Pamela Anderson i Robert Wun: Neobična saradnja o kojoj ne prestaje da se priča

Pamela Anderson i Robert Wun su ostvarili fenomenalnu saradnju u vidu modnih fotografija koje su oduševile svet. Evo i zbog čega!

Modni dizajner Robert Wun, koji je stekao slavu na Nedelji mode u Parizu, ostvario je uzbudljivu saradnju sa američkom glumicom i modelom Pamelom Anderson. Jedna od najlepših žena sveta dobila je priliku da obuče luksuzne odevne komade iz Couture kolekcije za proleće/leto 2023. godine i da pokaže svoju neprikosnovenu lepotu – bez šminke!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Greg Swales (@gregswalesart)

Pamela Anderson i Robert Wun

Pedesetošestogodišnja glumica je ozbiljno pristupila ovom modnom zadatku, te je uz savete stilista i fotografa pozirala vrlo odvažno, poručujući da uživa u svojim godinama, ali i u kreacijama kreatora Roberta Wuna.

Na modnim fotografijama imamo priliku da vidimo zanosnu Pamelu kako pozira u elegantnoj odevnoj kombinaciji – crnom blejzeru, mini-suknji, crvenim hulahopkama i cipelama na visoku štiklu. Iako vas ovi komadi mogu asocirati na klasičan, i pomalo dosadan, poslovni autfit, budite sigurni da ga je dizajner pretvorio u šik stajling, kakav možemo da vidimo samo na tržištu visoke mode.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Greg Swales (@gregswalesart)

Poslovni stajling + štikle = umetničko delo

Robert Wun je osmislio blejzer sa prorezima na rukavu koji je nadograđen pletenim trakama – svu pažnju usmeravajući na otvore. Kako bi besprekorna elegancija bila postignuta, Pamela je ispod blejzera nosila belu košulju sa rebrastom kragnom. Suknja je mini dužine, vidljiv je samo rub, a sav akcenat je stavljen na hulahopke u kojima se prelivaju crna i crvena boja, Upravo ova nijansa crvene je proglašena najpopularnijom za jesen 2023.

Ipak, najupečatljvii aksesoar predstavlje su cipele. Ako malo bolje pogledate fotografiju, primetićete da je reč o skulpturalnim modelu obuće. Cipele su zapravo napravljene od prozirnog materijala, nalik plastici, a crvena štikla je postavljena tako da izgleda kao da je slomljena. Pravo umetničko delo, složićete se?

Kako je došlo do saradnje Pamele Anderson i Roberta Wana?

Fotografije su nastale u okviru fotošutinga za kanadski magazin Fashion. Pamelina stilisktinja Leila Bani je na svom Instagram nalogu objavila nekoliko snimaka koji su vrlo brzo počeli da se šire internetom, izazivajući sve veću pažnju javnosti.

Na nekoliko fotografija, na kojima nosi crno-crvenu odevnu kombinaciju, Andersonova je uspela da oduševi svet svojim prirodnim izgledom, neodoljivim seksepilom i samopouzdanjem. Kao prava dama, iznela je sve dizajnerske kreacije sa stilom!

Dobila je pohvale za svoju blistavu lepotu

Otkako se u više navrata tokom Nedelje mode u Parizu pojavljivala bez šminke, tablodi i modni magazini su pisali o prirodnom tenu Pamele Anderson. Tako smo mogli da pročitamo komentare novinarki i blogerki koje su hvalile blistavu kožu glumice, dajući joj komplimente za očuvanje mladolikog izgleda, ali i za hrabar potez u kome ruši stereotipe koji nameću kako žena „treba“ da izgleda.

Za jedan svetski modni magazin izjavila je da se u poslednjih nekoliko godina promenio njen pogled na lepotu. Na to je posebno uticala smrt njene šminkerke Alexis Vogel, koja je preminula od raka dojke 2019.

„Alexis je bila najbolja. Od tada sam osetila da mi je bolje da se ne šminkam bez nje“, kazala je američka zvezda.

Ujedno, Pamela je ženama poručila da razmisle o šminkanju, jer otkad je počela da se pojavljuje u prirodnom izdanju, oseća se mnogo “slobodnije, zadovoljnije i pomalo buntovno”.

Pročitajte i ovo: Buntovnica „proejdžinga“ – Pamela Anderson je blistava i bez šminke

Naslovna fotografija: instagram.com/gregswalesart

Kristina Page