Nedeljni horoskop: 27. avgust – 2. septembar

Nedeljni horoskop: 27. avgust – 2. septembar otkriva šta donose planetarni uticaji svakom znaku horoskopa na emocionalnom, poslovnom i zdravstvenom planu.

Ovan

Nova faza je pred vama i zato ostavite prošlost za sobom – prevaziđite probleme iz prošlosti da biste prihvatili sadašnjost, osnažili samopouzdanje i postavili sopstvena pravila.

Ljubav

Da biste osnažili partnerske odnose, pokažite svom partneru da je poseban, vredan i poštovan. Inicirajte pozitivne situacije, da vam se negativne ne bi same nametnule i uložite u svoj odnos. Partner vam možda neće odmah uzvratiti, ali vi ćete se osećati bolje i vaša pozitivnost će ga u nekom trenutku povući. Provedite zajedno što više kvalitetnog vremena. Ako ste sami, prestanite da se pitate šta sa vama nije u redu i razmišljajte o tome kako da svoj život ispunite i osmislite sami za sebe.

Posao

Pravi je trenutak da iznesete svoje ideje i zamisli nadređenima, jer će ih prepoznati i usvojiti, a to vam otvara nove mogućnosti. Ako imate sopstveni biznis, prezentacija vaših veština i sposobnosti doneće vam trajan uticaj i korist na duge staze. Ostanite fokusirani, održavajte saradnju i pozdravite nova gledišta i načine – ove nedelje vas odlučnost i zalaganje dovode do priznanja i napretka u karijeri.

Zdravlje

Oslobodite se napetosti redovnim vežbanjem i uživajte u aktivnostima koje vas zaokupljaju i donose vam emocionalno blagostanje. Obezbedite sebi dovoljno odmora da biste izbegli sagorevanje, i prigrlite holistički pristup brige o sebi, za veću vitalnost i opšte blagostanje.

Bik

Izazov u nedelji pred vama je da ostanete smireni i uzemljeni, jer su događaji nepredvidljivi i mogu vam iskrsnuti obaveze koje niste planirali, kao i manje nesuglasice. Nedeljni horoskop: 27. avgust  2. septembar preporučuje da se držite bliskih ljudi, koji vam pružaju podršku.

Ljubav

Osobe i nerazrešeni odnosi iz prošlosti ove nedelje se pojavljuju „niotkuda“ i Bikove u partnerskim odnosima stavljaju na veliko iskušenje, dok će samci biti u situaciji da razmišljaju da li im to život nudi poslednju priliku za partnerstvo i to im se neće dopasti. Zvezde vam poručuju da ne morate biti ljubazni prema onima koji su vas u prošlosti povredili – ovo je prilika za otpuštanje prošlosti, a ne „poslednji voz“. Zauzetima zvezde savetuju da ne donose impulsivne odluke i ne upuštaju se u rizična ponašanja i avanture van partnerskog odnosa, šta god se dešavalo. Možete saznati nešto o prošlosti partnera, što će vas povrediti i onespokojiti, a to znači da morate poraditi na poverenju i učvršćivanju odnosa.

Posao

Pred vama je uspešna nedelja, zvezde podstiču otvaranje velikih profesionalnih mogućnosti. Verujte svojim instinktima, pokažite odlučnost i zablistajte u svom radu. Univerzum postavlja scenu za vaš uspon u karijeri – prigrlite priliku da se vinete ka većim visinama i ostvarite svoje ambicije.

Zdravlje

U nedelji pred vama vaše baterije mogu biti istrošene, jer ste ulagali u druženja i druge ljude i sada je vreme da se posvetite sebi. Brinite o svom umu, telu i duši – obezbedite sebi zdravu intelektualnu i duševnu hranu, kao i zdravu ishranu i opuštanje u samoći. To će vas podmladiti!

Blizanci

Nedelja pretrpana obavezama je pred vama – bićete angažovani u porodičnom krugu, prijateljima će biti potrebna vaša pomoć i biće teško, ali neophodno, da izdvojite vreme za sebe.

