Rutina koje briše stres sa vašeg lica: Predstavljamo vam Clarins proizvode za negu

Budući da dan za danom brzina života postavlja sve veće zahteve, savremene žene širom planete hrabro koračaju napred, balansirajući između profesionalnih uspeha, porodičnih obaveza i ličnog zadovoljstva. One su ne samo inicijatori promena u svojim zajednicama, već i jaki oslonci unutar svojih porodica. Ove neustrašive žene uspešno žongliraju mnogobrojnim ulogama, svakodnevno dokazujući svoju svestranost i otpornost. 

Međutim, dok su njihovi dani ispunjeni beskrajnim zadacima i obavezama, koža neumoljivo beleži svaki trenutak prepun svakodnevnim turbulencijama. Biti u stalnom pokretu znači izložiti se stresu i umoru, čije posledice postaju vidljive i na licu. 

Ali, dok hrabro koračaju kroz zauzete rasporede, trudeći se da zadrže osmeh čak i kad je teško, njihova koža tiho beleži svaki trenutak stresa i nedostatak sna. Izloženost neprekidnom ritmu života ostavlja neizbrisive tragove – od sitnih linija koje svedoče o nebrojnim osmesima do dubljih bora koje pričaju priče o svim prevaziđenim izazovima. 

Za ove neustrašive žene, nega o sebi je poseban čin – to je trenutak tišine u vrtlogu svakodnevice, podsetnik na sopstvenu snagu i odlučnost. Slavimo priče o multitasking ženama koje ne govore samo o izazovima s kojima se suočavaju, već je to oda njihovoj nepokolebljivoj lepoti, unutrašnjoj snazi i neiscrpnoj želji da svet oko sebe čine boljim mestom, sve dok se brinu o sebi na način koji odražava njihovu unutrašnju snagu.

Predstavljamo vam rutinu za negu koja prati dinamičnu svakodnevicu

U svetu gde se od žena očekuje da budu sve – od uspešne, poslovne do stuba porodice – vitalnost i mladolikost kože često se nađu na ispitu. Razumemo da svaki minut znači mnogo, a nega kože treba da bude jednostavna, ali efikasna. Upravo zato su CLARINS Multi-Active Day & Night kreme dizajnirane da zadovolje specifične potrebe kože žena koje vode dinamičan i ispunjen život. 

Ovi proizvodi kombinuju inovaciju i naučna dostignuća u oblasti dermatologije s bogatstvom prirodnih sastojaka, nudeći dvostruko delovanje koje koži pruža ono što joj je najpotrebnije: energiju tokom dana i obnovu tokom noći.

Jutarnja formula je obogaćena sastojcima koji kožu štite od dnevnih spoljnih uticaja, hidriraju je i daju energiju, pripremajući je za naredne izazove. Noćna krema, s druge strane, koristi moć regeneracije koju telo prirodno ima tokom sna, intenzivno hrani kožu i smanjuje znakove umora.

CLARINS Multi-Active kreme donose sofisticiran pristup anti-age nezi zahvaljujući svojim ključnim sastojcima, poput niacinamida, poznatijeg kao vitamin B3. Ovaj snažan molekul podstiče proizvodnju kolagena i poboljšava teksturu kože, pružajući joj mladalački sjaj. Dodatno obogaćene ekstraktom morske božikovine, ove kreme su istinski eliksir za zrelu kožu, dok ekstrakt jagode i betain hidriraju i ujednačavaju ten.

Poseban anti-pollution kompleks štiti kožu od štetnih uticaja okoline, čuvajući je od svakodnevnog zagađenja. Upotrebom Clarins Multi-Active Day & Night krema, efekti stresa na koži vidljivo se smanjuju*, pružajući trenutni sjaj i ublažene linije i bore za 25% nakon samo 28 dana.**

Započnite dan sa CLARINS Multi-Active Day kremom koja štiti i hrani kožu, u borbi protiv znakova stresa i umora. Njena lagana tekstura brzo se upija, hidratantna formula pomaže u borbi protiv prvih vidljivih znakova starenja, ali i štetnih efekata stresa, izazvanih nedostatkom sna, ostavljajući kožu hidriranom i svilenkastom.***

