Profi mama konferencija – najveći stručnjaci za roditeljstvo na jednom mestu

Danas su mame suočene sa brojnim izazovima roditeljstva, a kroz njih je lakše proći uz savete i smernice kredibilnih stručnjaka. U subotu, 11. marta 2023. godine, u Madlenianumu će biti održana najveća konferencija o roditeljstvu do sada, Profi mama konferencija, koja okuplja preko 500 mama koje žele da se osećaju sigurnije u svojoj najvažnijoj ulozi.

Iza organizacije konferencije stoji jedna mama, Ivana Bunčić, koja je okupila veliku zajednicu na svojoj stranici “Profi mama” kreirajući kvalitetan i edukativan sadržaj. Sada okuplja uživo pojedine od najvećih stručnjaka u oblasti roditeljstva, od kojih ćete imati priliku da dobijete neprocenjivo znanje o tome kako da se lakše i bolje izborite sa “izazovima modernog roditeljstva”, što je i tema konferencije.

Uroš Petrović, dr Miloš Relić, Tomislav Kuljiš, Milena Buđevac su samo neka od imena koja vas čekaju 11. marta. Teme o kojima će govornici pričati su vaspitanje, svesno roditeljstvo, emocionalna inteligencija, zdravlje dece, razvoj kreativnosti, uticaj tehnologija na decu, preplavljenost mama sa svim ulogama i pritisak za savršenstvom. Celu agendu pogledajte na sajtu profimama.rs.

Ivana Bunčić – Profi mama

Pored sjajnih govornika, jedne panel diskusije, druženja uz obezbeđeno piće i ručak i poklon paketa, očekuju vas i razna iznenađenja.

Obezbedite svoje mesto na vreme već danas i ne propustite sjajnu priliku da naučite o roditeljstvu od iskusnih stručnjaka.