Savršen modni detalj – najkvalitetniji ženski kožni kaiševi u domaćoj ponudi

Kožni kaiševi mogu biti onaj detalj koji pravi razliku u vašem stajlingu, bilo da ih uklapate sa tašnom, obućom i kaišem ručnog sata. Takođe, mogu biti savršen ukras, ako imaju upadljivo dizajniranu šnalu, ili mogu biti elegantni i prefinjeni i na ključan način organizovati vašu pojavu.

Uz kvalitetnu tašnu, naočare i obuću, kožni kaiševi upotpunjuju vaš izgled, imajući istovremeno praktičnu namenu. Kaiš možete nositi sa farmericama, provučen kroz gajke, možete njime zameniti kaiš na vezivanje koji ide uz haljinu ili košulju, ili ga koristiti da date siluetu širokoj haljini, koja privezana kaišem dobija sasvim drugačiji izgled.

Ako volite muške kaiševe, kao robustan dodatak svilenoj košulji, ili volite militarističku notu, koju vojnički kaiš dodaje lanenom autfitu, među kvalitetnim kožnim kaiševima koje su za vas izdvojili naši stilisti, možete pronaći baš takav kaiš – ali ženski.

Najkvalitetniji ženski kožni kaiševi po izboru naših stilista

ZARA kožni kaiševi

Zarini kožni kaiševi su vrlo ženstveni i elegantni, a naši stilisti su zapazili ovaj, koji se izdvaja bojom i upadljivošću. Crveni kožni kaiš, sa crvenom četvrtastom šnalom, debljine 4 centimetra, izgledaće fantastično uz teksas (farmerice ili haljinu), ili drugu belu garderobu ili komade bledih boja, sa kojima stvara efektan kontrast.

MONA crni kožni kaiš

Ovaj crni kožni kaiš je posebno efektan modni detalj, zbog asimetrične metalne šnale u boji zlata. Podići će vašu eleganciju na viši nivo, bilo da ga uklapate uz obuću i tašnu, ili nakit. Širina je 3 centimetra, što ga čini idealnim za haljine i košulje od lakih materijala.

Replay ženski kaiš sa nitnama

Replay kožni kaiševi, koje možete naći na stranici FASHION&FRIENDS, odlikuju se zanimljivim, upadljivim i krupnim šnalama u srebrnoj boji, ali ova u vintidž stilu na crnom kaišu sa nitnama je posebno efektna, pa može biti jedini i sasvim dovoljan ukras.

Guess beli ženski kaiš (n fashion)

Prefinjeni tanki (2 cm) ženski kaiš bele boje sa visoko stilizovanom šnalom u obliku prvog slova brenda, idealan je modni dodatak za leto. Možete ga nositi preko lepršave haljine, tunike ili košulje i uklopiti sa baletankama ili sandalama, za svež letnji autfit za svaku priliku.

Pročitajte i ovo: Najpraktičnija letnja odeća – izdvajamo haljine od teksasa iz domaće ponude

Manual klasičan kožni kaiš

Klasičan dizajn ovog kvalitetnog kožnog kaiša ogleda se u boji kože i diskretnoj metalnoj šnali srebrne boje, koja se u zavisnosti od vaših potreba izrađuje po narudžbini.

ELEGANTNI ŽENSKI KOŽNI KAIŠEVI IVKOVIĆ (REMIX)

Izrađen od prvoklasne goveđe kože, nežnoroze boje, sa modernom, upadljivom šnalom od metala u boji srebra, ovaj kaiš je idealan uz farmerice ili druge letnje pantalone sa gajkama.

Tom Tailor kožni kaiš EVE

Tom Tailor kožne kaiševe EVE možete naći u beloj i crnoj mat boji. Model sa fotografije ima klasičnu pravougaonu metalnu šnalu sa reljefnim logotipom, debljine je 3,5 centimetara, a na istoj stranici možete naći i nekoliko drugačijih modela.

Locass leather ženski kaiš

Najbliži robustnom izgledu muškog kaiša, ovaj model iz domaće proizvodnje zadržava suptilnost u izradi i štepu, a tamnobraon boja predstavlja odgovarajući kontrast svetloj metalnoj šnali. Kaiš je debljine 3,8 cm i ističe se u teksas i lanenim letnjim kombinacijama.

Pročitajte i ovo: Predlozi stilista za ravne sandale koje ćete obožavati ovog leta

Naslovna fotografija: pexels.com

Brankica Milošević