Večernja nega sa CLARINS Multi-Active Night kremom obnavlja kožu dok spavate, ciljajući na ključne znakove starenja i pružajući joj opuštajući miris – sačinjen od nota ruže, jasmina i irisa, uz tonove mošusa, kedra i ambera, koje povoljno utiču na san. Krema sadrži tetrapeptid, anti-age sastojak koji obnavlja kožu dok spavate. Ova hidratantna krema cilja na 8 znakova starenja uzrokovanog stresom: fine linije, bore, proširene pore, dehidrataciju, suvoću, neujednačen ton kože, gubitak čvrstoće i znakove umora. 

Ultimativna CLARINS nega

Za dodatnu negu, CLARINS donosi serume koji će vašu rutinu podići na viši nivo. CLARINS Double Serum, sa 21 biljnim ekstraktom, uključujući i kurkumu, deluje protiv znakova starenja. CLARINS Double Serum je kompletni koncentrat koji deluje protiv starenja kože i svake 4 sekunde se proda po jedan****.

CLARINS Double Serum Eye cilja osetljivo područje oko očiju, pružajući bogatu hidrataciju i mladoliki sjaj. Njegova bogata i svilenkasta formula napravljena je od 96% prirodnih sastojaka i obogaćena je sa 13 biljnih ekstrakata.

Ova celovita nega, prilagođena potrebama zrele kože, nije samo obećanje lepote, već i zdravog sjaja koji dolazi iznutra, omogućavajući ženama da zadrže svoju vitalnost i energiju bez obzira na godine.

Sa jedinstvenom kombinacijom ekstrakata biljaka i najnovijih naučnih inovacija, CLARINS Multi-Active Day & Night kreme predstavlju vašeg najboljeg saveznika u borbi protiv znakova starenja i umora, pružajući koži sve što joj je potrebno da ostane glatka, sveža i sjajna – spremna za još jedan dan pun izazova.

Zajedno, CLARINS Multi-Active krema, Double Serum i Double Serum Eye čine savršenu kombinaciju za žene koje traže kompletan pristup u nezi kože, pružajući joj sve što joj je potrebno da ostane mladolika i otporna na svakodnevne izazove.

Harmonija sa prirodom: CLARINS Responsible Beauty

CLARINS je predan ideji odgovorne lepote, postavljajući standarde u industriji ne samo kroz inovativne proizvode, već i kroz posvećenost održivosti. Sa visokim procentom prirodnih sastojaka u svojim formulama, Clarins promoviše lepotu koja poštuje planetu. Clarins potvrđuje svoju posvećenost korišćenju sastojaka koji su ne samo efikasni, već i dobijeni na etički prihvatljiv način. Ovaj pristup potvrđuje Clarinsov angažman na polju Responsible Beauty, stvarajući proizvode koji su istovremeno moćni i prijateljski nastrojeni prema našem okruženju.

U ritmu koji neprestano ubrzava, pronaći ravnotežu između obaveza i trenutaka posvećenih sebi postaje sve važnije. CLARINS Multi-Active Day i Night kreme, zajedno sa CLARINS Double Serum i Double Serum Eye, predstavljaju ključne saveznike u očuvanju mladolikosti i svežine kože. Pozivamo vas da se pridružite pokretu koji ceni i neguje svoju unutrašnju i spoljašnju lepotu, odgovorno prema sebi i okolini koja nas okružuje. Svaka žena zaslužuje da se svakog jutra budi sa osmehom, spremna za izazove dana koji je pred njom, uz negu koja je prati na svakom koraku.

*Samoevaluacija, 106 žena, 28 dana nanošenja na lice Multi-Active Day + Multi-Active Night, na strukturiranoj skali

**Samoevaulacija – Mutti-Active noćna krema za sve tipove kože – 100 žena – 28 dana

***Klinička studija – noćna krema, svi tipovi kože – 30 žena – 24 sata

****Interni Clarins podaci o prodaji na svetskom nivou iz 2022, Double Serum linija.

CLARINS PROIZVODI DOSTUPNI SU U SEPHORA, FABUspot i JASMIN PARFIMERIJAMA