilnog proreza – na vama je da izaberete. Printovi ili tekstura? Možete se upustiti u kreativne vode i iskombinovati floralnu haljinu sa komadom preko, kao što su na primer džemper ili prsluk, kako biste bile sigurne da vam promene temperature neće uništiti dan u prirodi.

Takođe, pomenuti jeans traži i savršene prolećne bluze jarkih boja iz kojih nećete poželeti da izađete – dok su lagane pantalone muškog kroja i ležerne majice, odevna kombinacija u kojoj ćete potpuno uživati, šta god imali u planu tokom aktivnog dana.

Mladalački duh je u bojama, ali i u laganim koracima

Boje nisu rezervisane samo za odevne komade, jer nekad je lakše osloniti se na aksesoar koji će u potpunosti da transformiše vaš look. Uz naočare za sunce zabavnog rama, ili torbu predivne azurnoplave boje postići ćete isti efekat razbijanja klasičnog neutralnog autfita – samo jednim malim detaljem. Zato, svojim odevnim kombinacijama dodajemo dobro poznate patike u kojima smo svi odrasli – Converse patike, koje svi poznajemo kao takozvane “starke”. Duboke bež Converse Chuck Taylor starke lako i bez mnogo razmišljanja možete ukombinovati sa pantalonama muškog kroja, a pored doze stila one će u vaš korak uneti i dozu lakoće. Kao što znamo, Converse nam nudi i plitki model Chuch 70 patika – a njihova najveća prednost upravo je to što su izbor sa kojim ne možete pogrešiti.

Posvetite se svom stilu kao jedinstvenom izrazu sebe i kreirajte garderober koji će nadmašiti trendove, uz pomoć odevnih komada iz Lindex ponude i vanvremenskih Converse modela patika. Istina je da je moda prolazna, a stil večan – i zato birajte promišljeno!

Za više informacija o Lindex proizvodima posetite Lindex veb-sajt i Lindex Instagram i Facebook stranice, dok za više informacija o Converse ponudi možete posetiti converse.rs – kao i Converse Instagram i Facebook stranice. 

Search

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

Whoops, you're not connected to Mailchimp. You need to enter a valid Mailchimp API key.