Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nedeljni horoskop: 29. januar – 4. februar

Ne bih da vas plašim, ali januar je na samom kraju… Da, da, gotovo je sa izgovorima, nemamo više nijednu planetu u retrogradnom hodu i sve što sada ne ide nije do zvezda, nego, gle čuda, samo je do nas. Sve do sredine aprila imamo ozbiljan vetar u leđa od strane našeg zvezdanog neba, pa dajte sve od sebe kako biste iskoristili ovo što već dugo vremena nismo imali i na šta čekamo skoro tri godine.

Nedeljni horoskop: 29. januar – 4. februar

Dobar vetar daju nam od ponedeljka, 30. januara, prvo Sunce i Mars, a zatim i Merkur i Uran u dobrom aspektu. Prvi nam daje jaku snagu duha i neverovatnu volju da idemo napred nakon mnogo prepreka, puni energije idemo napred ka ostvarenju svojih želja i ciljeva. Drugi nam nudi mogućnost da promenimo mišljenje i način komunikacije jer smo konačno uvideli da nije baš sve onako kako izgleda i pogledali smo širu sliku na osnovu koje možemo izvući drugačije zaključke. Takođe, nove ideje i pokretanje poslovnih projekata na koje dugo čekamo, bilo da su novi, bilo da smo već pregovarali na tu temu nam u ovoj nedelji mogu doći na potpisivanje. Oni koji se dugo dvoume oko traženja povišice sada mogu istu dobiti kao nagradu za ranije uložen rad i trud.

Kraj naše nedelje, 4. februar nam dolazi uz pobune jer će Sunce doći do izazova prema svom vladaru Uranu i doneti nam neku vrstu jake želje da promenimo sve u našem životu, ali anksioznost, tj. strah od promene će biti još jači, pa je važno biti u sadašnjem trenutku i korak po korak praviti promene jer je zaista vreme idealno za njih. Na globalnom nivou možemo se udružiti zarad viših ciljeva, pa će pobuna biti i za čist vazduh, ali i za pomoć deci kojoj je potrebno lečenje u inostranstvu. Svakako je važno da se bunimo jer je to jedini način da dođemo do onoga što želimo, ali u ovom slučaju je najvažnije da se bunimo na pravom mestu, a ne da energiju trošimo na pogrešnim mestima ili ljudima.

Mesec će na putovanje u ovoj nedelji krenuti razdragano i detinje veselo iz znaka Blizanaca, pa ćemo se družiti i započinjati više stvari u isto vreme, a malo šta ćemo stizati da završimo. Prvog februarskog dana Mesec će stići u svoju kuću, znak Raka u 21.12 č, pa možemo biti malo plačniji nego inače, tako neki PMS dani i želja da samo nas vole najviše na svetu. U subotu, 4. februara u 9.49 č Mesec će preći u znak Lava, a kako nas dan kasnije (detaljnije u narednom nedeljnom izveštaju) čeka Pun Mesec, tako ćemo i mi biti umorni, razdražljivi i ovaj vikend bi bilo dobro provesti u miru i bez onih za koje ste sigurni da će vam „podići pritisak“.

Podznak Ovan

Period u kom je sve do vas i to je ono što je najbolje sada jer vi zaista možete mnogo. Važno je da ne započinjete više poslova odjednom, da ne rasipate energiju, već da se usmerite na ono što vam ide najbolje. Pomoć prijatelja, ali i mogućnost saradnje sa prijateljima je aktuelna pa razmislite o tome.

Ljubav

Slobodni kreću optimistično u ovu nedelju i nove ljude mogu upoznati na velikim događajima preko prijatelja, ali ovo neće biti poznanstva na koja ste navikli, već će izazivati veliko negodovanje okoline jer taj neko po njihovom mišljenju nije za vas. Najvažnije je kako se osećate po tom pitanju i time se i vodite. Oni koji su u vezama osim želje da sve ostane skriveno i tajno u odnosu prema drugim ljudima, što je sasvim u redu, treba da paze da se ne zatvore previše prema partneru već da ono što im smeta kažu i razreše svaku neodumicu.