Ljubav

Cenite sebe više od svega i ne tolerišite nepoštovanje, poručuju zvezde slobodnim Blizancima, koji razmišljaju o tome da prihvate „ono što se nudi“, iako to nije na njihovom nivou. Univerzum sluša – tražite ono što je najbolje za vas i ne postupajte iz straha od samoće. U partnerskim odnosima ove nedelje su na redu ozbiljne teme, što vas može uznemiriti. Osećate otpor, jer ne želite da čujete šta partner ima da kaže, zato što znate da vam se to neće dopasti i da ćete morati da se nosite sa negativnim osećanjima. Setite se da su krize prilika da preispitate svoj odnos, učvrstite temelje, postavite bolje granice i unesete više vere i poštovanja, kako biste nastavili dalje zajedno.

Posao

Ove nedelje karijera cveta! Budite otvoreni za nove mogućnosti i projekte u kojima će vaše veštine doći do izražaja – ne bojte se izazova, već ga prihvatite. Iskoristite svoju prilagodljivost i radoznalost da biste uspostavili poslovne veze i držali linije komunikacije otvorenim. Ne propustite priliku za kraći put – čak i privatno putovanje može rezultirati uspostavljanjem poslovnih kontakata.

Zdravlje

Za opuštanje i smirenost uma praktikujte jogu ili meditaciju, kombinujte pasivan odmor sa opuštajućim aktivnostima, za opšte blagostanje i obratite pažnju na manje zdravstvene smetnje – reagujte odmah, da biste sprečili komplikacije.

Rak

Pred vama je nedelja u kojoj ćete videti rezultate svog rada i imati priliku da investirate u budućnost. Imate snažan planetarni podsticaj za finansijski rast.

Ljubav

Ako vas privlači osoba sa kojom imate prijateljski odnos, vreme je da priznate svoja osećanja. Budite svesni da izlaganje ne garantuje uspostavljanje veze, već samo skreće pažnju drugoj osobi i pruža joj priliku da razmisli – ili da se i sama izjasni. U partnerskim odnosima može doći do napetosti i sukoba oko novca, troškova i drugih praktičnih i organizacionih pitanja. Ako se svađe ove vrste ponavljaju, znači da postoji problem koji niste rešili i verovatno se tiče vaših granica – kada ih postavite morate ih održati, da biste bili ozbiljno shvaćeni. Ovakvi sukobi vam narušavaju romantične aspekte odnosa i zato pokrenite diskusiju, preduzmite mere i rešite ih jednom zasvagda.

Posao

Verujte svojoj intuiciji – Univerzum podržava vaše ambicije. Sarađujte, inovirajte i preduzimajte proračunate rizike, kako biste stvorili prilike i otvorili nove mogućnosti. Vodite se saosećanjem i držite se svojih vrednosti – tako ćete uživati u svom profesionalnom putovanju, kao i u priznanjima i aplauzima koji će vas pratiti. Vaš karijerni put se pretvara u remek-delo ispunjenja.

Zdravlje

Prihvatite ove nedelje svoju intuiciju i emocije ove nedelje – postavite granice za brigu o sebi pronađite utehu u kreativnosti. Zdravi ste, puni  energije i spremni za proces transformativnog samootkrivanja.

Lav

Porodične veze i deca su u fokusu i nedeljni horoskop vas poziva da cenite trenutke povezivanja sa najbližima. Kvalitetno vreme sa partnerom i decom doneće vam radost i zadovoljstvo.

Ljubav

Tople emocije, podrška i deljenje sa partnerom i u krugu porodice obeležavaju nedelju pred vama. Priredite partneru neko prijatno iznenađenje, poklon, romantičnu večeru, ili nešto što odgovara njegovom jeziku ljubavi, da biste osnažili svoje odnose. Pružite utehu i saosećanje, izrazite zahvalnost i ljubav svima koje volite i koji oplemenjuju vaš život. Sami Lavovi se mogu osećati još usamljenije ove nedelje – ne dozvolite očajanju da preovlađuje, već širite percepciju i prepoznajte i cenite druge vidove ljubavi koje imate u svom životu i druge oblike strasti koje napajaju želju za životom.

