Skip to content Skip to footer

Vreme je za ultimativno prolećno čišćenje: Evo kako možete pročistiti svoj organizam i prostor oko sebe

Vreme je za ultimativno prolećno čišćenje: Evo kako možete pročistiti svoj organizam i prostor oko sebe

Sa dolaskom proleća, u svima nama se javlja potreba da se pročistimo i iznova procvetamo, u skladu sa prirodom oko sebe. Nakon ušuškanih zimskih meseci, nagomilanih slojeva odeće, toplih čokolada koje smo pravili svojoj deci (a na kraju ih delili sa njima), praznične sezone i – ne zaboravimo – prazničnih trpeza, osećamo da je vreme da pročistimo – kako svoj organizam, tako i zakrčeni prostor oko sebe.

Ukoliko i sami želite da se oslobodite svega što se “nataložilo” u vama (i oko vas) i pročišćeni uđete u prolećnu sezonu, otkrili smo savršene uređaje koji vam u tome mogu pomoći. Istina je da svakome od nas manjka vremena da se posvetimo sebi, kada saberemo poslovne obaveze, porodični život, roditeljstvo, obaveze u kući – i upravo zato tražimo one uređaje koji će nam olakšati svakodnevicu i ispuniti sve naše potrebe. Od uređaja koje biramo očekujemo pouzdanost, praktičnost i dugotrajnost – te vam u nastavku predstavljamo TOP 3 Bosch proizvoda po izboru easy life redakcije, koji će vaš život zaista učiniti lakšim!

Bosch Blender VitaPower - započnite jutro smoothijem koji će vam vratiti energiju

Dobro započeto jutro uglavnom garantuje produktivan i uspešan dan – i zato bi vaš prvi obrok, kao i obrok vaše porodice, trebalo da bude praktičan i promišljen. Nakon zimske sezone u kojoj smo uglavnom manje aktivni, proleće nas pokreće i samim tim od nas zahteva dodatnu količinu energije. Zato vam predlažemo da svoje prolećno jutro započnete zdravim smoothijem, koji će pročistiti vaš organizam i osnažiti vas! Vama će obezbediti energiju potrebnu za uspešan dan na poslu, dok će vašoj deci pružiti svu potrebnu snagu za aktivan dan u školi, ili vannastavnim aktivnostima. 

Savršen smoothie za sebe ili za celu porodicu napravite uz pomoć Bosch VitaPower blendera – u čijoj ToGo boci direktno možete napraviti omiljeni napitak, bilo od voća ili povrća. ToGo boca kreirana je od Tritan plastike, ne može se razbiti i ono što je najvažnije – ne poprima ukuse i mirise sastojaka koje ćete koristiti. Takođe, ovaj blender odlikuju moćna snaga ProEdge sečiva od nerđajućeg čelika koja će najfinije usitniti svaki sastojak koji odaberete, snaga motora od 450 W sa neverovatnih 40.000 obr/min, kao i kapacitet boce od čak 0,8l – što omogućava istovremeno kreiranje napitka za celu porodicu. Bosch blender je ergonomski kreiran i praktičan za rukovanje, a njegovi delovi lako se mogu oprati u mašini za sudove. Uz pomoć Bosch VitaPower blendera, brzo i lako ćete moći da napravite idealan energetski booster za početak aktivnog dana, koji će učiniti da se osećate poletno i budete spremni za sve što vam dan može doneti!

