Održan je prvi WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024, a ovo su najbolji beauty proizvodi na tržištu

WANNABE MAGAZINE, najposećeniji fashion, beauty & lifestyle web magazin u Srbiji, organizovao je jedinstveni beauty projekat WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS, sa ciljem okupljanja zajednice koja razmenjuje iskustva i slavi inovacije u industriji lepote. Nominovani su proizvodi u čak 6 kategorija, a u odabiru najboljih proizvoda, osim publike, učestvovao je pažljivo odabrani žiri, koji čine afirmisani beauty eksperti, istaknuti beauty influenseri, kao i osnivačice WANNABE MAGAZINE-a, Nina Milović i Nađa Jokanović. 

Kruna ovog projekta je veliki WANNABE BEAUTY HUB događaj koji je održan 8. juna u Beogradu, na kom je prisustvovalo 250 odabranih zvanica od 1.300 koliko je glasalo za svoje omiljene beauty & wellness proizvode. Učesnici WANNABE BEAUTY HUB događaja su imali priliku da saznaju više o skin cycling-u i provere stanje svoje kože, dobiju savete stručnjaka na temu nege i zaštite kože, pravilne oralne higijene, stilizacije kose, kao i da testiraju proizvode, slušaju panele sa ekspertima i influenserima, budu deo makeup masterclass-a, ali i da sa njega ponesu vredan WANNABE BEAUTY goodie bag, pun beauty noviteta, kao i već dobro poznatih beauty proizvoda.

Dnevni program vodila je moderatorka Jovana Zbiljić Arsić, a teme programa su bile: Skin Cycling koji nam je predstavila mr. ph. Ivana Štibl, product manager kompanije L’Oréal, zatim Nega i estetske korekcije kroz panel u kome su učestvovali kl. ass. dr Vladimir Arsenijević, asist. dr spec. Kristina Davidović i dr spec. Biljana Đurđević. Potom je usledio panel na temu “TikTok i Instagram beauty trendovi” sa influenserima Milicom Stojilković, Lazarom Filipovićem i Andrejom Andrejićem, i interaktivno predavanje o oralnoj higijeni sa dr Natašom Martić ispred kompanije Curaprox. Dan je završen uz Art Deco Makeup Masterclass koji je održala makeup umetnica Brana Kostić.

Prve WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS završene su glamuroznim večernjim okupljanjem na kojem su proglašeni najbolji proizvodi. Voditeljka večeri bila je Marija Kilibarda, koja je proglasila nagrađene proizvode i pozdravila pobednike na bini. Kompletnu listu nagrađenih proizvoda možete pogledati ovde.