Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lancôme donosi novu formulu pudera i efekat poljubljenih usana

Godine 1997. Lancôme je predstavio Teint Idole. Od tada je ovaj puder postao poznat po tehnologiji kojom je nastao kao i svojim celodnevnim prirodnim mat izgledom koji pruža maksimalnu udobnost, dugotrajno prekrivanje i hidrataciju bez neujednačenosti i osećaja težine na licu. 

Poboljšan i unapređen kako bi ispunio važne zahteve u nezi kože žena, Teint Idole Ultra Wear postao je globalna ikona. Saveznik, simbol samoizražavanja i osnaživanja; ostaje Lancômeov najprodavaniji puder koji postiže izvanrednu dokazanu učinkovitost – iz godine u godinu. Ne iznenađuje kako je ostao jedan od omiljenih pudera širom sveta.

Nakon 26 godina istraživanja od prvog Teint Idole pudera, unapređeni Teint Idole Ultra Wear patentiran je do 2033. godine na temelju 14 ispitivanja i 11 godina razvoja. Danas se izvanredna priča nastavlja jer Lancôme pomera granice novom i unapređenom Teint Idole Ultra Wear patentiranom formulom koja prevazilazi očekivanja i nastoji da omogući svakome da pronađe svoju savršenu nijansu. 

Postignite novu dimenziju laganog osećaja na koži s našim najpouzdanijim i najdražim puderom koji je bio podvrgnut najvećem broju ispitivanja do sada.

Pripremite se na dugotrajnu postojanost uz kožu koja se oseća slobodnom. Novi Teint Idole Wear Ultra pruža vam 24-satnu prekrivnu moć bez osećaja težine na licu. 

Uz pomoć napredne Airwear Technology™, Teint Idole Ultra Wear je tako lagan da ga ni ne osetite na licu. Tanak i prozračan, njegova formula dozvoljava koži da diše dok pruža prekrivanje prirodnog mat izgleda tokom 24 sata.

Unapređeni Teint Idole Ultra Wear obogaćen je sa 81% seruma za negu kože, zaštitom protiv zagađenja iz vazduha urbanih sredina kao i zaštitnim faktorom SPF 35. S najboljim rezultatima do sada, nova formula je otporna na znoj i sadrži hijaluronsku kiselinu, moringu, vitamin E i prebiotične i probiotične za trajnu hidrataciju, štiti kožu od zagađenja iz vazduha i štiti kožnu barijeru.

Trudimo se da podignemo početni kriterijum koji definiše dobar make-up proizvod. Pokušavamo da razumemo kako se takođe mogu poboljšati ne samo izgled, već i osećaj na koži. Koristimo taj pristup kako bismo odlučili koji aktivni sastojak da koristimo u svojim formulama, ističe dr Annie Black, direktorka nauka u Lancôme International

Za sve tipove i potrebe kože – Teint Idole Ultra Wear

Još bolje formule nego pre, Teint Idole Ultra Wear pogodan je za razne potrebe kože: prikriva nesavršenosti, diskoloracije, tragove akni, crvenilo itd. Idealan za svakodnevno nanošenje, pruža povećanu otpornost vašoj koži, postiže prekrivnu moć koja izgleda prirodno, besprijekornog mat završetka te ultrasvježeg osjećaja koji je lagan, s nježnom formulom koja ne isušuje niti začepljuje pore.

Ispitana u svakodnevnom životu i pod ekstremnim uslovima, nova formula ostala je otporna na prenos i pojavu masnih tragova tokom sedmodnevnog ispitivanja, otporna na vlagu u testu sprovedenom u uslovima turskog kupatila (Turkish bath) na 30 žena i otporna na znoj u testu u sauni na 33 žene. Ispitana na sportskim treninzima na 196 žena, formula je ostala otporna na uslove koje vežbanje nosi, odnosno na znoj, toplinu i vlagu.

Teint Idole Ultra Wear sada se prilagođava potrebama vaše kože, od kože sklone aknama do masne, osetljive i suve kože upijajući i matirajući sebum i prikrivajući pore, ostajući pritom izuzetno lagan i svež.

Lancômeov najpouzdaniji, najdraži puder bio je podvrgnut najvećem broju ispitivanja do sada.

Izvanredni rezultati na testovima potrošača

Dokazan u najvećoj i najopsežnijoj studiji pudera ikad, Teint Idole Ultra Wear postigao je vrhunske rezultate na testovima potrošača.

