Sportska elegancija – izdvojili smo bermude za sve odevne kombinacije

Kratke pantalone, šortsevi i bermude spadaju u najpraktičnije letnje delove garderobe, koje možete nositi u različitim odevnim kombinacijama i različitim prilikama.

Pronašli smo za vas nekoliko modela u vrhunskom stilu sportske elegancije koje možete upariti sa košuljama, topovima, tunikama, patikama, sandalama, papučama… U zavisnosti od dužine nogavica i gornjeg dela odeće sa kojim ih nosite, bermude možete uvrstiti i u svoj letnji poslovni autfit.

Najlepše bermude za sve odevne kombinacije

RESERVED šorts od viskoze

Lagani šorts klasičnog sportskog dizajna od prijatne viskoze možete naći u drap i crnoj boji. Kombinovan sa oversize košuljom, predstavlja komotan, udoban i praktičan izbor za svaki dan.

ZARA kratke pantalone

Elegantne bele kratke pantalone ili duže bermude, možete nositi u letnjem maniru, u kombinaciji sa belim topom i ravnim sandalama – a sa košuljama, papučama ili sandalama sa potpeticom i detaljima u boji srebra ili zlata, ovaj model je sasvim prihvatljiv i u svečanim ili poslovnim prilikama.

Luisa Spagnoli lanene bermude

Braon lanene bermude sa faltama praktična su zamena za kratku suknju i delovaće vrlo efektno i mladalački uparene sa belom košuljom, poput uniforme kakve se nose u elitnim zapadnjačkim školama.

Pročitajte i ovo: Lagane i elegantne – pantalone širokih nogavica za svaku priliku

Tommy Hilfiger kratke pantalone

Klasičan sportski model kratkih pantalona, veoma je praktičan zbog elastičnog struka, a tekstura mešavine liocela, pamuka i lana, njihovoj teget boji daje prefinjen sjaj. Možete ih nositi u mornarskom stilu, a lepo će se slagati i sa majicama jarkih boja.

Via Delle Rose elegantan šorts

Model tamnosive broje, klasičnog kroja, sa po jednom faltom i usečenim džepovima, izgleda kao skraćena verzija klasičnih pantalona i možete ih nositi na isti način, u ležernom, letnjem stilu.

H&M Baggy Low Denim šorts

Kratke teksas pantalone krem boje, širih nogavica bez poruba, sa efektom paranja, možete nositi na isti način kao što nosite svoje omiljene farmerice, u ležernim, svakodnevnim kombinacijama. Dostupne su u velikom rasponu brojeva, od 32 do 50.

Massimo Dutti kratke pantalone

Elegantne kratke pantalone spoljašnjeg sloja od mešavine lagane viskoze i lana, sa pamučnom postavom, dužinom pokrivaju kolena, a nogavice su ukrašene uzanim manžetnama. Kroj sa po dve falte i usečenim džepovima, čini ih komotnim i prijatnim, a neobična nijansa između drap i boje senfa se uklapa sa brojnim drugim bojama.

Pročitajte i ovo: Odabrali smo za vas: 7 crvenih haljina za leto

Brankica Milošević