Torbe od antilopa ove jeseni svi nose – naši stilisti izdvajaju najlepše modele

Naši stilisti su izdvojili najlepše torbe od antilopa, koje su ogroman trend ove jeseni. Torbe od ovog materijala brzo su preplavile najnovije kolekcije brendova, jednako kao i Instagram profile gotovo svih modnih influnserki.

Uopšteno govoreći, aksesoari od antilopa su bili popularni decenijama, ali su ove sezone posebno “eksplodirali”. Nežan, mek i karakteristične teksture, antilop je plemenit materijal za torbe i odevne komade koje ćete obožavati i brižljivo čuvati, zbog njihovog neprolaznog kvaliteta i lepote.

Evo naših predloga torbi koje možete da kupite u Srbiji!

Najlepše torbe od antilopa u domaćoj ponudi

Coccinelle tašna od antilopa (MiaMaya)

Meka, luksuzna tašna od antilopa sa metalnim detaljima u boji srebra, ima ručku i kaiš koji se mogu ukloniti, što vam pruža različite opcije za nošenje. Otmenost ove na prvi pogled neupadljive tašne leži u trendi boho dizajnu sa odmerenim i suptilno uklopljenim detaljima. Dimenzije tašne su 38 x 26 x 8 cm.

Reserved antilop torba

Smela kombinacija antilopa i metala u boji zlata čini ovu torbu otmenim dodatkom svakom vašem autfitu. Torba četvrtastog oblika ima našiven džep i na njemu efektan metalni patent za zatvaranje na preklop, koji se uklapa sa lancem na ručki za nošenje preko ramena.

Stradivarius “poštarska” torba

Šarmantna torba sa efektom antilopa, ima lanac za nošenje preko tela u “poštarskom stilu” i deluje moderno i mladalački. Možete je naći u tri boje – braon i crna tašnica uklapljene su sa lancem u boji zlata, a plava sa lancem i kopčom u srebrnoj boji.

Pročitajte i ovo: Kožne torbe koje će vašim jesenjim kombinacijama dati notu sofisticiranosti

Manual pismo-torbica

Pismo-torbice od kvalitetnog antilopa možete naći u dve boje jeseni – braon i žutoj. Clutch model će nonšalantnom otmenošću upotpuniti vaše večernje kombinacije, a često je i u dnevnim izdanjima torbica za sitnice ukras sama po sebi.

Mango torba od antilopa

Ako je velika shopper torba ono što vam treba za svaki dan, Mango antilop torba može biti pravi izbor. Dovoljno je prostrana, da u nju stane sve što nosite sa sobom, a tu je i široka ručka koja je ukrojena sa torbom, što omogućava udobno nošenje preko ramena. Plava boja antilopa torbi daje notu neprolazne elegancije.

Massimo Dutti torba od brušene kože

Još jedna velika torba, koja će upotpuniti vaše svakodnevne kombinacij, dolazi iz jesenje kolekcije brenda Massimo Dutti. Jedinstven šarm ovoj torbi od antilopa boje pistaća daje širok kaiš za nošenje preko ramena, koji se sa jedne strane podešava uz pomoć rupica i provučen je kroz efektne gajke od istog materijala.

Zara torbica od antilopa

Elegantna torbica sa zanimljivim metalnim okvirom, koji se uklapa sa lancem za nošenje preko ramena, zakopčava se rajsferšlusom i ima dva odeljka za pakovanje sitnica. Isti model možete naći u pistaći-zelenoj i svetloj boji kože.

Pročitajte i ovo: Sakoi iz jesenje kolekcije za optimalnu dozu elegancije u svakoj prilici

Naslovna fotografija: instagram.com/ooliviamiller

Brankica Milošević