Nedeljni horoskop: 11. decembar – 17. decembar

Sunce je razigrano u ovoj nedelji, još uvek u znaku Strelca puno je optimizma, vere u bolje sutra i nade da će dobro u ljudima ipak nadvladati. Već u ponedeljak naše Sunce dobija podršku od Saturna pa ćemo imati dobre razgovore sa nadređenima i vrlo lako dobiti povišicu koju smo, naravno, zaslužili. Ukoliko ste u nekoj životnoj nedoumici u ovim danima najbolji savet možete dobiti od svog muža, oca, starijeg brata, nekog ko predstavlja autoritet za vas pa nemojte mučiti sebe već sa nekim podelite ono što vam stvara nemir jer ćete se nakon razgovora osećati mnogo bolje.

Nedeljni horoskop: 11. decembar – 17. decembar

Dva dana kasnije, u sredu, 14. decembra, Sunce će doći do izazova sa Neptunom što nam na kratko može zamagliti logiku i racionalno rasuđivanje pa je važno okrenuti se intuiciji i kreativnom delu naše ličnosti jer ćemo tu naći izvor dobre energije, a oni koji se bave kreativnim zanimanjima će imati mogućnost za ozbiljno povećanje posla, ideja i, naravno, finansija.

Merkur već neko vreme u znaku Jarca, gradi izuzetan aspekt 17. decembra sa Uranom iz znaka Bika pa ćemo sve naše dobre zamisli prvo napisati na papir kako ih ne bismo zaboravili, a zatim krećemo u realizaciju jer su obe planete u zemljanim znacima pa ćemo imati višestruke koristi od ovih naših ideja koje će nam doći. Takođe, u komunikaciji sa nama bitnim ljudima možemo uneti neke promene koje će nam doneti veliku dobrobit u okviru samog odnosa. 

Mesec ove nedelje na putovanje opet kreće iz svoje kuće i majčinog zagrljaja tj znaka Raka da bi već prvog dana naše nedelje stigao u znak Lava u 21.09 č. gde nam nudi sjaj, šljokice, želju za slavom i naglašenim „JA“ u svakoj konverzaciji. Znak Lava napušta 14. decembra u 9.46 č. kada odlazi u najvredniji znak, naravno, znak Device pa ćemo svi imati malo veću želju za sjajem, ali prozora, kupatila i kuhinje pa prionite na posao do 16. decembra kada u 20.49 č. Mesec prelazi u znak Vage i smiraj traži u zagrljaju partnera pa nam fokus u ovim danima ide u pravcu emotivnih odnosa.

Podznak Ovan

Poslovni segment je veoma dinamičan i pun dešavanja u narednim danima, ono što ste zamislili želite i da ostvarite i to će vam poći za rukom. U slučaju da nešto ostane nedovršeno, ne brinite, nakon praznika se rešava, samo bez „sada i odmah“ želja jer neće moći tako, ne, ne.

Ljubav

Slobodni u ovoj nedelji imaju mogućnost upoznavanja nekoga ko je stariji i naizgled dosta ozbiljniji, a onda će ponašanjem neki opravdati, a neki opovrgnuti prvi utisak. Oni koji su u vezama ulaze u period koji nosi važna pitanja i razgovore o budućnosti odnosa, kao da ćete uraditi jedan „presek stanja“.

Podznak Bik

Jedna malo mirnija nedelja je pred vama, posebno na polju posla i finansija, kao da se vraćate u neki svoj kolosek i polako postavljate stvari na svoje mesto. Oni koji sarađuju sa inostranstvom mogu imati odličnih poslovnih ponuda. 

Ljubav

Oni koji su u vezama će doći do nekih saznanja nakon 14. decembra koja mogu biti otkrovenje i putokaz u kom pravcu treba nastaviti odnos. I dalje postoji neki deo vezan za finansije koji je problematičan u vašem odnosu i o kom se mora razgovarati. Slobodni u narednim danima mogu upoznati nekoga preko društvenih mreža ili na nekom putovanju ko će malo pričati, ali ono što kaže će biti zaista istinitno i pouzdano. Bivši samo što se nisu vratili, pa razmislite gde i sa kim želite dalje. 

Podznak Blizanci

Suzdržala sam se u prethodnom „izveštaju“, ali sada vam opet moram ponoviti da jačate imunitet i više odmarate jer imate velikih mogućnosti za prehlade ako idete preko svojih granica, slušajte svoj organizam. Neki zaboravljeni poslovni dogovori i projekti dolaze ponovo na red, a konačnu realizaciju možete očekivati najkasnije do 7. februara 2023.