Posao

Zvezde podržavaju vaše ambicije i napredak u karijeri. Pokažite svoju harizmu i preuzmite vođstvo na poslu. Istražite nove mogućnosti, ali izbegavajte pokazivanje dominacije u interakcijama. Timski rad je ključan, a kao vođa tima možete zablistati. Izazovi će dovesti do rasta i uspona u karijeri, zato ih prihvatite. Vaša posvećenost zaslužiće priznanje.

Zdravlje

Vodite računa o fizičkom, jednako kao i o mentalnom zdravlju – bavite se vežbanjem, pronađite trenutke opuštanja i obezbedite sebi kvalitetan san. Vodite računa o ishrani i pijte dosta vode, da biste ostali uravnoteženi i zdravi tokom ove nedelje.

Devica

Odani prijatelji potvrdiće svoju pouzdanost – oslonite se na njihovu pomoć i stavite sebe na prvo mesto. Dajte prioritet svom zdravlju i blagostanju.

Ljubav

U partnerskim odnosima ćete uživati u harmoniji – dobre vesti od dece, članova porodice ili bliskih prijatelja doneće vam mnogo radosti. Pobrinite se da ostanete u sadašnjem trenutku i maksimalno uživate u onome što imate i osećate. Ostavite planer i odbacite zabrinutost zbog budućnosti – to vam je zadatak za emocionalno centriranje i uravnoteženje za ovu nedelju.

Ako ste sami, izađite u društvo – ne odbijajte pozive prijatelja, jer verujete da ste višak zato što su oko vas parovi. A ako prijatelji žele da vas upoznaju sa nekim, prihvatite, možete se prijatno iznenaditi. Oni vas ne sažaljevaju, već vam žele sve najbolje.

Posao

Vaše veštine orijentisane na detalje i analizu, dovešće do trijumfalnih trenutka u profesionalnom okruženju. Zvezde iznose u prvi plan vašu stručnost, donoseći vam nove mogućnosti. Verujte svom osećaju i ne propustite priliku da zablistate znanjem i impresionarajte sve oko sebe. Ostanite organizovani, ciljajte visoko i vaša posvećeost će biti prepoznata. Pokažite odlučnost da napredujete.

Zdravlje

Vaše zdravlje i blagostanje treba da vam bude prioritet ove nedelje – isprobajte aktivnosti kao što su joga, ples, planinarenje, slušajte svoje telo, napunite se energijom i pronađite ravnotežu. Bavite se aktivnostima i mislima koje slave život!

Pročitajte i ovo: Otkrivamo vam značenja 5 najčešćih snova koje sanjamo

Vaga

Ove nedelje ćete biti puni energije i volje za rešavanje zadataka, od projekata na čekanju, do čišćenja kuće. Vaša odlučnost osigurava da ćete sve na svom dnevnom redu efikasno obaviti.

Ljubav

Svoje potencijalno ljubavno interesovanje možete pronaći u društvu, na zabavi ili nekom okupljanju. Preispitajte svoje srce i uverite se da ste izlečeni od emocionalnih povreda i spremni da prevaziđete obrasce, kako biste mogli da ostvarite zadovoljavajuću vezu. Partnerski odnosi su mnogo više od zajedničkog života i romantike. Radi se o međusobnoj podršci u svakoj situaciji, pa ako je ne dobijate ili ne pružate dovoljno, razgovarajte sa partnerom, kako biste oboje izneli svoja očekivanja i potrebe i našli se na pola puta u međusobnom služenju.

Posao

Ove nedelje blistate u profesionalnom okruženju i vaše diplomatske veštine vam pomažu da se nosite sa izazovima. Timski rad će biti posebno plodonosan. Verujte svojoj intuiciji, prihvatite nove ideje i fokusirajte se na samousavršavanje. Ostanite organizovani, proaktivni i sa samopouzdanjem pokažite svoje talente. Pametno planiranje i pažljivo rukovanje budžetom su ključni za održavanje ravnoteže.

Zdravlje

Nedeljni horoskop preporučuje uravnoteženu ishranu, redovne vežbe, kvalitetan san i pravovremeno saniranje zdravstvenih problema. Brinite o sebi sa ljubavlju i saosećanjem, negujući svoje telo i um, da biste napredovali i zadržali optimalan nivo energije.