Podznak Bik

Toliko se sve pokrenulo da deluje kao da će da ode bez vas… Naravno, moram se našaliti, ali da će vam ovaj kraj januara i ceo februar biti kao na traci, na svim poljima, biće. Vežite se, polećemo! Na poslovnom planu imate mnogo dobrih, da ne kažem izuzetnih prilika pa ako želite promenu, ali bez straha sada je trenutak da nešto i uradite po tom pitanju. Ljudi na položaju će vam biti od velike pomoći, kao i veliki novac putem saradnji sa inostranim poslovnim partnerima.

Ljubav

Oni koji su u vezama u ovoj nedelji mogu promeniti način ishrane, ali zajedničkim snagama i pokrenuti velike promene u sferi zdravlja što će uticati ne samo na vaš izgled, već i na misli pa će i odnos između vas biti mnogo kvalitetniji.  Slobodni su veoma posvećeni poslu i svako mesto na koje idu zbog posla, a to može biti i neka edukacija,  je potencijalno dobro za upoznavanje nekoga sa kim mogu otpočeti lepu priču.

Podznak Blizanci

Poslovna situacija zavisi samo od vašeg angažovanja, a ako imate ponudu za rad u inostranstvu samo napred jer ovakva prilika se ne propušta. Promena načina komunikacije će biti neophodna pred kraj nedelje kako biste sve poslovne dogovore rešili u svoju korist.

Ljubav

Slobodni u narednim danima lako mogu preći iz prijateljstva u emotivnu komunikaciju, a zatim i odnos koji ima jako lepu perspektivu. Oni u koji su u vezama u narednim danima moraju napraviti bolju listu prioriteta jer posao će se završiti, ali zajedničko vreme sa partnerom zbog toga ne treba da trpi. Bolja organizacija i više posvećenosti odnosu su potrebni u nedelji pred nama. 

Podznak Rak

Hoćemo malo da plačemo jer želimo promene, ali tako da sve ostane isto?! E pa, neće moći, dragi moji, vreme je da preuzmete odgovornost za svoj život, da se pokrenete na svim poljima i da oprostite prošlosti što nije bila bolja, ali da utičete na sadašnjost koja je pod vašom vlašću, posebno u ovim danima. Bez samosažaljenja, molim!

Ljubav

Oni koji su u vezama će u nedelji koja sledi imati osećaj da ništa ne ide po planu, ali samo malo usporite i sve će doći na svoje. Promene koje želite dolaze, ali ne preko noći. Otputujte negde ili provodite više kvalitetnog zajedničkog vremena, razgovarajte o svemu i idite korak po korak napred ka onom najvažnijem koji vas uskoro očekuje. Slobodni mogu imati mnogo kombinacija, i još mnogo više nekih koji pričaju silno, a ništa konkretno ne rade, pa je vreme za odluke i preokrete. Tajne priče su pod velikim NE, NIKAKO!

Podznak Lav

Dobra energija vas vodi tokom prvog dela ove nedelje, imate mnogo zacrtanih ciljeva, ali i tačan plan kako da do njih dođete. Ono što je važno da znate da kraj nedelje treba da provedete u miru, bez haosa jer će se planovi odlagati i komplikovati ili ćete morati da se suočite sa nekim ograničenjima od strane osoba od autoriteta. Rešenje ćete naći, ali na drugačiji način od prvobitnog plana.

Ljubav

Slobodni će biti jako iznenađeni izjavom ljubavi od osobe za koju i ne sanjaju da gaji takvu vrstu emocije prema njima. Odluka o daljem toku priče je samo na vama. Oni koji su u vezama neka u ovoj nedelji ne nasedaju na priče koje će im poturati bivši partneri, bilo vaši, bilo vašeg emotivnog partnera. Ovo će biti samo pokušaj da naruše sklad vaše veze i izvide imaju li još uvek nekakvih šansi. Budite pametni i ignorišite ih.

