Izdvojili smo najlepše bele haljine iz domaće ponude

Ako i nemate običaj da nosite belu boju, leto je idealno vreme da u svoj stil unesete eleganciju jednostavnosti i svežine kojom bela zrači. Naši stilisti su za vas iz domaće ponude odabrali bele haljine, različitih dužina i krojeva, među kojima možete pronaći one koje najviše odgovaraju vašem stilu i figuri.

Uvek aktuelna, uvek prefinjena, bela se može kombinovati sa svim drugim bojama. Takođe je i jedna od retkih boja koja najbolje izgleda kad je nostite monohrono – možete se umotati u belo od glave do pete i sijati diskretnim sjajem u svakoj prilici.

Ne oklevajte da svoje bele haljine nosite uz belu obuću i tašne, ili da bele suknje i pantalone uparite sa belim košuljama, tunikama, majicama i iskoristite ostatak leta da ih što češće oblačite.

Najlepše bele haljine iz domaće ponude

 

P….S…. raskošna bela haljina

Ovaj model (koji je na značajnom sniženju) idealan je za svečane prilike, a nesvakidašnji dizajn ga čini glamuroznim. Slojeviti detalj u vidu karnera definiše dekolte i kratke rukave, dajući haljini bajkovit izgled, koji upotpunjuje suknja koja se lagano širi i pada do polovine listova.

MONA haljina sa korsetom

Haljinu prečišćenih i strogih linija, plitkog okruglog izreza oko vrata, kratkih rukava, ravnog kroja sa šlicem sa strani, upotpunjuje i ističe efektan steznik u vidu korseta, koji definiše struk i modelu daje liniju.

LINDEX haljina sa volanima

Duga pamučna haljina sa plitkim V-izrezom, kratkim leptir-rukavima, vezivanjem u struku, ima tri volana u donjem delu, koji čine da haljina komotno pada. Model je na značajnom sniženju!

Pročitajte i ovo: Večna elegancija u vašoj letnjoj garderobi – izdvajamo mornarskoplave komade iz domaće ponude

LIVIANA CONTI košulja-haljina-tunika

Umetnički dizajniran model koji se svrstava u bele haljine, delom podseća na košulju, a delom na tuniku, i ako volite slojevito oblačenje, možete ga nositi preko širokih belih pantalona. Haljina ima raskošne duge rukave sa manžetnama i kragnu poput košulje, kao i delimično prednje kopčanje i faltu na leđima. Duga je do polovine listova i ima šliceve sa strane, a poseban efekat joj daje prefinjen engleski vez celom dužinom.

CALLIOPE kratka bela haljina

Model od laganog pamučnog platna sa simetričnim belim vezom, u vrlo ženstvenom stilu spavaćice, ima korpe na grudima i tanke bretele na vezivanje, kao i laganu postavu od viskoze.

bele haljine

BERSHKA bele haljine

Od nekoliko modela belih haljina ovog brenda, naši stilisti su zapazili ovu neobičnu haljinu asimetričnog kroja sa čipkanim umetkom. Strukturu modela čini jednostavna krakta bela haljina sa bretelama, a dodatak čipke produžava model, formirajući efektnu i neobičnu suknju sa dubokim šlicem.

bele haljine

Liu Jo haljina sa puf rukavima

Duga bela haljina sa kopčanjem celom dužinom, špicastom kragnicom i vezivanjem u struku, napravljena je od prijatnog pamučnog materijala, a najveći ukras su kratki puf rukavi. Model je trenutno na velikom sniženju!

bele haljine

Pročitajte i ovo: Najlepši letnji blejzeri za svaku priliku iz domaće ponude

Naslovna fotografija: pexels.com

Brankica Milošević