Pesme i priče protkane humorom – poklanjamo 3 knjige “Veseli brod” Slobodana Stanišića

Vulkan izdavaštvo je objavilo novu knjigu jednog od najnagrađivanijih savremenih pisaca za decu – Slobodana Stanišića. Veseli brod, vedra, razigrana i razmaštana knjiga za uživanje, lepotu i osmehe, prikazuje omiljenog dečjeg autora u sasvim novoj dimenziji.

Jedra piščevog broda nosi vetar radosti, a pesme i priče protkane su humorom. Čitalac je čas vešto uvučen u veselu priču, čas leti vedrinom pesme, dok se već sledećeg trenutka sve malo uozbilji i podstiče na razmišljanje.

Knjiga privlači pažnju kako osobenom sadržinom tako i neobičnom formom: pesme su debele, tanke, stepenaste, vijugave, stihovi imaju dva kraja, krilati su i izlomljeni, a priče pisane u duhu naših znamenitih stvaralaca za decu.

Svi smo ponekad plovili svojim veselim brodom, a za one kojima to tek predstoji, paluba je je spremna.

Slobodan Stanišić, pisac neiscrpne energije, jedan je od najistaknutijih autora za decu i mlade na ovim prostorima. Poznat je kao pesnik, prozaista i ilustrator. Njegov opus obuhvata više od trideset romana, pedesetak zbirki pesama, knjige priča i antologije. Vulkan izdavaštvo je objavilo više od dvadeset naslova ovog autora.

Nova knjiga Slobodana Stanišića Veseli brod dostupna je na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije, a ovom prilikom – u saradnji sa Vulkan izdavaštvom, organizovali smo i GIVEAWAY u kojem možete da dobijete 3 knjige Veseli brod Slobodana Stanišića! U nastavku pronađite Instagram post u kojem se nalaze svi detalji prijave: