Trendi pantalone za posao: Modeli iz domaće ponude koji su savršeni za kancelariju

Koliko god garderobe da posedujemo, nikada nemamo šta da obučemo i stalno smo u dilemi da li su naši modni komadi prikladni u određenim prilikama. Recimo, kada napokon pronađemo idealan model koji će nam biti saputnik u svakodnevnim prilikama, poput odlaska na kafu sa drugaricama – shvatimo da te iste pantalone nisu tako savršen izbor za naše korporativno okruženje.

Da li vaše radno mesto podrazumeva strog pravilnik oblačenja ili vam je odlazak u kancelariju ipak nešto opušteniji i ostavlja prostora za kreativnije kombinacije i business casual stajlinge?

Odabir garderobe predstavlja suptilan, ali snažan način da izrazite samouverenost, eleganciju i profesionalnost. Okej, slažemo se da odelo ne čini čoveka, ali to je samo delimično tačno. Raznovrsni modni izbori odražavaju različite stilove i vidove estetike, ali isto tako mogu da govore i o vašim interesovanjima i preferencijama: od omiljene boje do najdražeg benda koji neprestano slušate. Ipak, neretko se suočavamo sa izazovom da svoj autentičan stil uskladimo sa ostalim važnim aspektima i kriterijumima koje garderoba treba da zadovolji.

Želimo da pronađemo savršenu ravnotežu između udobnosti, kvaliteta, izražavanja ličnog stila, pristupačne cene, ali i zadovoljavanja poslovnih očekivanja i kodeksa oblačenja (ukoliko postoji). Iz tog razloga, stilisti easy life portala su iz sezonske ponude pantalona na domaćem tržištu izdvojili najbolje modele koji su vredni vaše pažnje.

Kroz detaljan pregled trendi modela pantalona, istražujemo kako svaki komad možete da uklopite u različite aspekte poslovnog života – paralelno naglašavajući praktičnost i eleganciju, ali i jedinstven stil bez kompromitovanja profesionalne estetike koja se od vas očekuje.

Trendi pantalone za posao: Evo koji modeli iz domaće ponude su savršeni za kancelariju

Massimo Dutti pantalone od odela ravnog kroja

Massimo Dutti poslovne pantalone sive boje izrađene su od visokokvalitetne vune, a njihov ravan kroj i srednje visok struk pružaju klasičan, ali sofisticiran look. Sa dva bočna i paspulirana džepa pozadi, model je pogodan za formalne poslovne situacije i pristaje samouverenim ženama koje preferiraju prefinjen izgled uz koji ne mogu da pogreše.

trendi pantalone za posao

P….S….Fashion tamnozeleni model

Široke tamnozelene pantalone su elegantan i graciozan izbor, uz koji se istovremeno nećete odreći udobnosti. Nabori na prednjoj strani dodaju dodatnu dimenziju ovom komadu, a sa bočnim džepovima i njihovom imitacijom na preklop na zadnjoj strani – savršene su za kombinovanje poslovnog i modernog stila.

trendi pantalone za posao

Zara pantalone visokog struka

Ovaj model visokog struka ističe se sofisticiranim naborima i neutralnom kaki bojom koja je jednostavna za uklapanje i prikladna u svim prilikama. Bočni džepovi ih čine prilagodljivim za različite poslovne prilike, zbog čega su idealan izbor ukoliko želite da se istaknete u poslovnom okruženju.

trendi pantalone za posao

MOHITO svetlosiv carrot model

Svetlosive carrot pantalone visokog struka donose kombinaciju ležernosti i šik elegancije, a sofisticirani kroj i neutralna siva boja ih čine pogodnim kako za formalne, tako i za svakodnevne prilike. Komad je namenjen ženama koje poseduju uočljiv modni senzibilitet, ali i autentičan stil koji je lako prilagodljiv prilikama poslovnog okruženja.

trendi pantalone za posao

MONA karirane pantalone sa tregerima

Teget karirane pantalone sa tregerima odišu vintage šarmom i pružaju jedinstvenu notu retro elegancije. Sa širokim nogavicama i zip kopčanjem na leđima, ove pantalone su pogodne za poslovne sastanke i trenutke kada želite da ostavite snažan utisak. Ukoliko težite klasičnoj estetici sa primesama kežual stila – ovaj model je rešenje za vas.

trendi pantalone za posao

RESERVED bež pantalone visokog struka

Bež pantalone visokog struka izrađene su od visokokvalitetnog pamuka, a uz prednje ušivene naborea i dugačke nogavice predstavljaju prikladnu modnu opciju na službenim događajima. Ukoliko ste zaljubljenik u neutralne nijanse i monohromatske tonove, ne želite da propustite ovaj RESERVED model iz domaće ponude.

trendi pantalone za posao

Pročitajte i ovo: Karirani kaputi iz domaće ponude: Najupečatljiviji jesenji modeli prema izboru naših stilista

Naslovna fotografija: pinterest.com/whowhatwear.com

Milica Nešić