Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nedeljni horoskop: 30. oktobar – 5. novembar

Naizgled ova nedelja deluje mirno jer nemamo mnogo aspekata, niti promena planeta po znakovima, ali samo naizgled je sve tako jer u nama ključa i, molim vas, nemojte „lomiti preko kolena“ jer nije trenutak za to… Budite mudri i pametno vucite poteze, nije vreme za isključivost, već za saradnju i promene jer nam je svima teško – nekom manje, nekom više, ali nikome nije baš tako sjajno kao što vam iz prikrajka izgleda.

Nedeljni horoskop: 30. oktobar – 5. novembar

Danas, 30. oktobra, taman nakon što obavi nedeljni ručak, oko 14.26 č. će naš Mars u znaku Blizanaca da se okrene u svoj retro hod i da nam da nekoliko meseci (do 12. januara 2023. godine) vremena da se zagledamo u sebe i da se „borimo“ isključivo rečima. Ovo znači da informacije mogu biti sve, samo ne baš tačne, pa je važno proveravati izvore i ne verovati svemu što stiže do nas. Nervoza će biti pojačana, kao i reakcije bez previše razmišljanja, pa je vrlo važno da pre svakog haosa u najavi i rasprave u koju želite da uđete, ipak dobro razmislite zašto je to sve vas toliko pogodilo i da li se uopšte radi o toj reči upućenoj vama ili nekoj mnogo dubljoj, neisceljenoj rani koju je ta reč u vama probudila. Dok smo u periodu retro Marsa važno je da usporimo jer svakako nećemo imati onoliko energije koliko nam je potrebno i važno je uzeti vremena za odmor i predah, kao i ne preterivati sa fizičkom aktivnošću jer su povrede zbog nesmotrenosti pojačane u ovim danima.

U subotu, 5. novembra, Venera dolazi do izazova sa Uranom, pritisak i ultimatumi ne mogu uroditi plodom, ukoliko ste nešto od toga pokušali u prethodnom periodu sada se suočavate sa posledicama. Ukoliko je odnos na stabilnim osnovama možete imati želju da negde odete na nekoliko dana sa svojim društvom i to je sasvim u redu. Takođe, može doći i do razdvajanja zbog poslovnih obaveza i putovanja u drugi grad. Oni koji u natalu imaju ovaj izazov će najjače osetiti navedeni aspekt i to u vidu želje da pobegnu od svih obaveza i stega koje su im nametnute i da žive slobodnu vrstu ljubavi. Ovde je vrlo važno pojačati odgovornost jer je tu ključ dolaska do zdravog i trajnog odnosa. Mnogi se mogu i odjednom zaljubiti i taj neko će delovati kao ostvarenje vaših snova, ali ipak na kratko jer će dani koji dolaze pokazati ima li ili nema dovoljno odgovornosti za nastavak. Oni koji su u problemu od avgusta sada mogu doživeti kulminaciju problema, ali i početak razrešenja koji uskoro dolazi jer sada smo rešeni da nešto iz korena menjamo. Finansijska situacija sa ovim aspektom je veoma nestabilna i izaziva nam nervozu pa nemojte trošiti više od onog što zarađujete i krenite put promena u oblasti finansija i plana troškova koji većina nas nema (ako ćemo iskreno).

Prva dva dana ove naše nedelje provodimo u društvu Meseca u znaku Jarca, pa su red, rad i disciplina ono što će obeležiti 30. i 31. oktobra kao i „Pusti, ja ću to bolje.“ jer niko ne ume bolje od nas samih nešto da uradi, a posle se pitamo zašto sve moramo sami i tako u krug… Prvih nekoliko dana novog meseca novembra se družimo sa Mesecom u znaku Vodolije, dižemo revolucije, uglavnom na ličnom planu, ali nekako nam sve smeta i prati nas osećaj da smo „rođeni neprilagođeni“. Treći i četvrti novembar provodimo uz uspavanu energiju (posebno ako vam je natalni Mesec u vatrenim znacima) Meseca u znaku Riba, pa je kafica pored reke idealno rešenje, kao i mnogo više odmora nego što inače sebi dajemo. Subota nam stiže sa Mesecom u znaku Ovna, ali nije baš kako inače očekujemo trka i frka jer je vladar ovog Meseca u znaku Blizanaca i u svom retrogradnom hodu pa je važno da vežbamo fokus i da se ne trošimo na nebitne stvari, već da radimo samo ono što je važno i to polako i strpljivo.

