Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Otkrijte koje kreme i serumi zajedno daju najbolje rezultate

Kažu da je sve bolje udvoje, a brend Vichy je pripremio specijalno iznenađenje u vidu četiri verzije promo pakovanja u kojima se nalaze serum i odgovarajuća krema kao moćni duo za svaki tip kože. 

Bez obzira na godine, tip kože i njene potrebe, dokazano je da su proizvodi za negu kože najdelotvorniji kada se udruže serum kao prvi korak, zatim komplementarna krema koja će pružiti hidrataciju, zaštitu i regeneraciju. Francuski dermokozmetički brend Vichy, broj jedan brend za anti-age negu u Evropi, formirao je protokole koji sadrže serum i kremu , kako bi u jednom pakovanju objedinio protokol nege kože i to po promotivnim cenama, gde se na cenu seruma ostvaruje čak 50% popusta. Sezona poklanjanja još uvek nije završena, pravi je trenutak da iznenadite sebe ili dragu osobu i pružite koži učinkovitu u, a pitali smo i dermatologa zašto je bolje pratiti protokol:

„Za kompletnu negu preporučujem kombinaciju seruma i kreme jer koži daje neophodnu hidrataciju, zaštitu i regeneraciju. Serum svojom formulacijom omogućava odlično prodiranje i dejstvo aktivnih supstanci, dok krema ima zaštitno dejstvo, čini kožu mekom i baršunastom i dobra je podloga za šminku”, kaže dr Marta Terzić, specijalistkinja dermatovenerologije.

Protokol za svaki tip i potrebu kože

Potrebe naše kože se sa godinama menjaju, zbog toga je važno da koristimo kvalitetne proizvode koji će našoj koži pružiti adekvatnu negu i pomoću odgovarajućih aktivnih sastojaka zadovoljiti njene potrebe.

Vichy je pripremio promotivna pakovanja za četiri linije i prilagođena tipu kože – suvom ili normalnom do mešovitom:

Verzija 1: Liftactiv Specialist – Ovaj protokol namenjena je borbi protiv bora, gubitka kolagena u koži i hiperpigmentacijskih mrlja. U ovom pakovanju, formulaciju čuvene dnevne kreme Vichy Liftactiv Collagen Specialist, koja sadrži čak tri puta više prokolagenskih peptida u odnosu na originalnu verziju, što za rezultat ima tri puta veću produkciju kolagena u koži. Uz kremu se dobija Vichy B3 Dark Spots Serum protiv hiperpigmentacijskih fleka sa niacinamidom i glikolnom kiselinom

Verzija 2: Neovadiol protokol je za negu zrele kože u u periodu perimenopauze i postmenopauze. Osim Neovadiol dnevne kreme, ovom limitiranom pakovanju pridružuje se pojačanje u vidu Neovadiol MENO  BI-seruma koji zahvaljujući posebnoj formulaciji na bazi vode i ulja koja deluje na bore, vraća koži gustinu i blistavost, smanjuje vidljivost staračkih fleka i osećaj suvoće.

Verzija 3: Liftactiv Supreme protokol protiv bora i nedostatka čvrstoće kože. Uz inovativni Vichy H.A Epidermic Filler anti-ageing serum koji deluje na sve bore i gubitak punoće kože lica i područja oko očiju u ovom pakovanju udružuje snage sa Vichy Liftactiv Supreme dnevnom kremom, koja pruža kontinuiranu korekcija bora i čvrstoće kože. 

Verzija 4: Mineral 89 je hidratacijski protokol za negu kože koji čini: čuveni Vichy Mineral 89 booster  koji ojačava kožnu barijeru, popunjava i osnažuje kožu pružajući joj dubinsku hidrataciju i Aqualia Thermal  krema za kožu koja je hidrirana do 48h i ojačana čak i u uslovima klimatskih promena, stresa i zagađenja. 

Svi volimo da iskoristimo odličnu priliku za kupovinu, da učinimo nešto lepo za sebe i bliske osobe, posebno kada su nega i zdravlje u pitanju. U ovim limitiranim pakovanjima možete pronaći protokol pakovanja najprodavanijih Vichy prozivoda,  koje mogu biti idealan poklon, ali i prilika da, ukoliko niste, isprobate neku od navedenih linija namenjenu potrebama vaše kože i svoju rutinu obogatite sa čak dva proizvoda. Uverite se zašto je Vichy brend koji preporučuje 50,000 dermatologa i pružite vašoj koži negu kakvu zaslužuje. Zdravlje je bitno, počnite od svoje kože.  

Više informacija o unapređenom sastavu i dejstvima proizvoda potražite na sajtu Vichy.rs

Vichy Liftactiv Supreme protokol: 5,952.87 RSD 

Vichy Lifactiv Collagen Specialist protokol: 6,925,82

Vichy Neovadiol protokol: 6,245.06RSD

Vichy Aqualia Thermal protokol: 4,148.33 RSD

(Navedene cene su informativnog karaktera – Vichy nema precizne informacije o maloprodajnim cenama u ovlašćenim apotekama niti na bilo koji način na njih utiče.)

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

Whoops, you're not connected to Mailchimp. You need to enter a valid Mailchimp API key.