Bosch Multipraktik MUM5XW20 - jer zdrava ishrana čini zdrav život

Nakon jutarnjeg smoothija, pažljivo treba isplanirati obroke za ostatak dana, jer i sami znamo koliko nam nekada malo vremena ostaje da pripremimo sve što bismo želeli. Važno nam je da naši obroci i obroci naše porodice budu zdravi i sveži, ali isto tako da ih možemo napraviti lako i brzo – jer često ručak spremamo istovremeno prolazeći kroz domaće zadatke, poslovne mejlove i privatne poruke. Upravo zato, naša preporuka za kreiranje svakodnevnih obroka je Bosch Multipraktik MUM5XW20, namenjen za laku pripremu raznovrsnih jela. Odlikuju ga fleksibilna metlica za mešanje sa silikonskim vrhovima, metalna metlica za mućenje sa podesivom visinom, praktična kuka za gnječenje sa zaštitnim mehanizmom, kao i posuda od nerđajućeg čelika zapremine 3,9l. Brzine okretaja su elektronski regulisane, a velika prednost ovog multipraktika je njegova EasyArmLift opcija – zahvaljujući kojoj pritiskom na dugme možete elegantno i lako podići pogonsku ruku. Takođe, Bosch multipraktik izuzetno je bezbedan, usled automatskog postavljanja u poziciju parkiranja, zaštite od preopterećenja i LED prikaza režima rada i režima kvara. Još jedna karakteristika koju ćete voleti je i Auto cable rewind, odnosno lako i praktično automatsko namotavanje kabla.

Uz Bosch multipraktik uživaćete u kulinarenju i pripremanju obroka čak i u onim danima kada ih pripremate “na brzinu”, a svako jelo koje kreirate garantovano će biti ukusno, sveže i zdravo!

Bosch Štapni usisivač Unlimited Gen2 - jer su unutrašnji i spoljašnji red usko povezani

S godinama postajemo sve više svesni toga da se naše unutrašnje stanje oslikava u prostoru oko nas, kao i obrnuto. Spoljašnji nered postaje znak unutrašnjeg, i zato se posvećujemo redovnom čišćenju i uređivanju svog prostora. Da, sigurno će dečje igračke nekim danima ostati razbacane po stanu i ostavićemo mantil prebačen preko stolice – ali važno je da higijena stana, naročito ukoliko imamo veliku porodicu, uvek bude na nivou. Zato vam predlažemo multifunkcionalni Bosch štapni usisivač na bateriju, koji će vas oduševiti svojim performansama! Ovaj usisivač odlikuju moćni TurboSpin motor i zamenljiva baterija, a uz pomoć njegovog brzog punjača moći ćete da ga napunite za samo 51 minut. Bosch štapni usisivač poseduje tri režima rada – eko, automatski i turbo, higijenski filter za čist izlazni vazduh i tri vrste četki – AllFlor HighPower četku za sve vrste podova sa LED svetlima, 2 u 1 četku za nameštaj i tapacirung (jer svi smo nekad ušuškani sa porodicom jeli grickalice uz film na kauču), kao i četku za krevet. Njegovi mnogi dodaci uključuju fleksibilni nastavak i dodatak za usisavanje automobila (i svega onoga što iza jedne porodice ostane na sedištu auta), izuzetno je jednostavan za korišćenje, istovremeno snažan i toliko lagan da njime možete rukovati jednom rukom. 

Uz pomoć Bosch štapnog usisivača vaš dom će brzo i lako odisati redom i mirom, koji će i u vama izazvati osećaj pročišćenja. Zahvaljujući dvema baterijama, kao i brzom punjaču, ovaj usisivač odlikuje neograničeno vreme rada – te ćete uvek biti spremni na “akciju” pročišćenja prostora oko sebe. Nakon njegovog korišćenja ne morate brinuti o kvalitetu vazduha u domu niti o potrošnji struje, što su samo dodatne prednosti koje ćete voleti kod ovog praktičnog usisivača. Pravi trenutak da pročistite sebe i svoj prostor je uvek sadašnji trenutak, a uz Bosch aparate će vam ovaj proces biti prijatan, brz i lak. Neka “prolećno čišćenje” konačno počne!

Za više informacija o svim pomenutim Bosch proizvodima, kao i drugim proizvodima iz Bosch Tehnomanija ponude, posetite veb-sajt tehnomanija.rs i zapratite Tehnomanija Instagram i Facebook stranice.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

Whoops, you're not connected to Mailchimp. You need to enter a valid Mailchimp API key.