Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nedeljni horoskop: 18. septembar – 24. septembar

Saznajte nedeljni horoskop: 18. septembar – 24. septembar za svaki podznak. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

Pretposlednja nedelja septembra je pred nama… Nedelja u kojoj i zvanično počinje jesen, ali dokle god imamo sunca u pogledu, osmehu i duši, tmurni dani nam ne mogu ništa!

Nedeljni horoskop 18. septembar – 24. septembar

Ova nedelja nam, osim početka jeseni, donosi i nekoliko dobrih, a kako to u životu uvek biva, i nekoliko izazovnih aspekata. Sunce će nam 19. septembra pružiti veliku mogućnost za suočavanje sa strahovima, ali i njihovo rešavanje jer će graditi pozitivan aspekt sa Plutonom, pa je pravo vreme za gledanje „oči u oči“ sa onim što nas plaši jer nismo mi tamo neke kukavice, već jaki ljudi koji žele da žive život na pravi i najbolji način!

Istog dana nam retro Merkur dolazi ponovo do izazova sa Jupiterom, pa se u komunikaciji vraćamo na pojedine stare teme, ali ovo nije normalna komunikacija, već ona sitna podbadanja, kao eto tek onako da znaju da se sećamo šta je bilo i da nismo skroz zaboravili. Savet je da, kada osetite ovu pasivnu agresiju, odmah sa istom prekinete, jer nema te dobrobiti koju vam može doneti. Iskren i otvoren razgovor je rešenje i tome treba težiti uvek, a kada niste raspoloženi onda je bolje prećutati i sačekati pravi trenutak za razgovor.

Slatka iznenađenja i pozitivna rešenja u emotivnim odnosima nam donosi Venera koja se 20. septembra udružuje sa Uranom u dobrom aspektu, pa su neke promene u ponašanju ono što nam donosi i promenu u partnerskim odnosima. Oni koji putem društvenih mreža kreću u emotivni odnos neka budu na oprezu, jer može postojati mnogo skrivenih informacija. Takođe, ovo mogu biti i neočekivani finansijski dobici na poslovnom planu u okviru određenih projekata od kojih ste već skoro i odustali.

Sunce 23. septembra u 3.04 časa prelazi u znak Vage i potpuni fokus baca na partnerske odnose, želju da sve bude u balansu i da ispravimo sve što je moguće. Kompromis je važan, ali gledajte da nađete meru u svemu i ne izgubite svoj identitet u želji da udovoljite drugima. Međutim, ono što je najvažnije jeste VAGE, SREĆAN VAM ROĐENDAN!

Istog dana, odmah nakon ulaska u znak Vage, Sunce će naići na zagrljaj sa Merkurom koji je na izlasku iz znaka i ovo su trenuci u kojima će se komunikacija, a samim tim i misli vrteti oko pojedinih pitanja prošlosti i želje da se sve to više razreši. Nakon ovog zagrljaja, Merkur će se u 14.05 časova vratiti u znak Device, pa eto nama novo starih analiza kako je nešto moglo drugačije, ali nije, pa kako smo ispali ovakvi, a mogli smo biti onakvi i jako je važno da se zaustavimo, uzmemo krpu u ruke i sredimo stan, izbacimo višak garderobe i poklonimo ga onima kojima je potreban, skuvamo zdraviju opciju ručka i uradimo makar jedan dobar trening ili prošetamo jer čist stan + čist organizam = čist um. U ovim danima je veoma važno da se setite da „koliko je važno da pazite šta jedete, toliko je važno i da pazite šta jede vas.“

Venera 24. septembra stiže do izazova sa Neptunom, pa se oni koji su uz Urana i Veneru krenuli u novu priču, sada mogu suočiti sa istinama koje su se krile od njih, pojedini partneri mogu jednostavno nestati iz vašeg života bez reči i objašnjenja i važno je da ne lupate glavu oko toga, već da se okrenete sebi i nečem boljem što sigurno dolazi. Ovo su dani u kojima je najvažnije da ne zavravamo sebe i da verujemo u ono što vidimo i što drugi rade, jer reči trenutno nisu na ceni. Kreativnost se budi, pa svi oni koji se bave nekom vrstom umentosti mogu ove dane iskoristiti na najbolji mogući način.