Škorpija

Vaša odlučnost će ove nedelje doći do izražaja – moći ćete da završite započeto i krenete ka novim ciljevima. Zadržite fokus i nastavite napred sigurnim korakom.

Ljubav

Vaša nepredvidljiva priroda može dovesti do toga da planete zbog sitnice i stvorite sukob tamo gde biste mogli da ga izbegnete. Ne budite sitničavi, to partnera najviše nervira. A ako vas nešto nervira, ne tražite utehu i razumevanje kod treće osobe, već inicirajte razgovor (koliko god vam to teško padalo). Održite poverenje i razumevanje, da biste održali odnos. Ako ste sami, podelite svoje misli i osećanja sa prijateljima i članovima porodice – usamljenost je stanje uma, koje vi sami kreirate i na koje možete uticati. Nabrojte sve koji vas vole i podržavaju – a ako staju na prste jedne ruke, to je sasvim dovoljan broj bliskih osoba u vašem životu.

Posao

Nedeljni horoskop predviđa sjajne mogućnosti za napredak u karijeri. Saradnja i umrežavanje su ključni za rast – ostanite usredsređeni na svoje ciljeve i neka vas ka njihovom ostvarenju vodi vaša radna etika. Izbegnite preopterećenje raspodelom snaga i poslova – zatražite pomoć kolega i saradnika, koji će vam rado izaći u susret.

Zdravlje

Pozabavite se zdravstvenim problemima, kako biste povećali energiju i smanjili stres. Fokusirajte se na emocionalno blagostanje i podelite svoje brige i osećanja sa bliskim osobama, ili razmislite o odlasku na terapiju. Adekvatna briga o sebi pomoći će vam da glatko prođete kroz zauzetu i dinamičnu nedelju.

Strelac

Očekujte veće izdatke ove nedelje i promišljeno rukujte budžetom. Budite oprezni u odnosima i interakcijama, jer impulsivnost može dovesti do sukoba i udaljavanja. Dajte prioritet razumevanju i ravnoteži.

Ljubav

Kvalitetno druženje sa partnerom povećava stabilnost u vašem odnosu, a deljenje osećanja će vam oboma podići nivo senzitivnosti – pitajte partnera šta mu je na duši i šta možete učiniti za njega. Ako imate sumnje, one će se raspršiti u osećanju jedinstva i bliskosti. Ako ste sami, intenzivirajte druženje – pozovite prijatelje ili prihvatite njihove pozive. To može biti dovoljno da se opustite i osetite pripadnost i bliskost koji vam nedostaju.

Posao

Obećavajuća nedelja u vašoj karijeri – motivacija vam je na nivou, što vas može dovesti do liderskih uloga ili vitalnih projekata. Iako je odlično vreme da pokažete svoje veštine i iskoristite prilike, uverite se da ne preterujete, kako biste izbegli sagorevanje. Radite vredno i posvećeno, jer vaši napori mogu biti prepoznati i vrednovani.

Zdravlje

Regenerišite se kroz aktivnosti koje vam pružaju izazov i angažuju vaše talente i sposobnosti. Slušajte signale svog tela i obezbedite sebi adekvatan odmor ishranu i negu.

Jarac

Uspostavite ravnotežu između poslovnog i privatnog života. Vaš horoskop za ovu nedelju naglašava važnost razdvajanje ovih aspekata. Razmislite o usvajanju opuštajućeg hobija, da biste održali dobro zaokružen način života.

Ljubav

Druženje sa partnerom može vam pružiti utočište od životnih stresova – povežite se i obnovite nežnost i prisnost, priredite romantične izlaske i intimne trenutke. Izrazite svoju naklonost romantičnim gestovima za koje znate da ih partner ceni i uživa u njima. Njegova radost i zahvalnost produbiće vašu povezanost. Sami Jarčevi treba da se fokusiraju na ličn razvoj, produbljivanje nedavno stečenih uvida i raspakivanje emocionalnog prtljaga. Morate otpustiti prošlost, da biste se uzemljili u sadašnjosti, odakle možete privući ono što želite u ljubavi.

