Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Najbolje frizure za žene u tridesetim koje treba da isprobate

Trendi frizure za žene u tridesetim je veoma lako održavati i stilizovati. Bilo da je to kratka, srednja ili duža kosa, ove frizure nude sjaj koji će u trenutku svakoj ženi umanjiti godine! Kada uđete u tridesete, generalno se predlaže da za sebe nađete novi izgled, a to se odnosi i na novu frizuru. Dodajte slojeve vašoj kosi, i na taj način ćete obezbediti puniji i zdraviji izgled.

Bilo koja frizura, kada je prilagođena, izgledaće zapanjujuće na svakoj ženi. Ipak, morate razmisliti da li će odgovarati vašoj teksturi kose, sposobnostima stilizovanja i načinu života. Težina stilizovanja i održavanja zavisi od vrste frizure koju birate.

Uzmimo kao primer šiške – njih je potrebno skraćivati na svake dve do tri nedelje – barem tako kažu frizeri. Prema tome, sve sitnice ove vrste prvo ugovorite sa svojim frizerom kako biste znali da li je određena frizura prava opcija za vas.

Postavljanje odgovarajućih pitanja pomoćiće vam da odaberete frizuru koja vam najviše odgovara. To eliminiše i potencijalnu frustraciju dok čuvate i stilizujete svoju kosu svakog dana.

Frizure za žene u tridesetim – naših 7 favorita

Trendi duga kosa sa balajažom

Duga kosa sa balajažom pogotovo dobro izgleda na gustoj kosi. Tamniji koren i posvetljeni krajevi nude sjajan prelaz i pravi letnji osećaj. Predlažemo da ovakvu frizuru kod kuće stilizujete sa uvijačem koji ima deblji/veći nastavak za uvijanje, ili čak cik-cak peglom, i malo spreja za kosu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ROMEU FELIPE (@romeufelipe)

Razbarušena frizura srednje dužine za duži oblik lica

Ako ste u potrazi za frizurom koja će se u potpunosti uklapati sa oblikom lica, možda je vreme da isprobate dublje slojeve i šiške. Kraći slojevi će kosu učiniti lakšom i otvoriti lice tako što dodaju širinu. Šiške srednje dužine će skratiti duže čelo, a njihov oblik (od kraćeg ka dužem) će vam istaći oči.

Srednja talasasta frizura za žene 30+

Talasi srednje dužine su veoma popularna opcija za žene u tridesetim i više. Pored toga što je trendi, ova dužina daje mladalački izgled i veoma je univerzalna, tako da će pristajati većini žena.

Piksi bob za finiju kosu

Ukoliko volite kraće frizure, piksi bob je odlična opcija, pogotovo ako imate finiju dlaku. Takođe, vašoj kosi može dati volumen, čak i ako je kratka, kao i osećaj pokreta ako se odlučite za malo duže šiške.

Pročitajte i ovo: Inspirativne bob frizure popularnih žena u zrelim godinama

Dugi slojevi – dobre frizure za žene u tridesetim

Ukoliko ste ušli u tridesete, razmislite o dugoj slojevitoj frizuri. Slojevi koji vam okružuju lice su sve privlačniji kako godine prolaze, a frizure nakon tridesete treba da budu lagane i da ju osećaj pokreta. Predlažemo da za stilizovanje koristite uvijač za kosu sa širim nastavkom kako biste stvorili što veći volumen.

Frizure za žene u tridesetim – srednja dužina

Frizura srednje dužine je veoma trendi opcija za žene u tridesetim. Za one koje imaju trideset ili su starije, to je dobra opcija za mladalački i univerzalni izgled. Igrajte se sa slojevima u kosi i pitajte frizera da vam napravi “A” oblik koji će vam uokviriti lice baš kako treba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Institut 351 (@institut351)

Plavi bob za žene u tridesetim koje nose naočare

Razmislite o ovoj vrsti boba jer je sjajan za sve žene koje nose naočare, i pritom će se uklopiti uz bilo koji stil rama. Nenošenje šiški čini ovu frizuru veoma laganom za održavanje. Samo upamtite da šiške onda moraju biti kraće, i da traže češće skraćivanje kako bi se uklapale sa naočarima.

Kao što vidite, postoje brojne moderne frizure za žene u tridesetim. Bez obzira da li više volite kratku, srednju ili dugu kosu, postoji stil koji može da odgovara vašem obliku lica, teksturi kose i načinu života. Od elegantnih bobova do obimnih lokni, oštrih piksi frizura, opcije su beskrajne! Ključno je pronaći stil koji će učiniti da se osećate samouvereno i udobno u svojoj koži. Zapamtite, godine su samo broj, i možete napraviti bilo koju frizuru u bilo kom uzrastu, sa pravim stavom i samopouzdanjem! Zato samo napred, eksperimentišite i zabavite se sa svojom kosom!

Pročitajte i ovo: Frizure koje će učiniti da izgledate (i osećate se) mlađe

Naslovna fotografija: instagram.com/hakstol

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

Whoops, you're not connected to Mailchimp. You need to enter a valid Mailchimp API key.