Mesec je „svoj na svome“ u znaku Raka sve do srede uveče i donosi nam poznate mirise detinjstva i jaku želju za sigurnošću, majkom, nekim u čijem se zagrljaju osećamo kao kod kuće… Četvrtak i petak ćemo se truditi da sijamo uz Mesec u znaku Lava i da drugima pokažemo kako smo najbolji i najlepši, a osećaj u duši i neće biti baš na maksimumu. Petak i subotu provodimo sa Mesecom u znaku Device koji je spreman da sredi sve što se srediti može, ali i da otrči van grada i uz mirise prirode dođe do nekih novih i drugačijih spoznaja koje će već u poslednjoj nedelji septembra vrlo pametno iskoristiti.

Podznak Ovan

I dalje imate nejasnu situaciju po pitanju posla ili nekog iz poslovnog okruženja, a razgovor sa sestrom ili koleginicom će vam doneti potrebno otrežnjenje i mogućnost da na novi način pogledate trenutnu situaciju. Rešenja stižu i ne treba da brzate u toku ove nedelje, već da strpljivo sačekate kraj meseca za akciju.

Ljubav

Slobodni bi sasvim neočekivano u ovim danima mogli upoznati ili nekoga putem interneta, ili zanimanje tog nekog može biti u vezi sa internetom, avio-kompanije ili mašinstvo, a zatim i shvatiti da je ovo nešto posebno i drugačije od svega što im se desilo, pa će doživeti trenutke vredne pamćenja. Oni koji su u vezama više vremena provode razmišljajući o sitnicama koje im smetaju, ali i o finansijama koje im nisu po volji, pa je savet da ne tražite problem tamo gde ga nema, već da se okrenete rešavanju onoga što vas muči. Promene i novi način funkcionisanja vam je na umu, ali ćete to saopštiti partneru nakon 25. septembra.

Pročitajte i ovo: Znate li šta krije položaj vaše Lilit u natalu?

Podznak Bik

Rešenja su vam na određeni način iza leđa, kao da ih ne vidite ili ih prosto niste svesni. Mućnite malo tim lepim glavicama i dobro razmislite još koji put jer sve što vam je potrebno je nadohvat ruke. Krenite u rešavanje pitanja vezanih za karijeru jer sada je trenutak za retrospektivu, a do marta i potpisivanje na dugoročno dobrih ugovora vas čeka.

Ljubav

Stižu lepa iznenađenja za one koji su u vezama i otkrivanje tajni koje su vas mučile i za koje ste mislili da su tu da bi vas partner povredio, ali jedan iskren razgovor će doneti nove uvide i jasnu sliku situacije u kojoj se nalazite. Slobodni bi mogli u ovim danima da idu od euforije do razočarenja, pa je važno naći meru i biti sa obe noge na zemlji u svakoj situaciji odnosno pri svakom upoznavanju osobe koja vam se učini kao neko ko je savršen za vas.

Podznak Blizanci

Kao neko ko deli „muku“ ovog podznaka sa vama, imam potpuno razumevanje za haos koji nam se dešava u danima retro Merkura… Koliko god da sam pobornik one da „život ne staje zbog retro Merkura“ utoliko moram priznati da ne staje, ali se komplikuje do krajnjih granica sve što se iskomplikovati može. Savet je da sve, ali sve što radite proverite nekoliko puta jer imate želju da radite više stvari odjednom, imate i energije, ali je mogućnost za povrede i propuste povećana, pa vas molim za oprez.

Ljubav

Oni koji su u vezama imaju osećaj da cupkaju u mestu i da su sve njihove želje trenutno na čekanju i verujem da se zaista tako i osećate, ali to ne znači da je potreban napad ili svađa sa partnerom, već kao i uvek razgovor. Ne mučite se mislima o prošlosti jer je ovo sada i ovde važno, a ona je nepromenljiva i ne možemo uticati na ono što je bilo, ali sada dajte sve od sebe da sutrašnjica bude nešto na šta ćete biti ponosni.

Slobodni da se čuvaju neistina i tajnih priča, a oni koji ponovo imaju ponude bivših da dobro razmisle da li se od toga nešto novo i dobro može napraviti. U suštini i može, ali uz promenu načina komunikacije i isravljanje grešaka koje su vas prošlog puta koštale prekida.

Podznak Rak

Vi već nekoliko godina praktično „renovirate“ svoj život i ovo je sada finale, zato deluje tako teško i ponekad neizdživo, ali znamo da nakon svakog, pa i najtamnijeg mraka dolazi zora, lepa i čista i uvodi nas u novi dan pa će tako i vaš novi život početi od proleća 2023. godine, a sada gradimo temelj, pa budite vrlo pažljivi i ne preskačite nijednu i najmanju sitnicu kako bi novi život bio baš onakav kakav i priželjkujete.

