Mlad Mesec u Lavu – šta nam tarot poručuje

Poruka koja nam je izašla za mlad mesec u Lavu 16.8. je desetka pentakala. Karta izobilja, nagrada i snage u fizičkoj realnosti. Mlad Mesec u Lavu korespondira sa ogromnom energijom sunca i stvaralaštva. Otvorila su se vrata skrivenim iskustvima u običnim stvarima, kako biste mogli prepoznati i cijeniti čaroliju svuda oko sebe. Anđeo je došao – prerušen u prosjaka ili putnika da testira vaše vrline gostoprimstva i velikodušnosti, a zatim ostavi čarobni dar.

Djelujući na određeni način – stvarate u sebi sposobnost prepoznavanja i primanja blagoslova koje vam svijet nudi. Svakodnevni svijet sadrži magiju veću nego što je itko od nas može vidjeti – magija je svuda oko nas. To je u prirodi iu samoj činjenici da život postoji. Znajte da manifestirate svoje vizije i ljubazno prihvatite nagrade.

Vi ste proizvod svoje uvjetovanosti – oslobodite je se. Ugode koje uzimate zdravo za gotovo, te nevolje i bijede kojima dopuštate da vam okupiraju um, sve su to predstava u kojoj slijedite dijelove koje su vam odredili vaš odgoj i društvo. Nadiđite ova ograničenja – prođite kroz Vrata i pogledajte male drame svog svakodnevnog života. Dopustite sebi da iskusite divlji, živahni svemir koji postoji u samom središtu običnog – zatim se vratite, uništite negativno u svojoj kući i ponovno uspostavite svoje moralne kodekse.

Ova karta govori da je došao novi zanos velikog fizičkog/materijalnog ciklusa, s ishodima kakve biste željeli, uspješnim prema primjenjivim standardima mjerenja. Uspostavljen uspjeh, s vidljivim dobrobitima vašeg viška koji se prenose na materijalnu dobrobit drugih, kao iz jedne generacije obitelji u drugu. Materijalne ostavštine su svud oko vas. Obiteljski poslovi u poslu, trajna sigurnost. Rezultati vašeg materijalnog uspjeha strateški su važni drugima.

Obilje, izdržljivost, zrelost, fizička dugovječnost – krajnji produžetak sebe na fizičkoj razini. Ovdje ćete naći knjigu priča koja završava “i živjeli su sretno do kraja života”, što znači da su svi glavni likovi dobili upravo ono što su htjeli. Jedina stvar koja nas sprječava da postignemo sve naše karmičke ciljeve smo mi sami, u našoj nesposobnosti da učinkovito naučimo svoje lekcije. Iskoristite snagu vatru i zanos energije koja vas okružuje.

Pitanja koja nam mladi Mesec u Lavu postavlja:

Na koji način ste bogati?

Koje tradicije nastavljate?

Što nasljeđujete – posao, novac, dom?

Što dugujete utjecaju obitelji?

Koji je vaš status ili položaj u hijerarhiji ili strukturi?

Što u svom životu želite stvoriti? 

Koji trag želite ostaviti? 

Uspješan novi mjesec u blagostanju želi vam vaša Ines Tričković, tarotolog. 

Pročitajte i ovo: Feng Shui za prosperitet