Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nova poglavlja uspeha: She’s Next inicijativa stvara pogodnosti za žene preduzetnice u 2023. godini

U svetu gde je žensko preduzetništvo neophodnost i naša svakodnevica, inicijativa She’s Next, kreirana od strane kompanije Visa, već godinama pruža izvanrednu podršku ženama koje se odlučuju za ovaj izazovan put. Ova dragocena inicijativa je globalna, a već od 2020. godine je pronašla svoj dom i u Srbiji. Prošle godine, njene aktivnosti su privukle veliki broj ambicioznih žena koje su tražile motivaciju i stručno vođstvo. A sada, u 2023. godini, She’s Next zajednica nudi još više.

Postati preduzetnica nosi svoje izazove, a jedan od najzahtevnijih segmenata je finansiranje. Ova godina donosi poseban vrhunac, a to je konkretna finansijska podrška namenjena ženama preduzetnicama i onima koje teže to da postanu, čime se kompletira podrška koju je do sada nudila She’s Next inicijativa. U vreme kada je online prisutnost ključna za poslovni uspeh, She’s Next ide korak dalje i planira osnivanje čak 20 online prodavnica za izabrane članice zajednice.

She’s Next inicijativa 2023

Glavni novitet je konkurs, koji će najboljim preduzetnicama doneti i finansijsku podršku, koji će biti prezentovani na besplatnom Velikom edukativnom događaju krajem novembra.

U duhu osluškivanja potreba, ova godina donosi obilje novih sadržaja. Prvi koraci za buduće i sadašnje preduzetnice uključuju online sesije na kojima će eksperti iz oblasti koje interesuju svakog ko je na početku svoje poslovne priče. Neke od interesantnih tema koje očekuju članice She’s Next zajednice u narednim mesecima su komunikacija putem društvenih mreža, eCommerce u Srbiji, kreiranje brenda, mapiranje korisničkih potreba, kao i zanimljivi saveti koji će pomoći svakoj od žena pri prezentovanju projekta i pripremi za kreiranje biznis plana.

Online sesije koje će biti dostupne svim članicama zajednice:

  1. Komunikacija putem društvenih mreža, Aleksandra Bezmarević Stević
  2. Ultimativni vodič za eCommerce u Srbiji, Ivan Tanasković
  3. Kreiranje brenda, Milica Ličina Čalija
  4. Priprema za Elevator pitch, Dušan Roglić
  5. Projektno pisanje i prezentovanje
  6. Mapiranje korisničkih potreba, Željko Bošnjak

Inspirativne priče uspešnih žena preduzetnica, saveti stručnjaka iz oblasti menadžmenta, finansija i marketinga, obimna baza korisnih materijala za praktičnu primenu na početku preduzetničkog puta, kao i datumi online sesija biće svakoj članici She’s Next zajednice dostupni putem Newslettera tokom narednih meseci. 

She’s Next inicijativa 2023

Srce ove inicijative čine posebno odabrane žene preduzetnice, čija iskustva i podrška inspirišu sve nas na putu ka poslovnom uspehu i finansijskoj nezavisnosti. One su temelj i pokretač svih aktivnosti, a u 2023. godini će još veći broj uticajnih imena iz sveta biznisa i ženskog preduzetništva pružiti podršku She’s Next projektu, kako kroz ekspertsku tako i kroz savetodavnu podršku putem online kanala. 

Širenje zajednice i pristup raznovrsnom sadržaju, podršci i stručnim savetima podignut je na sasvim novi nivo, uz osnivanje regionalnu platformu koja će služiti kao most povezivanja, deljenja iskustava i savetovanja uz pomoć drugih članica. Zainteresovane žene mogu pronaći inspiraciju, informisati se o korisnim veštinama i saznati više  o liderstvu i ženskom preduzetništvu jednostavnim kreiranjem naloga, a stranica se redovno ažurira sa korisnim sadržajem u saradnji sa Emerging Europe.

Pozivamo sve žene sa vizijama i planovima za pokretanje ili unapređenje biznisa da se besplatno pridruže She’s Next zajednici i saznaju više o sledećim koracima tokom 2023. godine. Članstvo u She’s Next zajednici pruža mnoštvo prilika, podrške i inspiracije na putu ka kreiranju preduzetničke priče koje će oblikovati budućnost.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

Whoops, you're not connected to Mailchimp. You need to enter a valid Mailchimp API key.