Skechers Slip-Ins – nova kolekcija patika sa “hands free” tehnologijom obuvanja

U Belom dvoru u Beogradu održan je Skechers Slip-Ins event, koji je okupio neke od najuticajnijih ličnosti iz sveta mode i umetnosti, kao i brojne predstavnike fashion i lifestyle portala u Srbiji.

Središnja tačka događaja bila je promocija najnovije kolekcije patika Skechers Slip-Ins, čija je glavna odlika jedinstvena funkcionalnost – mogućnost obuvanja bez upotrebe ruku, što je postignuto naprednom tehnologijom i dizajnom. Inovativni jastučić na peti Heel Pillow™ drži stopalo na mestu, dok uložak od memorijske pene sa vazdušnim hlađenjem pruža osećaj neponovljive udobnosti. Hands free tehnologija iskombinovana je sa Stretch Fit® gornjim delom patike, što rezultira skladom stila i komfora. 

Sve zvanice su na poklon dobile Skechers Slip-Ins patike, te su na licu mesta mogli isprobati hands free trend obuvanja koji najbolje oslikava slogan “Samo uskoči i kreni!”. U udobnost ovih patika uverili su se tokom šetnje po dvorskom kompleksu. 

Za dobru atmosferu na događaju bila je zadužena DJ Sonja Pavlica, jedna od poznatijih ličnosti beogradske di-džejing scene. 

Skechers Slip-Ins event je potvrdio da su ove patike izbor ne samo poznatih ličnosti i influensera iz sveta mode i umetnosti, već i svih onih koji cene udobnost, stil i praktičnost. 

O Skechersu: 

Skechers je globalno priznat brend obuće koji se ističe po kvalitetu, udobnosti i stilu. Kao rezultat konstantnog fokusa na tehnološke inovacije, Skechers donosi obuću koju odlikuje revolucionarni dizajn i funkcionalnost.  Bez obzira da li je u pitanju sportska aktivnost, šetnja ili svakodnevni stil, Skechers je brend koji pruža izvanrednu kombinaciju stila i vrhunske udobnosti tokom celodnevnog nošenja.