Predlog stilista: Investirajte u ove kapute dok traju sezonska sniženja

Koji kaputi na sniženju 2024. godine su privukli pažnju easy life stilista? Donosimo selekciju različitih modela kaputa koji su pametna investicija, a sada su na popustu.

Tokom hladne sezone, ne postoji elegantniji odevni komad koji možete nositi od kaputa. Obavezni su u ormaru svake žene, a dolaze u brojnim varijacijama. Boje i krojevi su presudni za izgled kaputa, ali i materijal, koji određuje koliko će vas grejati i kako ćete brinuti o njemu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Füsun Lindner (@fusunlindner)

Osim kaputa, naši stilisti su pronašli i mantile za prelazno razdoblje ili toplije zimske dane, a sezonski popusti su idealno vreme da ih nabavite po sjajnim cenama i na vreme se pripremite za (još uvek daleki) dolazak proleća.

Takođe, na domaćim sniženjima našli smo i klasične kapute u vanvremenskim bojama, ali i zanimljivim dezenima, koji će osvežiti vaše zimsko odevanje. Kada su dani tmurni, uvek nam treba sveži priliv boje, da razvedri monotoniju i inspiriše vas na neke drugačije autfite.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Füsun Lindner (@fusunlindner)

Pođite sa nama u šoping – evo koje modele kaputa i mantila easy life stilisti izdvajaju kao najbolje ulove na januarskim sniženjima.

Kaputi na sniženju 2024 – modeli po izboru stilista

BOSS mantil (Movem Fashion)

Počinjemo sa odevnim komadom u kojem bismo rado proveli proleće 2024. godine. U pitanju je fenomenalno krojeni, nežni i romantični mantil brenda BOSS, dostupan na Movem Fashion sniženjima. Minalističkog kroja i čistih linija, ovaj mantil je veoma praktičan u svačijem ormaru.

kaputi na sniženju 2024

Massimo Dutti monton

Montoni se vraćaju u modu na velika vrata, a očekuje se da će biti sve popularniji u narednim mesecima. Model retro izgleda, ali i dalje veoma moderan, pronašli smo na sniženjima u Massimo Dutti kolekciji. Kombinacija kože i krzna izgleda veoma chic i otmeno.

Mona crveni kaput sa vunom i cvetnim ukrasom

Sigurno ste primetili da ove sezone svi nose crveno – utonite u taj senzualno trend investiranjem u Mona kaput sa raskošnim reverima i floralnim detaljem. Kroj Mona kaputa, koji je na popustu, veoma je bajkovit i uvereni samo da ćete u njemu uvek dobiti mnoštvo komplimenata.

kaputi na sniženju 2024

Massimo Dutti kratki kaput od 74% vune sa džepovima

Utilitaristički model Massimo Dutti kratkog modela kaputa, kvalitetnog sastava, lako će se uklopiti u sve vaše ležernije odevne kombinacije. Uz neke autfite jednostavno bolje izgleda kratki kaput, pa nije loše uvrstiti jedan u zimsku kolekciju odeće.

Mona sivi kaput od 76% vune

Sivi kaput je modni klasik, koji se iznova nosi svake godine, a uz to postaje stylish osnova brojnih zimskih autfita. U Mona kolekciji, na sniženju je dugački model koji nas je očarao svojim krojem. Blago oversize silueta koju daje ovaj kaput je veoma moderna, a takođe i donosi notu sofisticiranosti svemu što nosite.

kaputi na sniženju 2024

H&M sivi kaput ravnog kroja

Pristupačnija verzija praktičnog sivog kaputa krije se među H&M odevnim komadima na sniženju. Kaput ima minimalistički, ravan kroj i oversize siluetu koja je u trendu. Zbog toga će se lako uklopiti u razne stilove odevanja, od elegantnog do sportskog.

kaputi na sniženju 2024

Luisa Spagnoli kaput od 80% vune (Fashion&Friends)

Ništa nije korisnije tokom zime od savršenog, dugog crnog kaputa. Varijantu odličnog sastava našli smo na Fashion&Friends sniženjima. Luisa Spagnoli kaput oduševljava dužinom,  pomalo je goth, a može se stilizovati da izgleda beskrajno elegantno ili ipak smirenije.

Lindex teget kaput od 50% vune

Teget kaput će podići vaše farmerke na sledeći nivo, ali i brojne druge odevne kombinacije. Interesantan model je na popustu u Lindexu, a ima jednostavan kroj, dok je blago strukiran. Definitivno izgleda kao kaput iz ormara neke Parižanke.

P….S….Fashion karirani kaput

Karirani dezen je klasičan izbor za zimu, a easy life stilistima se dopao na P….S…Fashion kaputu. Kombinacija braon i svetloplave izgleda otmeno, dok bela boja čini kaput rasterećenijim i lakim za kombinovanje.

kaputi na sniženju 2024

Pročitajte i ovo: Za dane potpunog opuštanja, stilisti su pronašli najudobnije kućne komplete

Naslovna fotografija: instagram.com/fusunlindner

Božica Luković