Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

21 dan meditacije: Danas je dan za potpunu harmoniju (meditacija broj 6)

Bravo!

Stigli smo do pretposlednjeg koraka 21-dnevnog meditiranja. Na redu je šesta meditacija. Početno opuštanje i umirivanje, učinilo je da se životna energija prvo razbudi, a potom i probudi. A kada je energija budna, znači da je spremna za veliko čišćenje. Čišćenje svega onoga što je sputava da ostane sveža i čista.

Sigurna sam da ti je sasvim jasno da strahovi, bezvoljnost i nervoza nisu faktori koji će te pogurati napred. A da, kada osećaš smirenost i vedrinu, sve ide lakše i lepše.

Prava istina je da ta smirenost i radost nigde nisu nestali, u međuvremenu, samo se povremeno desi da zbog okolnosti, iskustava, obrazaca ponašanja kojima ostajemo verni – tu radost zatrpamo.

Pročitaj i ovo: Kako da se oslobodite i postignete svoje ciljeve

Svim prethodnim meditacijama smo skidali sloj po sloj – nervoze, strahova i drugih destruktivnih emocija i sada je ceo tvoj sistem mnogo svežiji i razigraniji.

Zato danas i naredna dva dana, naglasak stavljamo na – hamonizaciju.

Tvoj sistem, i na fiziološkom i na energetskom nivou je već krenuo da se vraća u ravnotežu, ali ćeš mu novom meditacijom pomoći da se taj proces odigra do kraja. Da se nervni i imunološki sistem dovedu u ravnotežu i da jasno konstatuješ da je sve u redu i u tebi i oko tebe.

OVDE možeš preuzeti svoju novu meditaciju, koju radiš danas i naredna dva dana.

 A ovde su sve prethodne meditacije:

Lepo mi je: meditacija 1-3. dan;

Lepo mi je: meditacija 4-6. dan;

Lepo mi je: meditacija 7-9. dan;

Lepo mi je: meditacija 10-12. dan;

Lepo mi je: meditacija 13-15. dan.

Milica Stojiljković je autor Metoda ličnog razvoja LEPO MI JE. Uči ljude da meditiraju, kako bi postali i ostali smireni i fokusirani, bez obzira na okolnosti. Bira harmoniju umesto savršenstva, suštinu umesto forme i dobre umesto praznih priča.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

Whoops, you're not connected to Mailchimp. You need to enter a valid Mailchimp API key.