Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Present – zavirite u novu kolekciju nakita Marije Kilibarde

U Studiju hotela Hyatt Regency u Beogradu, pred mnogobrojnim prijateljima i saradnicima, Marija Kilibarda je predstavila svoju drugu po redu kolekciju nakita, Present, njenog brenda KI.

Prva kolekcija je bila prepoznatljiva po lavirintu, dok ova kolekcija ima novu, jednako jaku poruku – važnost sadašnjeg trenutka i prisutnost, a glavni motiv je pin.

“Kolekcija Present je više od nakita. Ona je izraz samopouzdanja da svoju filozofiju života ponosno nosimo i pokažemo svetu. Dokaz naše mudrosti da, poput čarolije, obične trenutke pretvaramo u večne. Lični putokaz i poziv da se bez zadrške prepustimo trenutku”, kaže Marija o svojoj novoj kolekciji. 

Nova linija nakita rađena je u saradnji sa zlatarom Stefanović 1886 i donosi sofisticirane i autentične komade nakita izrađene od srebra i 14-karatnog zlata. Jedino čisti i trajni materijali su dostojni ove intimne priče, a čine ih prstenje, minđuše, ogrlice i narukvice. Oblikovani su tako da plene svojom jednostavnošću, a onoga ko ih nosi uvek podsećaju na ono što je jedino važno – biti ovde i sada!

Marija Kilibarda se obratilia svojim gostima na promociji i otkrila da iza inspiracije za kolekciju Present stoji njen dragi kolega Slavko Beleslin.

Promociju je pratio video sa Marijinim fotografijama i snažnom i emotivnom porukom, koja je mnoge dovela do suza.

Nova kolekcija KI nakita dostupna je na sajtu www.ki.co.rs.

Fotografije: Penomedia

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

Whoops, you're not connected to Mailchimp. You need to enter a valid Mailchimp API key.