Skip to content Skip to footer

Brend Comma objedinjuje sve potrebe savremene žene - udobnost, eleganciju, kvalitet i društvenu odgovornost

Savremena žena ima više slobode i moći nego što je ikada imala u istoriji. Ali, kako ima više slobode – tako ima i više uloga. Ona ima izbor da bude majka, domačica, preduzetnica – a može odabrati i svaku od ovih uloga istovremeno.

Život jedne savremene žene je uglavnom brz. Ona pretrčava ulicu sa čašom kafe u jednoj ruci, dok u drugoj drži dete za ruku, koje žuri da odvede u školu, da bi onda zatim stigla na posao. No, ona i pored sve te užurbanosti uspeva da nađe vremena za sebe, sređena je, vodi računa o sebi, kako fizički, tako i psihički – a njene odevne kombinacije su uvek besprekorne.

Znamo, teško je ispuniti ovoliko očekivanja koju jedna žena u savremenom svetu treba da ispuni, ali ona ima malu pomoć kako uspeva sve to da uradi. A ta pomoć je Comma brend, jer kombinovanje odeće uz pomoć njihovih multifunkcionalnih odevnih komada nikada nije bilo lakše.

Brend Comma objedinjuje sve potrebe savremene žene - udobnost, eleganciju, kvalitet i društvenu odgovornost

Moderan dizajn visokog kvaliteta

Svakoj ženi su poznate te jadi kada stane ispred svog ormara i ne zna šta da obuče. Prolazi vreme, treba što pre da krene na posao, ali njoj ni jedna kombinacija ne pada na pamet. Odlučuje da obuče bilo šta, prvo što joj padne pod ruku, jer naprosto, nema vremena da bira, ali oseća da nije zadovoljna kako izgleda. A svaka od nas zna koliko odeća koju obučemo može da utiče na raspoloženje u toku dana. Prava odevna kombinacija je ona u kojoj se savremena žena oseća moćno i samopouzdano, a istovremeno prijatno i udobno. Comma fashion ispunjava sve ove uslove, zato što u svojim kolekcijama ima prilagodljive komade koji se lako kombinuju, što znači da više nećete morati da provodite beskrajno mnogo vremena ispred ogledala birajući šta ćete da obučete.

Svi komadi odeće su tako osmišljeni da će odgovarati svakoj ženi i svakom stilu, u bilo koje doba dana ili noći. Želite da se obučete ženstveno i elegantno, a da vaša odeća bude udobna, jer ipak planirate da u njoj provedete veći deo dana? Brend Comma ima upravo takve odevne komade koji će ispuniti sve vaše potrebe.

U čemu je tajna Comma brenda? Mogli bismo reći da je u inspiraciji koju nalazi u svetskim modnim prestonicama, gde posmatra stil žena koje u njima žive i osluškuje njihove potrebe. Na taj način stvara moderan dizajn najboljeg kvaliteta. Odeća se pravi od materijala koji će dugo trajati i koji prijanja uz kožu, a dizajn je prefinjen i vrlo šik. Naglašavamo i to da u Comma radnje svakog meseca stižu nove kolekcije, a svaka nova kolekcija je u savršenom skladu sa drugom, te bez i malo muke možete napraviti nove i zanimljive outfite

Elegantno, poslovno, ležerno

Potrebe jedne žene današnjice su različite s obzirom na razne uloge i izbore koje ona ima. Zato njen garderober treba pre svega da bude funkcionalan, kako bi što lakše izabrala odeću vakog dana. Brend Comma nudi joj pregršt pantalona, farmerica, suknji, haljina, košulja, bluza, sakoa, majici i raznih aksesoara koji su uglavnom u neutralnim bojama i takvog dizajna da se može lako iskombinovati.

Vrlo je oslobađajuća pomisao da u jednoj odevnoj kombinaciji možete provesti čitav dan. To podrazumeva odlazak na posao, odlazak u prodavnicu, pozorište, izlazak na piće sa prijateljicama. Comma fashion će vas osigurati čak i ako vam je potreban maksimalan komfor. U pitanju je Active Wear – joga helanke, topovi, sportske majice, dukserice su idelan izbor ukoliko želite samo da održite svoje telo u formi, ali i leškarite na kauču i gledate novu epizodu omiljene serije.

Društveno odgovorni

Još od svog početka 1973. godine Comma fashion podržava borbu za ženska prava. Upravo u periodu nastanka ovog brenda žene su po prvi put imale mogućnost da se posvete svojoj karijeri i da se njihov glas čuje na visokim političkim pozicijama kao i nauci, a da to više ne predstavlja izuzetak.

I danas, ovaj brend je za ambiciozne i snažne žene koje neprekidno rade da dostignu ono što za njih predstavlja uspeh. Comma je više od odeće, jer iza brenda postoji ideja o osnaživanju žena. Definicija uspeha je za svakoga drugačija, a do njega možete stići sa stilom, noseći brend koji veruje u vašu snagu.

Potrebno je naglasiti još jednu stvar. Pored toga što je ova modna kuća osvešćena po pitanju emancipacije žina, ona se bavi i drugim važnim pitanjima u svetu – a danas je to pitanje ekologije. Modna industrija je jedan od najvećih zagađivača i najsurovijih industrija, ali je, takođe, industrija koja tu praksu najlakše može promeniti. Zato u ponudi Comma fashion možete pronaći haljine, jakne i pantalone koje su napravljene od veganske kože, napravljene bez surovosti prema životinjama – što je za veliki aplauz i primer kako jedna modna kuća treba da se ponaša.

Za više informacija o novoj Comma kolekciji posetite Comma Facebook stranicu, a sve pomenute odevne komade pronađite u Comma radnjama u TC Merkator, TC Ušće i BEO Shopping Centeru

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

Whoops, you're not connected to Mailchimp. You need to enter a valid Mailchimp API key.