Tražite nove crne kožne čizme za svaki dan? Imamo listu od 8 atraktivnih modela!

Vreme je za jesenji šoping – a u našim planovima za kupovinu uvek su čizme, jer nikada ne možete imati previše obuće. Osim toga, crne kožne čizme su obavezna jesenja i zimska obuća, koji god stil oblačenja voleli i praktikovali.

Gležnjače ili duboke čizme sa visokom potpeticom upotpunjavaju vaše autfite, ali i ravne čizme, od čvrste kože ili mekog antilopa, mogu biti vrlo elegantne. Takođe, možete izabrati i kratke i robustne čizme sa debljim đonom, koje su praktične za hladno i vlažno vreme i svakodnevne prilike.

Naši stilisti su izdvojili osam fantastičnih modela kvalitetnih i praktičnih kožnih čizama iz novih modnih kolekcija za jesenju i zimsku sezonu.

Crne kožne čizme iz aktuelne ponude

Massimo Dutti čizme od antilopa

Elegantne čizme od goveđe kože sa brušenom završnom obradom imaju i kožnu postavu i vrlo efektno izgledaju i kada se nose povrnute. Imaju tanku štiklu visine 4,5 cm, dok je gazište je postavljeno fleksibilnom tabanicom od pene, što povećava udobnost ovih čizama.

Africa kožne čizme sa visokom sarom

Ove luksuzne kožne čizme imaju visoku, ali stabilnu petu (8 cm) koja vam omogućava siguran i graciozan korak. Sežu ispod kolena, koje se mogu povrnuti. Kopčaju se u užem delu duž listova sa unutrašnje strane, a crvena unutrašnjost na štiklama predstavlja vrlo efektan i diskretan detalj.

Čizme Bogner CHESA ALPINA (N-fashion)

Robustne i udobne čizme na navlačenje, do ispod listova, sa debelim đonom i rastegljivim umecima sa strane, praktične su za svakodnevne prilike i uklapaju se u moderan stil oblačenja. Ovaj model poznatog nemačkog brenda je na velikom sniženju, jer se radi o čizmama iz stare sezonske kolekcije.

Mona elegantne gležnjače

Ako želite čizme koje u potpunosti zamenjuju salonke, ovaj model je pravi izbor za vas! Elegantne Mona čizmice imaju tanku i visoku štiklu, koja je uklopljena u atraktivan lakovan deo modela, kao i špicast vrh i tanak ukrasni kaiš sa kopčom koja nosi oznaku brenda. Zakopčavaju se na rajsferšlus, celom dužinom sa unutrašnje strane.

Pročitajte i ovo: Dizajnerski mantili su uvek dobra investicija za jesen – zaljubili smo se u ove modele

Guess – duboke čizme (Fashion&Friends)

Smele i moderne čizme sa visokom sarom, koja se spušta preko polovine visokih i stabilnih peta (9cm) i nabira se poput nogavica, dolaze iz nove Guess kolekcije.

ZADIG&VOLTAIRE kožne čizme (MiaMaya)

Polučizmice od sjajne i glatke kože, sa kožnom podstavom koja obezbeđuju dodatnu udobnost, zakopčavaju se rajsferšlusom sa strane, što omogućava lako obuvanje i izuvanje. Nalik kaubojkama, imaju zašiljen vrh i zakošene pete visine 7 cm, što dodaje dozu elegancije i sofisticiranosti.

Mango duboke čizme 

Čizme od kvalitetne kože, robustnog izgleda nalik “oficirkama” sa zatupljenim vrhom, lako će se uklopiti u svaki stil oblačenja, dodajući notu modernog i dinamičnog stila. Posebno neobično i atraktivno deluje zakopčavanje na rajsferšlus, na zadnjem delu čizama.

Dune Tennessee kaubojke (Beosport)

Crne klasične kaubojke, sa svim prepoznatljivim detaljima – špicast vrh, zakošena peta, polukružne visoke sare sa ukrasnim štepom. Idealne su za kombinovanje sa jesenjim midi-haljinama, kao i sa džinsom, a donose malo bunta u vaše odevanje.

 

Pročitajte i ovo: Ništa nije tako chic kao jesenji stil Francuskinja – ove autfite želimo da nosimo svuda

Naslovna fotografija: instagram.com/darya_burtseva

Brankica Milošević