Podznak Ovan

Ako bi naredni period mogao da se prespava bilo bi idelano za vas, ali nemoguće je, znam pa manjak energije shvatite ozbiljno, nemojte se siliti, već dajte sebi više odmora. I ne, ne može sve sada ili odmah, period je u kom jednostavno morate na sve da čekate ili da iz nekog drugog, trećeg puta završite sve što vam je važno, bilo da je u pitanju poslovni ili emotivni život. Proverite vozilo pre kretanja na kraći put jer se može potkrasti neki problem i to onako već na pola puta od kuće.

Ljubav

Slobodni se mogu vrteti u krug u narednim danima, eto opet nekih starih priča, bivših koji su se baš sada setili vas i imaju svašta da vam kažu, ali neće imati šansu jer će vaš stav biti ili sve ili ništa, više vas ne zanimaju polovične priče, već ste ili u kvalitetnoj vezi, ili ste kvalitetno sami. Oni koji su u vezama u ovim danima imaju osećaj da sve stoji i ne pomera se u njihovom odnosu i za neke je to sjajno, za neke baš i ne. Oni kojima je veza u krizi imaju velika dva i po meseca za odluke koje se tiču nastavka ili prekida priče. Kao i uvek, podsetiću vas da razgovarate sa partnerom, a ne okolo sa drugaricama o partneru jer su i problem, ali i rešenje upravo tu, između vas.

Podznak Bik

Nemojte trošiti više nego što zarađujete, posebno u ovoj nedelji, vikend šoping, zaboravite. Nove poslovne ideje koje će vam neko predložiti nisu baš najbolji potez u ovom trenutku pa dobro razmislite o svim promenama koje imate u planu. 

Ljubav

Oni koji su u vezama mogu imati razdvajanje na neko vreme zbog poslovnih obaveza vas samih ili partnera što će samo pojačati strasti i želju kada se ponovo spojite. Slobodni mogu brzinski započeti neki odnos, ali već na početku obratite pažnju na postupke vaše osobe jer ova priča nije trajnog karaktera.

Podznak Blizanci

Posao, posao, posao… Možete li sve da stignete ili bi bilo sjajno ako biste mogli da se klonirate? Potrebna vam je mnogo bolja organizacija i malo više odmora jer ne možete na sto strana, usporite!

Ljubav

Slobodni su toliko okupirani sobom, ulepšavanjem, radom na sebi, ali i na poslovnim zadacima da ne znam koliko bilo šta drugo stižu… Naravno, prilika će biti, ali iz prošlosti i imaćete mogućnost da obnovite neki stari kontakt ili vezu i ovo sve uopšte ne mora biti loše. Srećno! Oni koji su u vezama puštaju partnera da ih vodi u narednom periodu jer su oni već dali sve od sebe i sada očekuju da budu maženi, paženi i da ni prstićem ne mrdaju. Snage nemate ni za svađu, ni za razgovor, već samo za uživanje i to je jedino na šta treba da trošite dragocenu energiju. 

Pročitajte i ovo: Znate li šta krije položaj vaše Lilit u natalu?

Podznak Rak

Ovih dana ste kao Čarli iz „Dva i po muškarca“ kada nalazi mladu devojku i pokušava da bude kao ona, brz i lud, ali ipak malo drema u separeu. Ne mislim da nalazite mladu devojku, već da nećete sebi da priznate koliko ste umorni od svega, posebno prošlosti i koliko je važno da stavite tu tačku već jednom i krenete dalje. Ukoliko imate neke nove poslovne ponude dobro proverite i poslovne partnere , kao i same ponude jer mnogo toga može biti skriveno od vas. Misli o potomstvu, ukoliko još uvek na tom polju niste ostvareni, zauzimaju veliki deo razmišljanja tokom narednog perioda.

Ljubav

Oni koji su u vezama dolaze do neizbežnih tema o potomstvu koje će obeležiti naredni period i doneti ili/ili situacije. Oni koji već imaju decu mogu biti šokirani njihovim ponašanjem ili izborima, ali to je sve kratkotrajno, nemojte praviti dramu, već pokušajte da ih razumete i kroz razgovor dođete do rešenja. Oni koji su trenutno slobodni imaju mnogo druženja, zabava, a na nekim od tih mesta mogu naići i na nekog veoma inspirativnog ko je po zvanju ili obrazovanju mašinski inženjer, astrolog, pilot ili na primer mašinovođa.