Ljubav

Slobodni u ovoj nedelji mogu upoznati nekoga sa kim će želeti mnogo dublju povezanost i drugačiju vezu od one koja će im biti ponuđena, ali polako gradite odnos jer ima potencijala da bude mnogo bolji nego što vam na samom startu izgleda. Oni u koji su u vezama mogu očekivati početak nekih razgovora u vezi ozbiljnijih odluka i načina funkcionisanja u sledećem periodu, ali i neki novi početak ili drugačiji oblik odnosa već od 20. decembra.

Pročitajte i ovo: Energetski boost sa feng šuijem u 9 ključnih koraka

Podznak Rak

Nemojte sumnjati u odluke koje ćete donositi u narednim danima, a tiču se poslovne situacije jer ćete biti u pravu i što je još važnije na dugoročno će sve ovo biti dobro po vas. Osoba koja je starija ili na neki način je za vas autoritet će vam biti od velike pomoći pri donošenju ovih odluka.

Ljubav

Oni koji su u vezama imaju odličnih nekoliko nedelja pred sobom da svoj odnos učvrste, donesu dobre i trajne odluke i promene nabolje tok svoje veze. Neki sjajan predlog ćete saopštiti partneru sredinom nedelje u vezi putovanja, ili neke ideje u vezi zajedničkog vremena koji će mnogo obradovati i vas i vašu osobu. Slobodni imaju mogućnost da preko nekog iz kruga prijatelja i poznanika upoznaju zanimljivu, novu osobu i da se konačno ratosiljaju prošlosti. 

Podznak Lav

Poslovna situacija je jako važna tema u ovoj nedelji, a promena posla ukoliko je to vaša želja će se desiti u narednoj godini. Sigurno ćete imati mnogo dobrih ideja koje je moguće unovčiti ako ste preduzetnik ili predložiti kolektivu i dobiti makar pohvalu, a neki i povišicu ili nagradu, ako radite u okviru veće kompanije.

Ljubav

Slobodni u ovoj nedelji imaju veliku mogućnost da se zainteresuju za nekog ko je već uveliko u vezi ili braku pa budite oprezni ako vas ovakve priče ne zanimaju jer će se neko truditi da vas ubedi kako nije sve onako kako vidite da jeste. U suštini klonite se onih koji se pitaju „Veruješ li meni ili svojim očima?“. Oni koji su u vezama neka naprave plan za neki zajednički odmor ili bilo kakvo zajedničko uživanje jer je obaveza previše i vrlo malo vremena posvećujete jedno drugom. 

Podznak Devica

Novo-stari poslovi vas čekaju u narednom periodu, ali i mogućnost da spojite lepo i korisno i unovčite neku ideju koju odavno imate, a nikako da skupite hrabrost i pokrenete nešto u vezi toga. Isplanirajte odmor na planini, makar na par dana, jako će vam prijati.

Ljubav

Slobodni u ovim danima imaju tajne simpatije ili viđanja sa nekim ko se porodici nikako ne dopada, ali ukoliko ste punoletni onda sami odlučujete i što je još važnije, snosite posledice svojih odluka i izbora pa dobro razmislite i uživajte sa onim ko vam se dopada. Oni koji su u vezama imaju neku situaciju koja se tiče nekog iz kruga porodice ili bliže rodbine čije postupke partner osuđuje ili ste previše posvećeni nekom članu porodice što značajno narušava odnos između vas i partnera, odnosno partner smatra da vaš odnos zbog toga trpi. Rasprava na pomenutu temu će se dešavati tokom nedelje, a na vama je da postavite jasne granice i postavite se ispravno, uzimajući u obzir sve strane u pomenutoj situaciji.

Podznak Vaga

U ovim danima imate želju da što više vremena provedete sa porodicom, da uređujete dom, da kupujete poklone onima koje volite, da napravite pravu prazničnu čaroliju. Takođe, možete doći na ideju da je vreme za neke veće promene i renoviranje mesta u kom živite.

Ljubav

Slobodni imaju dobrih prilika u narednim i nedeljama i mesecima i to posebno kada su u pitanju osobe koje su ili starije, ili žive u drugom gradu ili državi. Dajte šansu sebi da budete srećni, bez obzira na prethodna ne baš dobra iskustva. Oni u vezama neka iskoriste ovu nedelju za jedan ozbiljan razgovor i neku promenu u ponašanju ili nekoj zajedničkoj ativnosti koja vam ne odgovara. Razgovarajte, to je jedini način na koji se situacije mogu menjati.

Podznak Škorpija

Mnogo je neplaniranih troškova, ali to već i bez mene  znate, a ono što vam stiže jeste i uvećanje posla u narednim danima što će doneti i poboljšanje na polju finansija pa ćete ovu godinu završiti više nego zadovoljni.