Podznak Devica

Ne razumete se previše sa ljudima koji mnogo pričaju, a malo konkretnih poteza povlače, a samo takve ćete sretati u ovoj nedelji. Poseban oprez u poslovnom segmentu jer je mogućnost za previd važnih informacija vrlo izražena, ali i mogućnost da vas neko  namerno prevari. 

Ljubav

Ukoliko ste slobodni zanimljivi susreti i upoznavanja vas čekaju na sportskom terenu, takmičenjima ili treninzima. Nemojte odbijati pozive prijatelja da zajedno gledate košarku uživo, osećaj je izuzetan, a uz to ste na pravom mestu za upoznavanje. Oni koji su u vezama imaju priliku za ozbiljne razgovore u vezi potomstva, a oni koji su u zajedničkom biznisu će imati izuzetnu nedelju pred sobom.

Podznak Vaga

Kreativnost i pozitivna manipulacija u okviru komunikacije sa poslovnim partnerima će biti ono što će vam pomoći da pregovori i sve vrste poslovnih dogovora idu baš onako kako ste zamislili. Popravke po kući ostavite onima koji su za to stručni, ne možete sve baš znati. 

Ljubav

Slobodni mogu upoznati nekoga ko je mladolik i pun neke životne radosti, ali je ili dosta stariji od vas, ili živi u nekom drugom gradu što će biti jedna od prepreka na putu ostvarenja dublje veze. Kako sve možemo rešiti kada želimo tako će i neki od vas uspeti i uživati u svojoj vezi u budućnosti bez opterećenja. Oni koji su u vezama sada mogu osetiti ono što sam već pominjala – ako je dobro biće još bolje, ako nije, vreme je za promene. Promene se mogu ticati samog odnosa, ali na kraju krajeva i samog partnera. Sve do sredine maja imate mogućnost za ili-ili situaciju i preokret nabolje. Ne pričajte intimne detalje iz zajedničkog života ni onima za koje mislite da su vam prijatelji već rešavajte problem sa partnerom lično.

Podznak Škorpija

Dragi moji, od 2018. godine planeta ogromnih, neočekivanih promena (Uran) boravi u vašem sedmom polju i biće tu do 2026. godine, a sve ovo vam govorim da biste razumeli promene koje vam se dešavaju jer su veoma intenzivne i nekada izazovne za prihvatiti. Od partnerskih, preko poslovnih pa unutrašnjih promena i velike želje za oslobađanjem od svih stega na svim poljima  ćete doći u naredne tri godine. Nemojte se plašiti, uživajte u svom putovanju. U nedelji pred nama treba da imate malo više strpljenja jer će planovi biti veliki, ali komunikacija neće biti na zavidnom nivou pa može doći do nepredviđenih komplikacija. Imate mogućnost da radite na dva radna mesta. 

Ljubav

Slobodni imaju velika očekivanja od nekoga sa kim su se već upoznali ili će se upoznati početkom nedelje, ali ova priča vodi ka velikoj strasti pa samo gledajte na odnos bez mnogo iluzija. Oni koji su u vezama mogu imati gomilu nesporazuma u nedelji koja je pred nama što će ih odvesti u veliko nepoverenje prema partneru. Pustite se poruka, pozovite jedno drugo i razgovarajte jer ćete tako umanjiti mogućnost da budete pogrešno shvaćeni. 

Podznak Strelac

U danima koji slede će sve biti ubzano, gomila poslovnih ideja će doći na realizaciju pa će biti važno da posložite sve na pravi način i ne propustite one ideje koje su najbolje i koje treba prve rešavati. Naplata će ići bez problema, i poslova od ranije, i dugova, i novih priča koje sada dogovarate. Mnogi će dobiti potpuno neočekivanu ili potpuno drugačiju ponudu za posao od onoga čime su se do sada bavili.

Ljubav

Slobodni u ovoj nedelji  više vremena posvećuju sebi, svojim prijateljima i bliskim ljudima uz koje će uživati, a nove prilike za ljubav će malo sačekati. Oni koji su u vezama u narednim danima idu na putovanje sa sestrom, bratom ili prijateljima što će na vaš partnerski odnos jako lepo uticati. Odmorite se i uživajte sa onima koje volite, važno je imati vremena i za partnera, a ponekad, kao u ovoj nedelji i za druge ljude bez ikakvog ugrožavanja vašeg emotivnog odnosa.

