Dečija odeća za povratak u školu:
Predstavljamo vam s.Oliver kolekciju

Dečija odeća za povratak u školu: Predstavljamo vam s.Oliver kolekciju

Bez obzira na to koliko godina imamo – kraj leta nas uvek podseća na početak školske godine. Taj osećaj koji steknemo u detinjstvu nas nikad ne napušta. Upravo se zbog toga još uvek radujemo letu i praznicima. Radovanje smo naučili kao mali i sve što nas raduje podseća nas na detinjstvo. Leto povezujemo sa razonodom, laganijim životom i jednostavnijim danima jer smo veliki deo svog detinjstva svi proveli u školama pa čak i sada, kada kao odrasli možemo da uzmemo slobodne dane kad god poželimo, ipak čekamo leto da se zaista odmorimo.

Emotivna povezanost sa odećom

Odrastanje nas je, međutim, naučilo i tome da nam čak i obaveze koje obavljamo donose određeno zadovoljstvo. Kad se setimo tuge koju smo osećali pri završetku leta, shvatamo da nije bila u pitanju samo tuga. Naravno, nedostajalo nam je spavanje dokasno i osećaj potpune slobode. Ali, ta tuga je trajala samo nekoliko minuta, a ubrzo ju je zamenilo uzbuđenje. Nestrpljivo smo iščekivali da nosimo nove rančeve, da pišemo novim hemijskama, podvlačimo novim markerima, da otvaramo nove sveske. Kada se toga setimo, setimo se i mirisa novih knjiga koje smo dobili još pre nego što smo otišli na raspust. A onda se javlja osmeh.

Osmehujemo se jer se setimo odeće koju smo dobili za vreme raspusta, koju nam roditelji kupuju pre nego što pođemo u školu i koja čeka da je obučemo po prvi put. I, naravno, taj poseban autfit o kom ne možemo da prestanemo da mislimo noć pre prvog dana škole. Te pantalone u kojima se vidi da smo porasli za vreme raspusta ili majica koja na sebi ima zabavan natpis.

Septembar je divan mesec, iako se polazi u školu – raspored uvek kasni. Tada se po slabom septembarskom suncu igramo sa vršnjacima u laganoj i udobnoj odeći. Ovakva sećanja su veoma bitna. Ona nam mogu pomoći da se bolje povežemo sa svojom decom i da se prisetimo kako smo se osećali kad smo polazili u školu. Tako ćemo razumeti zašto postaju nervozni pred početak nove školske godine i možemo da se potrudimo da im izađemo u susret.

Dozvolite deci da biraju svoje autfite

Odlazak u kupovinu odeće sa decom može biti veoma stresan. Pogotovo ako su u periodu u kome žele da formiraju svoj lični stil. Tada je najbolje da im dozvolite da sami biraju svoju odeću, a mi vam predlažemo da to učinite tako što ćete otići do s.Oliver radnje i dozvoliti im da se sami prošetaju i izaberu šta im se dopada! Predstavljamo vam s.Oliver dečju kolekciju koja će i vama i vašoj deci olakšati posao! U pitanju je garderoba koju će vaši mališani zavoleti na prvi pogled, a agonija kupovine će se završiti veoma brzo.

Vodite bitne konverzacije sa svojom decom. Pričajte im o održivim materijalima koji su mnogo zdraviji i za njih i za okolinu. Objasnite im zašto ne mogu da kupe garderobu koja je napravljena od poliestera, a zatim ih obucite u onu koja je skrojena od organskog pamuka. Odbacivanjem njihove želje da izgledaju na određeni način samo činimo da se osećaju loše. Što im ranije dozvolite da se izražavaju kroz modu, oni će postajati kreativniji. s. Oliver garderoba za decu je pažljivo skrojena od materijala koji su savršeni za dečju kožu jer je neće gušiti.

Visoka mala moda za devojčice i dečake

Devojčice su mnogo odlučnije kada je u pitanju garderoba koju žele ili ne žele da nose. Primetićete tu promenu – jednog dana će početi da oblače određenu garderobu. U s.Oliver radnjama možete da pronađete savršene komade za sve devojčice koje same žele da izaberu svoju garderobu. Devojčice svih uzrasta mogu da pronađu garderobu koja će im poslužiti da iskažu svoju kreativnu stranu i kojom će, polako, kreirati svoj lični stil.

Dečaci se, međutim, izjašnjavaju mnogo kasnije. Pronalaženje garderobe za dečake je, barem dok ne nepune 14, 15 godina, piece of cake. Oni su zadovoljni šta god da im ponudite i čitava fama oko biranja autfita im nije najjasnija. Zato vam s.Oliver nudi odeću u kojoj će se osećati lagodno, što je za dečake najbitnije. Oni vole da budu aktivni i svaki komad odeće koji im smeta će završiti zatrpano duboko u ormaru. Pođite sa njima do s.Oliver radnje i naći ćete sve ono što je dečacima potrebno – pamučna odeća koja ih neće ograničavati u njihovim aktivnostima jer je savršena za pojačano znojenje koje se javlja u određenom uzrastu.

Kada dečaci žele da izaberu nešto za sebe, onda na red dolazi kompromis. Znate već da su dečaci skloni tome da biraju odeću koja se ne uklapa – zbog čega treba da im pokažete kako to da savladaju. U ovom slučaju se možete osloniti na prethodno ukombinovane s.Oliver komade jer ćete tako ubrzati čitav proces.

Kada su mala deca i bebe u pitanju – to je već mnogo lakše. Oblačite ih kako god želite oslanjajući se na sjajne i mekane materijale koji će čuvati osetljivu dečju kožu. Fashion baby je svaka baba koja nosi autfite iz s.Olivera. Pronaći ćete najslađe odevne komade koje ćete jedva čekati da obučete vašoj bebi!

Sve bebe su fashion bebe! Uz s.Oliver, vašim klincima će biti udobno, a autfiti će im biti on point!

Za više informacija o s.Oliver odevnim komadima posetite njihov veb–sajt i zapratite ih na Facebooku.

Search

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

Whoops, you're not connected to Mailchimp. You need to enter a valid Mailchimp API key.