Posao

Vaša posvećenost donosi prilike za napredak i priznanja. Ove nedelje stižu nagrade za vaše napore u prethodnom periodu, a prihodi se mogu povećati, ili se mogu otvoriti nove mogućnosti za zaradu, van glavnog izvora prihoda. Budite kolegijalni i velikodušni, ali ne dozvolite da neko gazi vaše granice i ponaša se bez poštovanja.

Zdravlje

Održavajte ravnotežu fizičkog i mentalnog zdravlja – odolite gastronomskim izazovima i želji da se izležavate, da biste održali kondiciju i bavite se meditacijom, ili kreativnim hobijima, da biste uspostavili emocionalnu stabilnost.

Vodolija

Nađite nešto što ćete proslaviti sa partnerom na luksuzan i romantičan način – zvezde predviđaju da će ova vrsta ulaganja u odnos obnoviti romantiku i strast i podići vaš odnos na viši nivo. Povod za proslavu može biti bilo šta – vreme koje ste proveli zajedno (iako nije godišnjica), želja da izrazite partneru zahvalnost za razumevanje i podršku, uspeh koji ne biste postigli da nije bilo podrške partnera… Ako ste sami, putovanje bi moglo da vam pruži priliku za nova iskustva, koja će pomoći da promenite svoj narativ. Možete otkriti da je ljubav mnogo više od onog što ste mislili da jeste i da treba da podignete i transformišete svoje standarde, umesto da ih spuštate.

Posao

Sledite svoje inovativne ideje i pronaći ćete put kojim ćete moći da ih uobličite i implementirate. Dobre komunikacione veštine vam pomažu da jasno definišete i obrazložite svoje zamisli, a timski rad cveta i može doneti neočekivane šanse za napredak. Vodite računa da rasporedite svoje snage da biste izbegli sagorevanje. Učešće u poslovnim proslavama ili okupljanjima, prilika je za umrežavanje, razmenu ideja i pronalaženje potencijalnih saradnika.

Zdravlje

Osećate se dobro i zdravi ste – ne oklevajte da se opustite i zabavljate, ne morate sve vreme biti korisni i produktivni. I ne morate stalno brinuti svetske brige – usvojte malo zdrave sebičnosti i negujte i nagradite sebe, zaslužujete to!

Ribe

Naporna nedelja je pred vama i možete se osećati rasejano – vaše misli lete na sve strane, nedostaje vam energija i potrebno je da date prednost brizi o sebi.

Ljubav

U partnerskim odnosima osećate duboku povezanost, duhovno emocionalno i telesno. Imate priliku da rešite nesuglasice iz prošlosti i posvetite se pravljenju planova za budućnost. U te planove obavezno unesite putovanje na koje ćete otići samo vas dvoje i kvalitetno vreme koje ćete provoditi zajedno na nedeljnom nivou. Ako ste sami, usmerite svu ljubav koju čeznete da nekome poklonite ka sebi. Pogledajte parove oko sebe i pogledajte one koji su sami i razmislite o prednostima jednog i drugog načina života. Ako mislite da zajedništvo nudi više prednosti, pitajte nekog bliskog ko je u braku, šta bi radio da je sam i šta je ono što ne radi dovoljno ili čega se odriče zbog zajedništva.

Posao

Karijera je u usponu tokom ove nedelje – zvezde vas upozoravaju da ne zanemarujete svoj unutrašnji glas, već da se baš oslonite na svoju intuiciju. Verovanje u sebe je ključ uspeha u ovom periodu. Ostanite posvećeni svojim ciljevima i istražite inovativne ili alternativne načine, na koje biste mogli da ih dosegnete. Držite svoje granice na poslu – ne prihvatajte nove zadatke dok ne završite započete, kako biste izbegli preopterećenost i sagorevanje.

Zdravlje

Savet nedeljnog horoskopa je posvećena briga o sebi na svim nivoima – ako je moguće uzmite neki dan odmora, da biste se naspavali i udaljili od zahteva posla i ublažili stres. Praktikujete duhovne tehnike za uravnoteženje, kao što su disanje i meditacija. Ako ste na dijeti, proverite da li unosite dovoljno proteina i vitamina – nedostatak energije može biti posledica neuravnotežene ishrane.

Pročitajte i ovo: Feng Shui za prosperitet

Naslovna fotografija: pexels.com