Sedam midi-suknji koje ćemo ove jeseni nositi od jutra do večeri

Već na Nedelji mode u Kopnehagenu primećeno je da se midi-suknja izdvaja kao vodeći komad sezone, kao i to da je street style vratio zaboravljeni trend – a to je da se nosi sa pantalonama ili farmerkama ispod.

Stilski potencijal midi-suknje je ogroman. Bila je popularna četrdesetih godina prošlog veka, a žene koje su je nosile bile su simbol gracioznosti i elegancije. Nakratko se vratila u modu sedamdesetih, kao obavezna ženska radna uniforma, a upravo iz tog razloga bila je omražena.

Poslednjih godina ponovo predstavlja eleganciju, a bilo da se odlučite za midi-suknju A kroja, kožnu, teksas, satensku, plisiranu – idealna je osnova za sve stilove i prilike. Satenska midi-suknja je duže vreme u trendu i ne nazire se kraj pomame za ovim modelom.

Midi-suknje za jesen po izboru easy life stilista

Stradivarius kontrastna midi-suknja sa naborima

Plisirana midi-suknja u neutralnoj bež ili beloj boji odlična je za kombinovanje. Stradivarius je izbacio model koji u svakodnevnim prilikama možete da nosite sa kašmirskim džemperom, a za veče sa košuljom.

Stradivarius midi suknja

Zara satin midi suknja 

Već smo rekli da su satenske suknje poslednjih godina sve popularnije, a ono što su easy life stilisti odabrali je model koji će svi primetiti. Zara u ponudi ima belu satensku midi -uknju koju možete da iskombinujete sa prslukom, na primer.

Zara midi suknja

Boss suknja Vizena (MOVEM)

Crna Boss midi-suknja koja prati liniju tela je idealna kada želite da istaknete figuru. Sama po sebi je neutralna, pa gore možete da obučete nešto efektno, kao što je košulja u boji, dezenu ili majica uz telo.

 

Movem midi suknja

Mona prugasta midi-suknja 

U svojoj novoj kolekciji Mona je izbacila asimetričnu prugastu midi-suknju. Ako je ukombinujete sa njihovim gornjim delom može da deluje kao haljina, ali i bela košulja ili majica savršeno će pristajati.

Mona midi suknja

Liu Jo midi-suknja od eko kože 

Trend boja jeseni je siva, a Liu Jo u svojoj ponudi nudi elegantnu midi-suknju u eko koži. Metalni zlatni detalji na struku su upečatljiv ukras, a A kroj pristaje svim figurama. Najbolje je da iskombinujete sa gornjim delom u kontrastnoj boji.

Liu Jo midi suknja

Mohito midi-suknja 

Jednostavna pamučna midi-suknja u maslinastozelenoj boji može da se iskombinuje na milion načina. Jedini ukras koji ima je učkur, koji se vezuje kao mašna. Ako vam treba svakodnevni stajling možete da je uparite sa duksom i patikama, ali isto tako možete da je nosite sa bluzom i štiklama za veče.

Mohito midi suknja

Lindex midi-suknja sa šlicem 

Lindex je izbacio cozy suknju sa šlicem od viskoze. Dolazi u neutralnoj boji, pa je idealna za kombinacije tokom zime, pre svega zbog svoje pletene teksture.

Lindex midi suknja

Pročitajte i ovo: Od jutra do večeri: Naši stilisti izdvajaju najlepše haljine iz aktuelnih kolekcija

Naslovna fotografija: instagram.com/ele_fashion_house

Sanja Belinić