Feng Shui: Nasmejana i isceljena u godini vodenog zeca 2023.

Da li si znala da je prvi deo godine, odmah nakon dočeka  2023, posvećen isključivo otpuštanju i oslobađanju svih obrazaca koji ti ne služe? Za neke prethodna godina nosila je mnogobojne izazove, drugima je bila stagnirajuća, ali je svima doček 2023. otvorio vrata da kroz isceljujuću energetsku godinu imaju osmeh na licu, fokus i jasno znaju svoja kretanja. U nastavku se prepusti predikcijama Feng Shui-a u lunarnoj godini vodenog zeca i veštinama balansiranja energije gde se sve menja od 22. januara 2023.

Pred tobom je magična i spiritualna godina koja će ti pomoći da jednostano odrediš šta je važno i nevažno u tvom životu, koji su prioriteti, sve u cilju dobrog raspoloženja tokom iste. Slušaj svoje srce!

U centar tvog srca ulazi vibracija čiste ljubavi, nežnosti i isceljenja. Za neke ovo je godina preporoda, za druge godina avantura, finansijskog napretka ili otpuštanja velikog tereta koji si nosila na leđima svih prethodnih godina. Baš zato što je Feng Shui spiritualna praksa koja otvara energetske moćne kanale u tvom domu ili tvom radnom mestu, radi postizanja samopouzdanja, vitalnosti, prosperiteta, emocijalne i mentalne snage, celokupne harmonije i izobilja, baš zato sve ovo povezano je sa tvojim srčanim centrom.  Doslovno Feng Shui se prevodi kao „vetar i voda“ i zato te pozivam da dozvoliš vetru i vodi da ti 2023. bude na visokoj vibraciji ljubavi, porodičnog razumevanja, poslovne radosti, izobilja i harmonije.

godina vodenog zeca

Pročitajte i: Energetski boost sa feng šuijem u 9 ključnih koraka

Šta ti donosi godina vodenog zeca?

Ključna poruka za godinu vodenog zeca u 2023. je: Otvori se i doživljavaćeš magičnost. Kada dopustiš sebi da energija u tebi i oko tebe teče neometano, zaista sve što bi zamislila, to bi i dobila. Lako bi manifestovala svoje želje. Otvaranje je ujedno i kretanje energije, dok magičnost donosi unutrašnje zadovoljstvo i sjaj, a to najviše čuje tvoje srce.

Vodeni zec donosi smislenost, zabavu, romansu, osmeh na lice i putovanja. Pametno biraj koje važne ideje želiš da ti se otvare tokom godine. Piši svoje zahvalnosti i planove, jer vodeni zec voli da bude fokusiran. Ideje će se lagano razvijati, „zemlja je plodna“ i svako seme koje si posadila, lagano će klijati i voditi u zrelost manifestacije. Vodeni zec ima mladalačku pokretačku energiju koja budi lagano sazrevanje, a potom se transformiše u zrelost. Između ta dva procesa osvesti koliko je potrebno da sebe neguješ, da se vitalizuješ, da učiniš neke velike promene u svom životu, da se laganije hraniš, da neguješ svoju kožu, da svakim danom svesno, veoma svesno, usmeriš pažnju samo na svoje ideje koje si posadila. Feng Shui favorizuje planiranje i preduzimanje akcije, kao i prikupljanje svih resursa.  Zbog njegovog dvojnog karaktera, druga ključna poruka je: radi na svojoj velikoj slici. 

Godina zabave, opuštenosti i težnji da se manje radi a više zarađuje. Postavi stvari na svoje mesto, uz planove i fokusiranost i očekuj magičnost. U suprotnom, godina vodenog zeca može doneti još gušću „maglu“ u tvoj život ukoliko ne budeš savladala fleksibilnost rešavajući stare obrasce.   

Sa finansijskog aspekta

Organizuj sebi dodatnu zaradu, jer ćeš biti više cenjena u svom okruženju. Energetski posmatrano, tokom ove godine otklanjaš sve finansijske blokade.  Zec je neko ko je poznat kao štediša i voli da ima sa strane, a često taj novac investira u putovanja. 

Sa zdravstvenog aspekta

Uvedi novu balansiranu ishranu. Ovo je godina novih informacija gde se traži da sve bude izbalasirano. Hidriraj se dovoljno vodom po mogućnosti izvorskom i svaki put kada uzmeš čašu sa vodom, kroz misli se zahvali jer si zdrava, vitalna, hidrirana. Hidrirano telo- nove zarade. Posebno vreme posveti vežbama za ramena. 

Sa aspekta romantike

Zec donosi stabilnost u porodici i osveženje u partnerskim odnosima. Ako si slobodna, očekuj romansu koja će ti pružiti slobodu i uživanje. Toksične veze imaju skandale. 

Dobre vesti su što ova godina donosi odličnu kombinaciju između blagosti i skromnosti sa jedne strane, a sa druge strane umerenosti i tolerancije. Godina u kojoj sve što je bilo nefleksibilno iz prošlosti se transformiše u lakoću i kretanje. Tajna se krije u njenoj magičnosti i potrebom da budeš više informisana. Međutim, ukoliko je nešto ostalo „ispod tepiha“ ili dugo skrivano, zasignurno ti ova godina donosi razotkivanje porodičnih, prijateljskih i partnerskih tajni. U zavisnosti od toga kako je balansirana energija u prostoru u kom živiš ili radiš, kada se posmatra sa aspekta Feng Shui-a, kod nekih će se buditi nove, sveže ideje, inovacije, naučna otkrivanja, nove zarade, romanse, dok će se kod drugih probuditi potreba za laganjem i varanjem što će uzrokovati odvačenje od glavnih životnih usmerenja. 

Spontano će se dešavati promene koje će te vući da se otvoriš ka višim blagodetima. Ali kako je ova godina ima 2 karaktera, često ćeš se prispitivati da li neki važan korak bi trebalo da preduzmeš ili ne. Sa jedne strane oseća ćeš radost, sa druge strah. Probudi svoju tajnu magičnost i prepusti se! 

Pročitajte i: Biljke za srećan i harmoničan život

Danijela Marković je transformativni energetski iscelitelj iz oblasti Feng Shui, radiestezije, space clearing i meditacije. Svoje intuitivno znanje koristi kroz razne veštine omogućavajući drugima da žive srećan i harmoničan život. “Let’s create together harmonious space inside and outside”. Danijela voli da piše poeziju i tekstove na temu Dizajniraj svoj život. Pronaći ćete je na IG: danijela_fengshui.