Podznak Lav

Promena mesta boravka ili makar pokretanje priče o kupovini nekretnine je ono što će vas okupirati u narednim danim. Jasne granice je potrebno povući u odnosu sa ukućanima jer situacija postaje sve napetija. Mogućnost neslaganja, a kod nekih i prekid dugogodišnjeg prijateljstva.

Ljubav

Slobodni mogu imati dosta ponuda, ali za nešto više će biti potrebno mnogo vremena i truda jer će sam početak biti ili kao kombinacija, ili priča sa nekim ko nije slobodan. Oni koji su u vezama imaju osećaj da ih partner ne voli onoliko koliko im je potrebno, ali molim vas pre nego krenete u dramu ipak razmislite da li je to sve zaista tako i pogledajte i dobre strane odnosa, a ne samo trenutni osećaj koji može biti skup mnogo čega što vam ne prija u poslu,samom okruženju ili pak neko iz kruga prijatelja ubacuje crv sumnje. Svaki odnos je drugačiji i nemojte se porediti sa drugima.

Podznak Devica

U narednim danima možete konačno odlučiti da završite neki kurs jezika ili da položite ispite koji čekaju već neko vreme da budete spremni, a to vreme se baš odužilo. Ukoliko planirate kraće putovanje proverite sve informacije pre polaska jer se od sitnih propusta mnogo toga može iskomplikovati. 

Ljubav

Slobodni u ovim danima imaju mogućnost da nekoga upoznaju putem društvenih mreža i aplikacija za upoznavanje pa ako istu nemate, ne znam šta čekate. Oni koji su u vezama neka obrate pažnju na komunikaciju jer neke reči izgovorene u besu vam mogu napraviti ozbiljne konflikte u narednim danima.

Podznak Vaga

Novac, novac, novac… Misli ste usmerenih na novac, ali i trošite toliko da je nemoguće zaraditi za sve prohteve. Potreban je mnogo bolji plan organizacije prihoda i rashoda. Mogući problemi ukoliko sarađujete sa inostranim partnerima ili planirate putovanje u inostranstvo.

Ljubav

Slobodni su puni strasti i želje za nekim novim i drugačijim iskustvima, ali opet eto i nekih strahova jer nisu spremni za polovične priče, a sam početak svake priče ne može nam garantovati kakva će ista i biti i da li će trajati. Usudite se da rizikujete, jedan je život, a šta je život bez ljubavi!? Oni koji su u vezama u narednom periodu mogu imati nekih konfliktnih situacija zbog (priča sa početka) novca i samih troškova jednog od partnera. Opet ću ponoviti – ne petljajte sa prošlošću…. Nije pametno.

Podznak Škorpija

Poslovna situacija zahteva više vašeg vremena i angažovanja, ali i potpunu reorganizaciju. Promene se u ovom periodu dešavaju unutar vas pa ćete shodno tome polako i da krenete u promene oko vas. Problemi koji su postojali i nisu adekvatno rešeni u poslovnom segmentu ponovo dolaze na red i sada je trenutak da ih zaista na jedan kvalitetan način i rešite.

Ljubav

Slobodni su danas zadovoljni, sutra nezadovoljni i tako dan za danom se osećanja vrte u krug… Mogućnosti za upoznavanje novih, ali i mnoštvo susreta sa ljudima iz prošlosti je aktuelno tokom ove nedelje. Oni koji su u vezama imaju period koji traži neke promene, ustupke i veliku količinu razumevanja koju je potrebno pružiti partneru. Ovo sve može delovati teže nego inače jer i sami imate jedan malo stresniji period pa ste često veoma nervozni. 

Podznak Strelac

Promena načina razmišljanja, jaki snovi, još jača intuicija je ono što vas okupira u narednim danima. Prjatelji su i dalje diskutabilni pa se ne zanosite previše i i dalje pazite kome i šta poveravate. I, najvažnije, prestanite da zavaravate sebe, otvorite oči i sagledajte istinu onakvom kakva jeste. Ukoliko se bavite javnim poslom budite oprezni jer lako možete doći u konflikt zbog kršenja autorskih prava.