Još bolji rezultati

96% ispitanika zadovoljno je postojanošću pudera 

94% ispitanika zadovoljno je upotrebom tokom 24 sata2

91% ispitanika tvrdi da nijanse ne oksidiraju

Još više udobnosti

94% ispitanika ne oseća težinu na koži

95% ispitanika smatra ga laganim za primenu6

96% ispitanika ne oseća težinu na koži tokom 24 sata4

Još bolji rezultati makeupa

92% ispitanika tvrdi da omogućuje potpunu prekrivenost tokom 24 sata2

93% ispitanika tvrdi da pruža dobru prekrivnu moć

91% ispitanika tvrdi da ton kože izgleda ujednačeno 24 sata2

91% ispitanika tvrdi da proizvod smanjuje nesavršenosti poput crvenila, žutila, sivila i tamnih mrlja6

Elegantna, uzvišena, održiva – poboljšana bočica

Povodom najlakšeg pudera Teint Idole Ultra Wear i Lancômeovih obaveza prema većoj održivosti, nova patentirana formula dolazi u elegantnoj bočici koja se može 100% reciklirati s 25% recikliranog stakla koji se nalazi unutar bočice.

Nova kampanja slavi snagu novog Teint Idole Ultra Wear pudera

Pridružite se Zendayi, Lily i Lupiti i preuzmite kontrolu nad svojim postojanim make-upom. U novoj kampanji one slave naš najnapredniji puder koji oslobađa vašu kožu 24-satnom neprimetnom prekrivenošću za sve tipove kože, tonove i potrebe – sada s nijansama za sve. Podignite svoj puder na viši nivo. Ponovo imate kontrolu. S novim Teint Idole Ultra Wear imate moć da istaknete svoju prirodnu lepotu.

Efekat poljubljenih usana s mat završetkom: Novi L’Absolu Rouge Intimatte

Elegantan mat izgled uz L’Absolu Rouge

U 2023. godini, L’Absolu Rouge Intimatte otkriva svoje sledeće poglavlje s novim senzualnim ružem obogaćenim svojstvima za negu usana, prirodnog izgleda i učinka “poljubljenih“ usana.  

L’Absolu Rouge Intimatte predstavlja novu kampanju koju predvodi globalna ambasadorka brenda Lancôme, Amanda Seyfried. Trenutno lice L’Absolu Rouge linije, ova omiljena američka glumica savršeno oslikava filozofiju nošenja ruža na sebi svojstven način, pritom predstavljajući novi L’Absolu Rouge Intimatte kombinacijom njegovog raskošnog izgleda, udobnog osećaja na usnama i neponovljive elegancije. 

Novi nivo ruža L’Absolu Rouge Intimatte

Čista zavodljivost: Od lake primene do nežno zamućenog mat učinka, prijatna tekstura novog L’Absolu Rouge Intimatte ruža pruža osećaj golih usana i mekane udobnosti tokom celog dana. Savršeno opušten izgled: nežni pigmenti ruža L’Absolu Rouge Intimatte daju lagano zamućeni mat izgled i ujednačeni pigment prilikom nanošenja za efekt raskošnih usana. 

Ruž za usne koji pruža savršenstvo

Zahvaljujući mekom i zaobljenom vrhu, ruž glatko klizi po usnama i stvara ultimativni zamućeni mat izgled: pigment se može dodatno nežno utapkati vrhovima prstiju za poboljšani rezultat. 

Nežnost obogaćena sastojcima za negu kože brenda Lancôme: Grand Rose Extracts™

L’Absolu Rouge Intimatte klizi bez napora uz savršenu mekoću zahvaljujući Soft Gliding Complexu koji daje osećaj hidratacije i prijatnosti. Prožet smokey svetlim pigmentima za blistav i senzualan izgled zamućene mat boje na usnama. Negujuća svojstva formule obogaćena su Proxylanom, koji neguje i utiče na teksturu kože. Poboljšana formula ruža L’Absolu Rouge Intimatte savršeno je prilagođena za nežno nošenje i dugotrajnu negu.  

  • Eterično ulje ruže Rosa Damascena: Rosa Damascena, poznata i kao damaščanska ruža, jedna je od najdragocenijih ruža na svetu. Najkvalitetnije eterično ulje dobia se iz latica zrelih cvjetova ruža Rosa gallica i Rosa moschata
  • Ekstrakt ruže Rosa Centifolia: Poznata i kao rose de Mai po mesecu maju u kojem cveta, ruža Centifolia dugo je već simbol regije Grasse. Ova ruža od sto latica mora se brzo ubrati na dan otvaranja cveta kako bi se zadržala njena svežina. Kombinacija ovih ekstrakata ruže pomaže da se održi zdravlje usana i poboljšava njihov izgled. 

L’Absolu Rouge Intimatte – poput delikatnog nakita

Novi L’Absolu Rouge Intimatte otkriva novi dizajn kultnog ruža, poput primerka luksuznog nakita. Njegova ambalaža prstenastog oblika posebno je izrezbarena i poželjna kao kakav delikatni nakit. Proizveden u Francuskoj, njegova elegantna, zaobljena estetika upotpunjena je zlatnom ružom brenda Lancôme. Više od običnog simbola, poznata ruža brenda Lancôme služi kao garant izvrsnosti: iskusićete najmekši sloj mat boje u samo jednom potezu.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

Whoops, you're not connected to Mailchimp. You need to enter a valid Mailchimp API key.