PHILIPS Lumea IPL i PHILIPS MoistureProtect Automatski uvijač kose je duo koji niste znali da vam je potreban

Sigurno da zima nije godišnje doba u kojem se previše brinemo oko toga da li smo izdepilirane, jer svakako na sebi uglavnom imamo po nekoliko slojeva odeće, kako bi nam bilo komforno i toplo. Sa dolaskom toplog vremena, međutim, to se menja. Prvi sunčani dani sa sobom donose želju da se vratimo haljinama i suknjama – i da naše noge zaigraju letnji ples bez čarapa. U tim momentima uvek poželimo da muke koje donose depiliranje i brijanje više ne postoje, jer ne želimo iznova da se prihvatimo tupih brijača koji iritiraju kožu.

Sa druge strane, reklame za lasersku epilaciju su svuda oko nas. Šta god da želimo da saznamo o laserskoj epilaciji možeo da učinimo uz samo jedan klik, ali postoji nekoliko začkoljica. Kada je uklanjanje dlaka laserskim putem u pitanju – potrebno je otići  na više tretmana, a naši dani već su ispunjeni mnogim dnevnim obavezama i aktivnostima. Najradije bismo dlačice uklonile same, kod kuće, u tempu koji nama odgovara i onda kada se mi osećamo najprijatnije. Pa, zašto to ne bismo i uradile?

Gotovo uvek zaboravljamo na faktor intimnosti jer, do sada, nismo imale drugu opciju osim da odemo u salon. Ali, sada je vreme da se sebi posvetimo po svojim pravilima. Tretmane laserskog uspavljivanja dlačica u korenu uz PHILIPS Lumea IPL epilator možete uraditi same, u svom domu, bez toga vas iko uznemirava – brzo, lako i praktično.

PHILIPS Lumea IPL – vaša nova letnja romansa, koja će trajati zauvek

Poći ću od sebe. Kada je u pitanju uklanjanje dlačica novim metodama, uvek se prvo zapitam – da li će boleti? PHILIPS Lumea IPL je nežan prema vama i vašoj koži, ali grub i odsečan prema neželjenim dlačicama. PHILIPS Lumea IPL radi tako što ispušta tople i nežne impulse svetla i tako targetira one dlačice koje su u fazi rasta – i to obavlja gotovo bezbolno. Takođe ga odlikuje i integrisani UV filter koji kožu štiti od dejstva ultraljubičastih zraka koji se sprovodi tokom korišćenja. Upravo zbog ovog detalja znamo da je PHILIPS Lumea IPL nešto najbolje od tehnologije što trenutno posedujemo i što se može koristiti za uklanjanje neželjenih dlačica na koži.

Ljubav počinje već nakon prvog korišćenja PHILIPS Lumea IPL uređaja

PHILIPS Lumea IPL kreiran je za sve žene. Pomoću svog SmartSkin senzora može detektovati nijansu kože i samim tim “prepoznati” koliko su vaše dlačice tamne. Kada je u pitanju lasersko uspavljivanje dlačica bitno je naglasiti da će biti najefikasnije ako su vaše dlačice tamne, jer će laseri uspeti da detektuju koren dlake koji je potrebno da “uspavaju”. Tehnologija koja je korišćena za kreiranje ovog genijalnog uređaja postarala se da svaka osoba čije dlačice nisu izrazito plave može da ih ukloni, jer će PHILIPS Lumea IPL svoje svetlosne talase prilagoditi nijansi vaših dlačica. Upravo zbog toga ga možete koristiti na svim predelima na kojima želite da uklinite dlačice, kao što su – noge, ruke, pazuh, bikini zona i lice.

Kako koristiti PHILIPS Lumea IPL?

Rast dlačica se, naravno, odigrava u ciklusima. Dlaku je najefikasnije uništiti u periodu kada raste, što PHILIPS Lumea IPL i čini. Zato je bitno da, na početku korišćenja PHILIPS Lumea IPL odradite 4 tretmana, svaki tretman u razmaku od 2 nedelje. Ovo ponavljanje je veoma važno, jer ćete tako svaku dlačicu sigurno “uhvatiti” u fazi rasta i nijedna vam neće promaći. Nakon odrađenog ciklusa kompletnog tretmana PHILIPS Lumea IPL omogućićete sebi da u narednih 6 meseci i ne pomislite na dlačice. Nažalost, još uvek ne postoji uređaj koji će u potpunosti ukloniti apsolutno sve neželje dlačice i postarati se da se nikada više ne vrate – ali PHILIPS Lumea IPL je nešto najbliže savršenstvu što možemo predložiti.

Na samom početku, spomenuli smo da za vas imamo duo koji će vam olakšati život. Zato, nakon što smo predstavili PHILIPS Lumea IPL koji će vas osloboditi neželjenih dlaka, predstavljamo i PHILIPS MoistureProtect Automatski uvijač kose koji će termin “žena u pokretu” podići na potpuno novi nivo.

Kada vreme postane toplije – nema više potrebe da kosu oštećujemo tako što ćemo je sušiti fenom, već je možemo ostaviti da se prirodno osuši. Međutim, nemamo svi tu sreću da nam prirodno osušena kosa izgleda kao da smo je stilizovali. Kada se kosa prirodno osuši, često joj nedostaju volumen i forma. Zato je potrebno stilizovati je adekvatnim uređajima, koji je neće oštetiti – a koji će joj vratiti željeni sjaj. Tada na scenu stupa PHILIPS MoistureProtect Automatski uvijač kose – uređaj koji će vam olakšati (i ulepšati) život.

Po čemu je PHILIPS MoistureProtect Automatski uvijač kose jedinstven?

Danas na tržištu možemo pronaći toliko uređaja za uvijanje i ispravljanje kose da ne možemo a da se ne zapitamo – šta nam je od toga zaista potrebno? Zapravo nam je dovoljan samo jedan aparat za stilizovanje sa kojim možemo postići različite efekte, i to uraditi tako da možemo da nastavimo svoj život u hodu, bez pauziranja svih aktivnosti kako bismo napravile frizuru. Uz inovativni sistem pametnog uvijanja – PHILIPS MoistureProtect Automatski uvijač kose kreira glamurozne lokne u samo nekoliko sekundi.

Zaboravite na svakodnevno oštećenje kose aparatima, jer MoistureProtect tehnologija čuva prirodnu vlažnost kose zahvaljujući keramičkoj oblozi sa keratinom koja ne dozvoljava da se vaša kosa ošteti. Uz PHILIPS MoistureProtect možete brzo i lako postići kako krupne, tako i sitnije lokne, jer ovaj aparat sadrži i 27 opcija https://www.instagram.com/tehnomanija/d kojih možete da izaberete onu koja je baš po vašoj želji. PHILIPS MoistureProtect Automatski uvijač kose je otvorenog dizajna koji vam omogućava da uvijete dva puta više kose nego sa bilo kojim drugim uvijačem. Upravo to čini ovaj uređaj posebnim – jer sa samo malo truda i vremena dolazite do željene frizure.

Budite žena u pokretu koja sve završava u najkraćem mogućem roku jer ne gubi dragoceno vreme na nešto što se može obaviti dosta efikasnije. Uz duo koji čine PHILIPS Lumea IPL i PHILIPS MoistureProtect Automatski uvijač kose, sve će biti lakše.

Philips

Za više informacija o PHILIPS Lumea IPL i PHILIPS MoistureProtect uređajima posetite veb-sajt tehnomanija.rs i zapratite Tehnomanija Instagram i Facebook stranice.

Search

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

Whoops, you're not connected to Mailchimp. You need to enter a valid Mailchimp API key.