Ljubav

Slobodni mogu naići na nekog koga poznaju još iz školskih dana pa će početi priču na temu nekih događaja iz perioda školovanja, a zatim će simpatije biti očigledne pa je i početak nove veze baš tu. Ostali mogu putem nekog člana porodice sasvim slučajno dobiti informaciju o simpatijama koje neko gaji prema njima i eto prilike za lepo poznanstvo, a  za dalje birajte šta vam prija. Oni koji su u vezama imaju period uzburkane energije u kojoj će vas često partner nervirati i unositi nemir, a mnogo nerešenih problema viri ispod tepiha i čeka rešenje. Vreme je da donesete odluku želite li ovaj odnos da postavite na prave temelje ili odustajete od borbe.

Pročitajte i ovo: Vodič za kristaloterapiju – isprobajte isceljujuće dejstvo kristala

Podznak Jarac

Nije najbolji period za zaletanje i velike ideje i planove, više je vreme za retrospektivu na svim poljima. Počnite od preispitivanja svojih načela i vrednosti, a onda nastavite ka reorganizaciji posla i segmenta finansija jer je tu potrebno napraviti ozbiljne promene. Ne unosite nervozu u kuću i porodične odnose, već prošetajte zajedno ili idite na kraće putovanje sa svojom porodicom.

Ljubav

Slobodni su i dalje u nekim velikim izazovima sa prijateljima i simpatijama koje su se ovde pojavile i vrlo lako pred kraj nedelje možete ući u vezu koja, najverovatnije, neće dugo trajati pa budite oprezni ukoliko želite nešto mnogo više od kratke avanture. Oni koji su u vezama imaju jedan period u kom ni sami nisu sigurni da li da veruju u ono što im partner obećava ili ne. Verujte, ali budite sa obe noge na zemlji i gledajte da li su reči i dela u skladu.

Podznak Vodolija

Korak napred, nazad dva… I tako već neko vreme kod vas, traje li traje ovaj čudan period. Vreme koje dolazi zahteva od vas da napravite radikalne rezove i promene, ali tako da sebi olakšate život i budete bolji u svakom smislu. Prošlost vam maše crvenom zastavicom i trenutak je da i njoj mahnete i okrenete se ka budućnosti. Sve ovo ne ide preko noći, polako, imate dovoljno vremena za sve. Oprez u saobraćaju i komunikaciji jer ste jako nervozni u ovim danima.

Ljubav

Oni koji su u vezama donose važne odluke po pitanju svojih odnosa, željni su da sve funkcioniše besprekorno, ali i spremni da učine sve što je do njih kako bi do poboljšanja u odnosu i došlo. Odlično vreme za otkrivanje svega što vam je u srcu i umu, ali i razgovore bez uvijanja u ukrasni papir i mašnice. Slobodni  imaju mogućnost neobaveznih odnosa sa nekim iz prošlosti, ali ovo ćete podvesti samo pod fizičku aktivnost i ništa više od toga. 

Podznak Ribe

Ukoliko ste u pregovorima oko kupovine ili prodaje zemlje (ili nekretnine) dobro proverite sve papire, novac koji dobijete, svaku informaciju jer u narednom periodu vrlo lako možete biti izmanipuslisani da uradite nešto što na dugoročno neće biti dobro po vas. Smanjite nervozu i prejedanje jer se vrlo lako možete ugojiti u periodu do 20. decembra.

Ljubav

Slobodni nisu u nekom najboljem periodu za poznanstva sa novim ljudima, ono što može biti zanimljivo su neki razgovori putem društvenih mreža, ali za nešto više ne znam koliko ćete biti raspoloženi. Oni koji su u vezama neka budu hladne glavne u narednim danim jer vam se neko protivljenje partnera vašim predlozima, željama ili odlukama i to nekako odjednom, nimalo neće dopasti i imaćete osećaj da je ceo vaš odnos doveden u pitanje. Prolazno je stanje, sačekajte i još jednom o svemu porazgovarajte jer ćete sigurno naći rešenje koje oboma odgovara.

Astrolog AstroLilit, nepopravljivi optimista čija je želja da vam zvezde i vaš natal približi tako da shvatite da ste vi glavni i da su zvezde tu da vam pomognu, a ne da ih se plašite.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

Whoops, you're not connected to Mailchimp. You need to enter a valid Mailchimp API key.