Moderne i praktične – najkvalitetnije shopper torbe, prema izboru naših stilista  

Shopper torbe koje ovog proleća možete pronaći na domaćem tržištu, osvajaju modernim stilom i praktičnošću. Nisu glomazne, ali su dovoljno velike da u njima nosite i nešto više od uobičajenog sadržaja svoje tašne. Naši stilisti su izdvojili osam najkvalitetnijih kožnih, pletenih i pamučnih modela velikih torbi, koje možete naručiti online.

Najkvalitetnije shopper torbe prema preporuci naših stilista

SHOPPER TORBE ZARA

Zarine tašne i shopper torbe su visoko stilizovane i elegantne – a ovaj model su naši stilisti izdvojili zbog kvaliteta, praktičnosti i elegancije. Braon kožna torba sa preklopivim gornjim delom, ručkama za nošenje preko ramena i metalnim alkama, uklopiće se uz lepršav i romantični stil oblačenja, kao i uz kostime i sportsku eleganciju.

SHOPPER TORBA MASSIMO DUTTI OD RAFIJE

Atraktivna i kvalitetna Massimo Dutti crna shopper torba napravljena je od rafije sa ovčjom kožom, ima ovalno dno i vrlo efektan gornji deo, čiji kroj stvara oblik kvadrata u prostoru između ručki, praveći mesta za udobno nošenje preko ramena, iako su ručke kratke.

DVOSTRANA SHOPPER TORBA (STRADIVARIUS)

Ako vam se sviđaju četvrtaste shopper torbe, ovaj crni model je ukrašen vunenim obrubom. Spoj praktičnosti i estetike je kompletan – osim što predstavlja originalan ukras i čini da torba izgleda „kaubojski“, mekana vuna sa donje strane drški omogućava udobno i prijatno nošenje preko ramena, čak i kad je torba puna i teška.

SHOPPER TORBE MONA

Monine shopper torbe su prepoznatljive na prvi pogled – ne samo zbog metalne pločice sa logotipom na prednjoj strani, već i zbog visokog kvaliteta i elegancije. Kamel torba koju su zapazili naši stilisti, napravljena je od prirodne kože, ima prostranu unutrašnjost sa dve pregrade i ručke upotpunjene metalnim lančićima, koje daju torbi luksuzan i elegantan Monin pečat.

Pročitajte i ovo: Najlepši jednodelni kupaći kostimi na domaćem tržištu – prema preporuci easy life stilista

ROKERSKA SHOPPER TORBA ZARA

Još jedan Zarin model spada u prostrane shopper torbe visokog kvaliteta, a naziv „rokerska“ dolazi od njenog robustnog četvrtastog oblika, dugačkih ručki nalik kaiševima i sjajne crne površine sa pogužvanim efektom.

SLAMNATI CEGER H&M

Pletena H&M torba nije toliko velika da biste mogli da je koristite kao ceger, ali je dovoljno velika da spada u shopper torbe – i to one najatraktivnije koje možete pronaći na domaćem tržištu. Pletena papirna slama u dve boje stvara šare nalik ćilimu, ivica je u bogatim resama iz kojih „izrastaju“ dve crne ručke, koje predstavljaju vizuelni produžetak uzdužnih crnih prepletaja.

RUČNO PLETENA SHOPPER TORBA JACQUEMUS (MIAMAYA)

Klasičnog izgleda shopper torbe, ovaj model liči na korpu i po gruboj teksturi, od ručno pletenog lista palme. Sofisticiran izgled joj daju dodaci od glatke kože – ručke su kožne, kao i obrub i četvrtasti ukras sa logotipom na prednjoj strani. Torba je velika i prostrana i ima dva para drški, tako da se može nositi u ruci i preko ramena.

WOODY TAŠNA CHLOE (MIAMAYA)

Ovaj model luksuzne shopper torbe, veliki je i praktičan, napravljen od čvrstog lanenog platna, sa ukrasima od goveđe kože i atraktivnim logo ručkama od poliestera. Ručke se nastavljaju na četiri trake kojima je obuhvaćena cela torba i uz koje su ugrađeni vertikalni kožni umeci, koji ovoj torbi daju posebno sofisticiran izgled.

Pročitajte i ovo: H&M kolekcija za proleće 2024: Dominacija modernih krojeva i prefinjene romantike

Naslovna fotografija: pexels.com

Brankica Milošević