Ljubav

Oni koji su u vezama bi mogli da pobegnu na kraće putovanje, da malo sve drugo ostave po strani i posvete se partneru jer je period izazovan i prilično bežite u samoću, što za sam odnos nije dobro. Slobodni mogu preko brata ili sestre upoznati nekoga ko inače živi daleko ili je često na putu zbog posla, pa je upitno koliko će veza biti moguća, ali za pojedine od vas će ovo biti baš ono što želite i što vam odgovara. 

Podznak Lav

Prijatelji vam unose nervozu, iako potajno znate da su u pravu, pa bi bilo dobro da preispitate sebe jer oni koji vas iskreno vole govore vam ne samo ono što želite, već i ono što treba da čujete. Promene na poslovnom planu su za sada samo u vašim mislima, a realizacija kreće od naredne godine.

Ljubav

Slobodni misle o nekome sa kim su ili bili u nedefinisanom odnosu, ili se odnos prekinuo bez objašnjenja koje im je bilo potrebno. Upravo ta osoba vam se može pojaviti u narednim danima i pokrenuti razjašnjenja na sve teme koje vas intresuju. Oni koji su u vezama idu ka jeseni koja je izuzetno važna i koja im nosi velike mogućnosti za ulazak u brak ili početak zajedničkog života.

Podznak Devica

Koliko posla imate i radite li makar na dva radna mesta? Polako, ako još uvek nema ponuda, budite bez brige jer  uskoro stižu i do proleća sledeće godine ćete imati priliku da birate između dve poslovne ponude, a u vašu pamet ne sumnjam i znam da ćete izabrati ono što je za vas najbolje.

Ljubav

Slobodni imaju želju da stave tačku na jedan način funkcionisanja i do toga dolazi, ali kao i svaka promena i ova ne ide preko noći. Ono što vas je u prošlosti povredilo ne sme da obeleži vaš život u narednim godinama. Nova poznanstva su moguća posredstvom nekog starijeg iz kruga prijatelja ili posla. Za one koji su u vezama ovo je vreme povećane brige oko poslovnih poduhvata partnera ili brige o zdravlju zbog hroničnog problema koji partner zanemaruje. 

Haljina: XYZ Elisabetta Franchi, Sandale: s.Oliver, Naočare: P…S… Fashion, Torba: Cortefiel

Podznak Vaga

Čini vam se da su svi protiv vas i da sve što odlučite dolazi na osudu javnosti ili dragih ljudi. U ovim danima vam postaje malo jasnije ko je uz vas i šta bi trebalo da radite, ali za konačne odluke sačekajte oktobar. Ne verujte svemu što dolazi do vas jer većina reči i informacija nije istinita, bez potrebe se uznemiravate.

Ljubav

Slobodni razmišljaju, biraju i pred kraj nedelje kreću u akciju i imaju mogućnost da upoznaju nekoga ko je ozbiljan, stariji ili se bavi poslom koji iziskuje nošenje uniforme zbog koje odaje utisak jedne daleko ozbiljnije i nepristupačnije osobe, nego što zaista jeste. Nemojte odustajati zbog straha od neuspeha jer ovo može biti veoma skladna priča. Zauzeti nastavljaju seriju sitnih čarki i sarkastičnih izjava koje moraju dovesti do razgovora na temu prošlosti i pitanja koja vas muče se rešavaju u narednim danima, a savet prijatelja vam može biti od velike pomoći po pitanju ovih rasprava sa partnerom.

Podznak Škorpija

Prijatelji, ali i oni koji se samo tako predstavljaju će vam ovih dana biti izvor glavobolja jer će vam tražiti novac koji znate da ne mogu da vam vrate, ali i doći će do vas priče koje nisu nimalo lepe, a plasiraju ih ti isti kvazi prijatelji. Ne trošite energiju na nebitne ljude, a kraj meseca donosi jasnu situaciju ko je ko u vašem životu.

