Nepogrešive kombinacije sa tamnim farmerkama – idealne kad ne znate šta da obučete

Džins nikada ne izlazi iz mode, a ove sezone je ponovo popularan canadian suit koji podrazumeva nošenje odevnih predmeta od teksasa od glave do pete. Volimo i svetli i taman džins, kao i komade u neočekivanim bojama. Ipak, za poslovne kombinacije, biramo teksas u tamnijim nijansama, koje su laskave.

Donosimo vam inspirativne kombinacije sa tamnim farmerkama koje možete rekreirati ove jeseni. Postoji bezbroj načina da stilizujete ovaj klasičan komad garderobe i da malo osvežite izgled. Sigurni smo da ćete pronaći svoju omiljenu kombinaciju u našim predlozima!

Kombinacije sa tamnim farmerkama

Košulja

Svetloplava ili bela košulja u kombinaciji sa tamnim farmerkama je klasika i takav autfit nikada ne izlaze iz mode. Ako želite da malo “začinite” autfit, odlučite se za košulju u jarkoj boji ili sa nekim dezenom. Obujte patike za svakodnevnu ili štikle za večernju varijantu i dodajte nakit po želji.

Taman jeans i kosulja

instagram.com/leasy_inparis

Bluza sa mašnom

Francuskinje su poznate po svom jednostavnom stilu sa kojim nikada nema greške. Ako i vi želite da budete elegantne ove jeseni, taman džins uparite sa bluzom koja se oko vrata vezuje u mašnu. Kombinacija je sama po sebi romantična, a ako želite da izgleda još otmenije, odaberite lakovane čizme na štiklu.

Ideje za nosenje tamnog jeansa

instagram.com/jeanne_andreaa

Neutralni tonovi

Ako ste u nedoumici, uvek se držite neutralnih tonova. Taman teksas se odlično kombinuje sa neutralnim bojama, a predlažemo vam da se odlučite za sako ili obuću u tim nijansama. Takođe, odlično će izgledati sa drap džemperom i braon čizmama od prevrnute kože.

Taman jeans i neutralni tonovi

instagram.com/anoukyve

Crveni detalji

Kombinacija crvene i plave podseća na leto, pa ako želite dašak mornarske estetike tokom jeseni, uparite tamne farmerke sa džemperom na pruge – a kao detalj dodajte ešarpu crvene boje ili obujete crvene čarape. Marry Jane baletnake i zlatan nakit samo će istaći već savršenu kombinaciju.

Ideje za nosenje tamnog jeansa

instagram.com/jeanne_andreaa

Crna i camel boja

Taman džins i crni oversized džemeper su odlična i jednostavna kombinacija za hladne jesenje dane, pogotovo ako dodate i trendi kaput camel boje. Lakovane martinke ili patike su nepogrešiv izbor kada je u pitanju obuća.

Taman jeans sa crnom i kamel bojom

instagram.com/emmahill

Pleteni prsluk

Jesenja sezona nam donosi pletivo u svim oblicima, a prsluci bez rukava su se vratili na velika vrata. Ako želite da izgledate chic i moderno, predlažemo da ih kombinujete sa tamnim džinsom. Obujete Ugg čizme ili mokasine, u zavisnosti od prilike.

Taman jeans i dzemperi

instagram.com/wustova

Oversized majice

Za opušten, a trendi izgled dovoljno je da uparite taman džins sa oversized majicom. Autfit upotpunite patikama i tote torbom.

Ideje za nosenje tamnog jeansa

instagram.com/claradyrhauge

Beli top

Beli prsluk ili majica najviše ističu taman džins, pa su samim tim i najbolja kombinacija. Kada želite da izgledate ležerno i kao da niste utrošili previše truda na stajling, izaberite beli top koji će autfit podići na viši nivo.

Taman jeans i bela majica

instagram.com/vanessaroseblair

Blejzeri

Blejzeri su, kao i uvek, tako stylish kada se kombinuju sa farmerkama. Predlažemo da izaberete taman džins zvonastog oblika, uz kaubojke ili druge duboke čizme, koje će na najbolji način istaći autfit.

Taman jeans i blejzeri

instagram.com/eliselmnt

Pročitajte i ovo: Novi modeli košulja koji će osvežiti vaš stil u jesenjoj sezoni

Naslovna fotografija: instagram.com/jeanne_andreaa

Sanja Belinić