Najlepši odevni komadi u stilu kimona koje smo pronašli za vas

Kimono je tradicionalna japanska odeća koju nose žene, muškarci i deca i sastavni je deo opreme za mnoge borilačke sportove. U zavisnosti od materijala, kimono se može nositi i leti i zimi, u kombinaciji sa drugom odećom.

Modni kreatori odavno nalaze inspiraciju u ovom jednostavnom, komotnom i odevnom komadu, kreirajući zanimljive i prefinjene modele u brojnim varijacijama. Savremeni modeli kimona izuzetno lepo izgledaju upareni sa odgovarajućim pantalonama i suknjama, ali efektno se uklapaju i sa farmericama, širokim pantalonama i suknjama.

Izdvojili smo za vas najlepšu odeću u stilu kimona, različitih boja, dužina i krojeva, koju možete nositi u elegantnim, sportskim i ležernim kombinacijama, koja vam obezbeđuje slobodu pokreta i udobnost, kao i stil koji skreće pažnju.

Najlepši odevni komadi u kimono stilu

Laneni kimono Massimo Dutti

Massimo Dutti, brend poznat po svojoj sofisticiranosti koja spaja kvalitet, eleganciju i ležernost, nudi nekoliko modela u stilu kimona, od kojih smo za vas odabrali dva najzanimljivija komada. Ovaj model bež boje, lepršavog kroja, širi je i duži nego što je uobičajeno (oversize), kopča se i vezuje, ima duge lepršave rukave i šliceve sa strane.

Vezeni gornji deo kompleta u stilu kimona

Uz gornji deo dugih i vrlo širokih rukava, sa kopčanjem i vezivanjem na preklop, napravljen od mešavine lana, ukrašen dekorativnim vezom, na istoj stranici (Massimo Dutti) možete pronaći i odgovarajuću suknju u istom lepršavom stilu.

ZARA gornji deo u stilu kimona

Iz Zarine ponude odeće u stilu kimona, takođe smo izdvojili dva gornja dela – ovaj oversize model sa dugim rukavima je bez kopčanja, od reljefne tkanine i kaišem od istog materijala.

Pročitajte i ovo: Sportska elegancija – izdvojili smo bermude za sve odevne kombinacije

Elegantna košulja u stilu kimona

Lepršava Zara kimono košulja od svetlucave tkanine nabranog izgleda, veoma je elegantna, ima špicastu kragnu, duge rukave sa manžetnama, vezivanje na preklop tankim trakama od istog matrijala i bočne proreze.

NERO-BIANCO prugasta košulja AVANGARDIA

Lepršava, duga prugasta košulja u stilu kimona ima našivene džepove, rukave sa manžetnama i šal-kragnu, a vezuje se kaišem od istog materijala. Napravljena je od prijatne mešavine viskoze i možete je nabaviti na značajnom sniženju.

Benetton kimono pamučna jakna

Benettonov model kimona možete naći u beloj i plavoj boji, a naš predlog je azurnoplava lagana jakna, koju možete nositi preko bluze ili rolke, ili kao jedini gornji odevni predmet. Dužine tunike, jakna se preklapa i vezuje kaišem od istog materijala, ima široke raskošne rukave i efektan ukras na rukavima i donjem delu u stilu belog veza.

RESERVED kombinezon na preklop 

Zanimljiv mladalački model kombinezona, ležernog dizajna u stilu kimona, izrađen je od tkanine sa visokim sadržajem lana i mešavinom viskoze. Ima gornji deo na preklop i široke tri-četvrt rukave, sa efektnom širokom trakom koju možete vezati na više načina.

Pročitajte i ovo: Izdvojili smo najlepše bele haljine iz domaće ponude

Brankica Milošević