Ljubav

Slobodni nisu zadovoljni izborom koji je pred njima u danima koji dolaze i ma koliko se neko iz kruga prijatelja trudio oko vas, mislim da ćete ostati ravnodušni. Oni koji su u vezi ili braku su u danima koji nose promene unutar vas samih, ali i partnera, a samim tim i promenu celokupnog odnosa. Stariji član porodice nije zadovoljan vašim izborom i može pokušati da vam daje netražene savete koji će vas nervirati, posebno tokom oktobra. Držite se svoje ljubavi i borite protiv problema, a ostali neka biraju sebi ko im i šta odgovara jer samo vi ste odgovorni za svoj život ukoliko imate više od 18 godina.

Podznak Strelac

Misli usmerenih na posao ste i dalje, mnogo novih ideja vam je u glavi i čekate pravi trenutak da ih saopštite saradnicima, a zatim i primenite u poslovanju. Ukoliko ste nezaposleni ovo je period dobar za usavršavanja kako biste od januara počeli da radite baš ono što želite.

Ljubav

Oni koji su vezama mogu imati nesuglasica zbog uplitanja treće osobe, ali nemojte odmah pomisliti na prevaru jer ovo može biti i mlađi član vaše ili partnerove porodice koji će svojim postupcima doneti kratkotrajni nesklad u vaš odnos. Slobodni imaju mogućnost pomirenja sa nekim ko im je davno bio važan, ali ovde postoji mnogo nerazjašnjenih situacija i porodica ove osobe nije baš oduševljena vama, pa je vrlo važno sve razjasniti i ne ulaziti u odnos tek onako jer bez velikih promena ćete opet doći na isto.

Pročitajte i ovo: Astrosestre otkrivaju šta nam retrogradni Merkur donosi u septembru

Podznak Jarac

Period koji je pred vama je odličan za edukaciju i nastavak studija ili dodatnih kusreva koji vam mogu pomoći da unapredite svoje poslovanje. Takođe, na sve ovo se možete odlučiti nakon što dobijete jednu poslovnu ponudu koja vam se dopada, ali će vam faliti baš ta edukacija koju već dugo odlažete.

Ljubav

Slobodni imaju priliku da upoznaju nekog putem društvenih mreža i osoba može imati veze sa medicinom ili farmacijom, a ukoliko nije iz te oblasti onda pazite jer može nestati bez traga nakon nekoliko viđanja. Oni koji su u vezama, nedelju počinju nezadovoljni jer su previše osetljivi i sve im smeta, ali dani koji su pred vama donose lepe trenutke i potpuno drugačije događaje i planove koji pred kraj meseca dolaze na red za realizaciju. 

Podznak Vodolija

Nervoza oko mlađih članova porodice je prisutna, ali i generalno oko odnosa sa porodicom se sve već izvesno vreme ne odvija po planu. Novi načini razmišljanja i funkcionisanja su tu i važno je da prihvatite promene i ne opirete se toliko novitetima koji dolaze jer što se više protivite to će situacija u kući biti teža.

Ljubav

Oni koji su u vezama konačno počinju da razmišljaju u paru i da gledaju na svog partnera kao na saveznika, a ne na protvnika kome samo nešto zameraju i traže greške i tamo gde ih nema tako da je ovo nedelja u kojoj dolazite sebi i uživate u ljubavi. Slobodnima se u narednim danima smeši veza koja će uneti mnogo strasti u vaš život, a kako će se dalje razvijati to će već prilično zavisiti od vas.

Podznak Ribe

U ovoj nedelji isproveravajte zdravstveni segment, sistematski pregled bi bio pametna odluka. Svađe oko finansija sa saradnicima vam unose veliku nervozu u život i pravi je trenutak da nešto menjate na polju posla.

Ljubav

Slobodni imaju mogućnost da u ovoj nedelji sretnu zanimljive osobe ili na žurci, proslavi ili na dečijem rođendanu. Da, da, jedna moja poznanica se tako udala, verovali ili ne… Upoznali se na dečjem rođendanu. Oni koji su u vezama imaju plan da nešto menjaju, neki će i partnera promeniti, a drugi će samo doći do spoznaje šta je to što u odnosu nije dovoljno dobro i krenuti u promenu. Mnogo strasti će bojiti ovu nedelju pa je jako važno da ih koristite na pravi način i ne svađate se oko nebitnih stvari.

Fotografije: WANNABE Media

AstroLilit, nepopravljivi optimista čija je želja da vam zvezde i vaš natal približi tako da shvatite da ste vi glavni i da su zvezde tu da vam pomognu, a ne da ih se plašite.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

Whoops, you're not connected to Mailchimp. You need to enter a valid Mailchimp API key.