Skip to content Skip to footer

Opremanje doma nikad nije bilo jednostavnije – posetite Tehnomanija Bosch Concept Store i doživite jedinstveno iskustvo kupovine

Proleće nesumnjivo važi za doba novih početaka, želja, nadanja i inspiracje. Sa svakim izlaskom jutarnjeg sunca dobijamo novu dozu snage i energije da nastavimo napred, ostavljajući tmurne misli za sobom. Željni smo pozitivnih promena i tragamo za kvalitetnim, praktičnim rešenjima koja će naše planove ostvariti onako kako samo mi zamišljamo. Kažu da prvo treba da delamo lokalno, a potom globalno, pa zato – najbolje je da krenemo od uređivanja svog doma, koje će – ne samo oplemeniti naš intimni prostor – već i našu dušu. Ipak dom predstavlja naše utočište, svojevrsni beg od svakodnevice na koji uvek možemo da računamo. Tu smo svoji na svome, pa je imperativ da se u njemu uvek osećamo opušteno, spokojno, zadovoljno. Zato, ukoliko želite pokućstvo koje će vam olakšati život i biti lepo na oko – posetite novi Tehnomanija Bosch Concept Store, u Hercegovačkoj 19 u naselju Beograd na vodi, gde možete pronaći savršene uređaje i kompletno opremiti svoj dom, ali i dobiti stručne savete o svemu što vas zanima.

Play Video

Trik je u kliku!

Konačno ste odlučili da živite sa voljenom osobom, planirate brak i novo mesto prebivališta, ili, jednostavno, sa suprugom već izvesno vreme razmišljate o opremanju vašeg doma? Na jednom mestu tražite pojedine stvari, na drugom druge, na trećem treće – i skroz ste se pogubili. U cilju da olakšate ceo proces kupovine, specijalizovana radnja Bosch Concept Store na jednom mestu nudi ceo asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta – od veš-mašina i usisivača do kuhinjskih uređaja i robota, sudomašina i aparata za kafu. Bez obzira za koji uređaj da se odlučite – uvek ćete dobiti savršene rezultate, jer su ovi trendi proizvodi kreirani prema poslednjim standardima tehnologije, koji su osmišljeni za jednostavno i praktično korišćenje. Zašto da omiljenu kafu pijete samo u kafiću za koji često nemate vremena, ili da se maltretirate i naprežete dok ribate kuhinjske aparate? Uz samo jedan klik – sada možete pripremiti preukusnu šoljicu kafe ili besprekorno očistiti svoju rernu. Pored sjajnih rezultata, zbog elegantnog i dopadljivog dizajna ovi aparati će godinama konstantno izgledati kao novi, a vi ćete biti ponosni što ste izabrali najbolje. 

Konkretan savet - savršeno rešenje

Pored ovoga, ono što ovaj concept store čini drugačijim od ostalih ogleda se u tome da sad više nema potrebe da čekate na vaš red za kupovinu! Ako vam je potreban savet u vezi sa izborom idealnih uređaja koji će poboljšati i oplemeniti vaš životni prostor, možete da zakažete vaš termin za konsultacije sa Bosch specijalistima i obavite kupovinu brzo i jednostavno – bez bespotrebnog gubljenja vremena. Dopada vam se određeni aparat, ali niste sigurni kako funkcioniše i da li će se uklopiti u vaš ambijent? Bez brige, jer ćete od profesionalnog osoblja i savetnika za kupovinu dobiti konkretne preporuke i izabrati uređaj koji će u najvećoj meri odgovarati vašim potrebama i idealno se uklopiti u vaš dom. Zakazivanje se vrši putem telefona preko kog se sa savetnicima direktno dogovarate o dostupnim terminima. 

Isporuka po vašoj meri

Koliko puta ste nešto poručili i onda sedmicama, pa čak i mesecima nestrpljivo iščekivali isporuku željenog proizvoda? Pojedini ljudi odbijaju da poručuju bilo šta baš iz ovog razloga, umorni od mogućih problema. Još jedna pogodnost koju donosi Bosch Concept Store ogleda se u besplatnoj isporuci i isporuci u željenom terminu, tako da dostava više ne mora da bude asocijacija na neizvesnost i dugo iščekivanje. Uz ovo, u opticaju je i odabir mesta i termina dostave, tako da će vam željeni uređaji stići onda kad vam to odgovara – u zavisnosti od vaših obaveza i mogućnosti. Recite zbogom neregularnostima i poželite dobrodošlicu profesionalnoj, olakšanoj saradnji. Bićete iznenađeni brzim rezultatom i sa porodicom u najkraćem roku uživati u novim, chic proizvodima.

Zato – uhvatite voljenu osobu pod ruku i pravac Tehnomanija Bosch Concept Store, koji se nalazi u Hercegovačkoj 19, u naselju Beograd na vodi. Pre toga ne zaboravite da kod profesionalnog osoblja zakažete svoj termin za konsultacije na broj telefona 069/8232030.

Iskoristite sjajne pogodnosti i uživajte u novom konceptu kupovine, koja će oplemeniti, ali i pojednostaviti vaš život! 

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

Whoops, you're not connected to Mailchimp. You need to enter a valid Mailchimp API key.