Male, ali nezamenljive – efektne klač torbice koje su zapazili naši stilisti

Klač torbice su i dalje u vrhu top liste aksesoara koje morate da imate! Nisu tako praktične i funkcionalne kao velike torbe u kojima svakodnevno nosite sve što vam treba, ali su apsolutno nezamenljive za posebne prilike, kad vam treba samo osnovno, što staje u atraktivnu tašnicu, koja predstavlja efektan modni detalj.

Predstavljamo vam metalizirane, satenske, pletene, elegantne, ekstravagantne klač torbice koje su naši stilisti izdvojili iz domaće ponude.

Klač torbice u koje ćete se zaljubiti

H&M srebrna klač torbica

Ova efektna tašnica ukrašena je svetlucavim staklenim kamenčićima, imitacijom dragog kamenja. Ima kratak uski kaiš sa kopčom ukrašenom na isti način i zakopčava se rajsferšlusom sa gornje strane.

Mango klač torbice

Različite atraktivne klač torbice možete naći na ovoj stranici, a naši stilisti su izdvojili spektakularnu Fringed tašnicu u boji korala, od mešavine pamuka i poliestera, srednje veličine.

Guess lila torbica sa lancem (FASHION&FRIENDS)

Veoma elegantna isprepletena klač torbica u boji lavande, ima čvrstu strukturu poput većeg novčanika (i unutrašnje pregrade) patent-zatvarač i lanac u boji srebra, za nošenje preko ramena.

Nanushka elegantna tašnica (REMIKS.COM)

Retro torbica brenda Nanushka u minimalističkom stilu, spoj je prefinjenog dizajna i najkvalitetnijih materijala i predstavlja luksuzan modni dodatak vrhunske elegancije.

CWM bordo torbica

Još jedna retro torbica, koja izgleda kao smanjena verzija prostrane nabrane tašne, napravljena je od kože vrhunskog kvaliteta, zatvara se na preklop, atraktivnom zlatnom kopčom na neobičnom kaišu sa diskretnim logotipom. Ima podesivi kožni kaiš za nošenje preko ramena.

Pročitajte i ovo: Savršen modni detalj – najkvalitetniji ženski kožni kaiševi u domaćoj ponudi

ZARA pletena klač torbica

Ove sezone ZARA predstavlja pletene klač torbice i minimalističke torbe različitih namena, koje izgledaju neobično maštovito i osvežavajuće. Ovaj model od ratana u obliku koferčeta, ima vrlo neobičnu čvrstu drvenu ručku, patent mehanizam za zatvaranje i dug lanac, za nošenje preko ramena.

P….S…. elegantna tašnica

Torbica neobične teget-crne boje i teksture, napravljena je od poliestera, sa metalnim i plastičnim detaljima. Njen glavni ukras je neobična kopča, koja se slaže sa zlatnim detaljima na torbici, dajući joj izgled luksuzne bočice parfema.

WEEKEND MAX MARA EFEBO tašna (MIAMAYA)

Dizajnirana tako da podseća na starinski platneni novčanik, napravljena je od kombinacije pamuka i poliestera. Ima neobičnu upadljivu kopču, sa opšivom i ručkom pastelne tamnoroze boje, koji daju okvir materijalu krupne pletene teksture svetloroze i krem boje.

BERSHKA čvrsta klač torbica

Ova zanimljiva čvrsta torbica limun-žute boje ima geometrijski dizajn sa atraktivnim detaljima (ručica, preklop i kopča), koji daju prečišćenu liniju i elegantan izgled. Isti model se može naći i u crnoj boji.

Pročitajte i ovo: Praktične i kvalitetne – najlepše canvas torbe u domaćoj ponudi

Naslovna fotografija: pexels.com

Brankica Milošević