Ljubav

Slobodni u ovoj nedelji nisu raspoloženi za neke nove kontakte, više se osećate umorno i željni ste da vas svi ostave na miru pa provedite ove dane u aktivnostima koje vam najviše prijaju, brinite o sebi i volite sebe jer energija se vraća i važno je šta to emitujemo jer to i dobijamo zauzvrat. Oni koji su u vezama dolaze do drugačijeg pogleda na svoju vezu, partnera… Menjate i način komunikacije i to je ono što će jako dobro uticati na vaš odnos.

Podznak Strelac

U ovoj nedelji ste ozbiljni kada su finansije u pitanju tj rešili ste da se uozbiljite i kupujete samo uz prethodno napravljen spisak za kupovinu jer vam većina stvari na koje ste besomučno trošili novac u poslednjih mesec dana uopšte nije bila potrebna. Poslovna situacije i dalje deluje nestabilno odnosno promenljivo, ali prilagođavanje i usavršavanje je ono što se od vas traži u ovom periodu kako biste se što manje nervirali i imali veće mogućnosti izbora na poslovnom planu.

Ljubav

Slobodni se i dalje bore sa nekim pričama iz prošlosti i kao da ste zaglavljeni negde između želje za promenom i želje za nekom starom pričom. Razrešenje stiže nakon praznika, a do tada ne komplikujte već uživajte. Oni koji su u vezama će u ovoj nedelji imati zajednička ulaganja ili razgovor u kom će glavna tema biti vaša trenutna finansijska situacija.

Podznak Jarac

U ovoj nedelji završavajte dogovorene razgovore u vezi posla jer ćete od 20. decembra imati desetak dana za realizaciju i to veoma plodonosnu. Izuzetni ste u komunikaciji u narednom periodu i sebe ćete iznenaditi postignutim uspehom na kraju ove godine. 

Ljubav

Slobodni neka jure strance u ovoj nedelji  jer tu leži ljubaF. ☺ Valjda smo se navikli na malo šale, ali i bez šale u ovim danim ćete zanimljive osobe sa potencijalom za vezu naći među ljudima koji nisu sa vašeg govornog područja. Oni koji su u vezama kraćim ili dužim, nije bitno, imaće želju da što pre zasnuju porodicu i krenu u nešto mnogo ozbiljnije. Ovi što su kraće zajedno neka ipak malo razmisle i puste prvi zanos da prođe pa onda neka donose odluke. 

Podznak Vodolija

Koliko prijatelja imate sada, a koliko ih je bilo pre dve godine?! Velika je razlika, velike promene u vašem životu su odnele, ali i donele neke nove i drugačije ljude i to je sasvim u redu. U ovim danima ćete dosta vremena provesti razmišljajući upravo o nekim ljudima kojima ste posvetili više vremena nego što su zaslužili. Nemojte se mučiti takvim mislima, već se pomirite sa svojom prošlošću i krenite dalje.

Ljubav

Oni koji su u vezama će imati nedelju u kojoj će u startu biti potuno sigurni u svoje emocije i emocije partnera, a onda će neki crv sumnje da se ušunja i da pravi zbrku par dana, ali sve dolazi na svoje uz vikend putovanje na kome ćete se potpuno posvetiti jedno drugom i potvrditi osećaj sa početka priče. Slobodni i dalje žele da sve što im se dešava zadrže za sebe i to će trajati do prvih dana januara. Željni ste da vaš svet i ono što radite ostane samo vama znano. Neka nova poznanastva se mogu desiti ili na dalekim putovanjima ili u čekaonicama zdravstvenih ustanova.

Podznak Ribe

Porodični odnosi, posebno odnos sa majkom je u periodu od oktobra pa sve do sredine januara na jednom velikom testu. Nervoze je mnogo i preliva se na sve sfere vašeg života. Poslovna situacija se menja nabolje i sada je trenutak da budete produktivni jer će novca biti sasvim dovoljno u ovom mesecu.

Ljubav

Slobodni su okupirani nekim svojim idejama, pričama i željama, a neki novi i dobar početak ih očekuje u sledećoj nedelji. Do tada, uživajte sa prijateljima jer tu i dalje imate najviše dobrih opcija za upoznavanje kvalitetnih osoba. Oni koji su u vezama u ovoj nedelji mogu zaista uživati jer će kominikacija biti na savršenom nivou što će doneti mir, lake dogovore i planove koje ćete u narednim danima realizovati.

Pročitajte i ovo: Kristali koji pomažu kod simptoma menopauze

Naslovna fotografija: unsplash.com

Astrolog AstroLilit, nepopravljivi optimista čija je želja da vam zvezde i vaš natal približi tako da shvatite da ste vi glavni i da su zvezde tu da vam pomognu, a ne da ih se plašite.