Podznak Jarac

Dezinformacije u poslovnom segmentu mogu biti češće u ovoj nedelji pa sve proverite nekoliko puta, posebno ako radite sa nekim ko je tek zaposlen ili prvi put sarađujete sa određenom firmom. Pokušaj probijanja vaših granica će biti ono što će vas posebno nervirati, ali ne nasedajte na pokušaj provokacije već se držite svog posla i svog „dvorišta“.

Ljubav

Slobodni bi mogli da se prepuste strastima, ali onaj osećaj u stomaku vas ne vara i treba da budete oprezni kada je u pitanju osoba koja vam nudi mnogo priče bez konkretnih dela. Oni koji su u vezama mogu polako doći do kraja jedne faze u svom emotivnom odnosu i vreme je da se krene dalje, budite iskreni pre svega prema sebi, a zatim i prema partneru i jasno razgovarajte o svojim planovima i željama koje se tiču budućnosti vašeg odnosa. 

Podznak Vodolija

Sve važno što imate rešite u prvom delu nedelje jer vas pred kraj očekuje pad energije i želja da rušite sve što ste izgradili u bilo kom segmentu i sve ovo iz besa i nemoći jer ne ide onako kako ste hteli, a tako je lepo krenulo. Znate da u životu sve ipak ide onako kako treba, a ne onako kako smo mi zamislili pa se tome i prilagodite. Oni koji čekaju na zaposlenje neka ne brinu, stižu dobre vesti u narednoj nedelji. Oni koji žele da započnu nove poslovne razgovore neka sačekaju period posle 7. februara.

Ljubav

Oni koji su u vezama neka ne zaborave na podršku koju im partner pruža i neka u ovoj nedelji više vremena provedu zajedno, a neki izlet van grada ili do obližnje planine će biti pun pogodak. Slobodni neka idu na kratka putovanja, na žurke, na mesta na kojima ima puno ljudi, neka ispijaju kafe sa svim onim ljudima sa kojima se dugo nisu videli jer tu se krije mogućnost za upoznavanje zanimljive, veoma društvene i pričljive osobe koja će vam uneti dozu optimizma u život. 

Podznak Ribe

Ne povlačite se u sebe, ne sklanjate se stalno da bi drugima bilo bolje i da neko slučajno ne bi bio povređen. Jako važne godine vam dolaze i ono što ćete učiti jeste da postavljate granice u svim vrstama odnosa i da čuvate sebe i svoje emocije. U nedelji pred nama kao da zatvarate oči pred nekim problemom koji će vam onako bljesnuti pred očima već početkom sledeće nedelje. Renoviranje prostora u kom živite je moglo početi davnih dana, tamo u avgustu prošle godine, ali se moglo i odužiti i sada je pred samim krajem. Mnogo energije ulažete u neku situaciju koja je vezana za nekretninu, malo se opustite i rešavajte jedno po jedno, bez drame.

Ljubav

Slobodni neka ne ulaze u tajne priče, a mogućnost kvalitetnih priča u ovoj nedelji ostvarujete preko društvenih mreža ili preko kontakta putem prijatelja. Oni koji su u vezama imaju nekih nejasnoća u vezi onoga što osećaju, ali razgovor koji često izbegavate može mnogo pomoći. Prijateljski savet nekoga sa kim ste bliski će, takođe, biti jedno od rešenja uznemirenosti u koju upadate, a koja je tu samo zbog nekih nerealnih očekivanja. 

Pročitajte i ovo: Feng Shui: Nasmejana i isceljena u godini vodenog zeca 2023.

Naslovna fotografija: unsplash.com

Astrolog AstroLilit, nepopravljivi optimista čija je želja da vam zvezde i vaš natal približi tako da shvatite da ste vi glavni i da su zvezde tu da vam pomognu, a ne da ih se plašite.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

Whoops, you're not connected to Mailchimp. You need to enter a valid Mailchimp API key.