Nedeljni horoskop: 11. februar – 17. februar

Nedeljni horoskop: 11. februar – 17. februar donosi vam astrološke prognoze i smernice za ovu nedelju!

Ovan

Ljubav

Mars i Venera ulaze u znak Vodolije ove nedelje i bacaju novo svetlo na društvenu oblast – ne samo što ćete biti inspirisani da se družite i povećate interakcije sa prijateljima, već ćete biti motivisani da se angažujete i napravite razliku u (svom) svetu. U sferi društvenog angažovanja možete upoznati nekog posebnog, koga će privući vaša vatrena i pravična priroda.

U partnerskim odnosima naglašena je atmosfera povezanosti i deljenja, koja uključuje i članove porodice i bliske prijatelje. Duh saradnje i razumevanja prožima vaše bliske interakcije, podržavajući i negujući duboka i trajna osećanja koja imate prema partneru i bliskim osobama.

Posao

Napredak u profesionalnom životu donosi vam vaša sposobnost da se prilagodite i prihvatite promene. Komunikacija je vaša prednost – izrazite svoje ideje, jer ćete insprisati druge i privući sledbenike i istomišljenike. Povezivanje u širim poslovnim krugovima može dovesti do korisnih veza i buduće produktivne saradnje.

Zdravlje

Praktikujte umereno vežbanje u kombinaciji sa tehnikama opupštanja i relaksacije, da biste povećali svoju vitalnost. Nastojte da obezbedite sebi zdrav san, jer je regenerativan odmor ključan za održavanje nivoa vaše energije.

Bik

Ljubav

Akitvnost koja se pokreće u poslovnoj sveri i vaše predano angažovanje dovešće do povezivanja sa ljudima koji su usklađeni sa vašim težnjama. I kada to najmanje očekujete može se pojaviti kompatibilna osoba, koja će izazvati vaša uverenja i intelektualno vas inspirisati i privući na dubljem nivou.

U partnerskim odnosima možete doživeti značajan pomak i rast, lični i zajednički. Ne ustručavajte se da budete autentični i otvoreni sa partnerom, jer to podstiče poverenje i povezanost. Prihvatite sva svoja osećanja i poverite se partneru, koji će vas razumeti i podržati.

Posao

Veliki priliv motivacije u vašoj oblasti karijere i uspeha donose Mars i Venera koji se usklađuju u znaku Vodolije ove nedelje. Vreme je da pokažete svoju kreativnost i veštine – šarmantna demonstracija vašeg umeća otvoriće vam vrata uspeha i dovešće do sledećeg velikog projekta.

Zdravlje

Najbolje ćete sačuvati svoje zdravlje održavajući ravnotežu između aktivnosti i odmora. Istražite nove oblike rekreacije, koji vam donose radost i opuštanje. Nahranite svoj um i duh odabranim sadržajima, kako biste sačuvali mentalnu jasnoću i energiju.

Blizanci

Ljubav

Važne planete (Mars, Venera, Merkur, Pluton) se udružuju u vašem carstvu duhovnosti i istraživanja, pa ćete biti podstaknuti na istraživanje duhovnih koncepata koji vam mogu rasvetliti dublji smisao života. Možete sresti mudrog učitelja ili duhovnog vodiča i povezati se sa grupom koja istražuje duhovna putovanja, u kojoj možete steći nove prijatelje i upoznati potencijalnog romantičnog partnera.

U partnerskim odnosima je dobro vreme za otvorene dijaloge – vaše reči imaju moć da leče i povezuju. Provedite zajedno više kvalitetnog vremena, kako biste podelili radost i uživanje u najjednostavnijim trenucima. Osećaj ispunjenosti i smislenosti pratiće vaše bliske interakcije ove nedelje.

Posao

Vaš profesionalni život obeležen je istrajnim napretkom – ostanite verni svojim ciljevima i vrednostima, koje će vas voditi u donošenju ispravnih odluka. Saradnja je ključna – vaša sposobnost da harmonično radite sa drugima dovodi do uspeha i priznanja.

Zdravlje

Fokus na održavanju ravnoteže je ključan – uključite se u aktivnost koje neguju telo i dušu. Ishrana bogata hranljivim materijama i odgovarajućom hidratacijom u kombinaciji sa redovnim vežbanjem, podići će vaš nivo energije i opšte raspoloženje.

Rak

Ljubav

Mars i Venera u Vodoliji donose značajan uticaj u vaše polje intimnosti i isceljenja. Možete osetiti intenzivnu želju za spajanjem tela uma i duše sa drugom osobom, a vaša želja može dovesti do katarzičnih susreta. Takođe, potrebno vam je vreme da nasamo prebrodite duboka osećanja sa kojima se suočavate – to je vreme oslobađanja emocija, uverenja i obrazaca ponašanja koja ometaju ostvarenje vaših snova, naročito u oblasti intimnih veza.

U partnerskim odnosima ovo je miran period u kome ćete uživati u jednostavnim zadovoljstvima harmoničnog domaćeg života. Pronaći ćete utočište i ohrabrenje u partnerskom odnosu i porodici. Deljenje najdubljih osećanja i uznemirujućih misli produbljuje vaše veze i bliske odnose.

Posao

U vašem profesionalnom životu, vaša pažnja posvećena detaljima i održavanju očekivanih standarda kvaliteta, doneće vam priznanja. Posebno su favorizovani saradnički projekti, a vaš doprinos će biti od ključnog značaja za uspeh tima. Ostanite otvoreni za povratne informacije, jer će to podstaći vaš profesionalni rast.

Zdravlje

Negujte svoje mentalno i fizičko zdravlje holističkim pristupom – uključivanje tehnika za smanjenje stresa kao što su meditacija ili joga, može biti vrlo korisno. Zdrava, redovna i raznovrsna ishrana doprineće vašoj ukupnoj vitalnosti.

Lav

Ljubav

Ako ste sami, ove nedelje možete sresti obožavaoca koji deli vaše strasti i ceni vaš entuzijazam. Ta osoba može biti vaš potencijalni partner, ali može biti i vaša srodna duša na nekom drugom nivou odnosa. Svakako, možete sresti osobe koje su vaše ogledalo – koje god svoje osobine vidite u drugim ljudima, to može biti izazov sa kojim treba da se suočite u sebi, ili dar koji i sami posedujete.

Stvari u partnerskom odnosu mogu postati intenzivne, pod uticajem Marsa i Venere u Vodoliji, koji prolaze kroz vašu partnersku zonu. Može se desiti nešto što će promeniti igru u vašem odnosu – na pozitivan način. Šta god za vas u ovom trenutku značilo podizanje odnosa na viši nivo, to možete ostvariti, iako se možda najpre morate suočiti sa nekim izazovima.

Posao

U vašoj karijeri, metodičan pristup orijentisan na detalje, daće pozitivne rezultate. Vaša posvećenost i preciznost neće proći nezapaženo. Ako ste razmišljali o pokretanju novog projekta, sada je vreme da napravite prve korake, koji vas mogu neočekivanom brzinom dovesti do proboja.

Zdravlje

Slušajte potrebe svog tela, bavite se umerenim fizičkim aktivnostima i rekreacijom, kao što su šetnja ili vežbe istezanja, kako biste poboljšali svoje fizičko blagostanje. Mentalni mir je takođe važan, zato nastojte da se odmorate i opuštate koliko vam je potrebno.

Devica

Ljubav

Koncentracija kosmičke energije uglavnom ukazuje na to da ste angažovani u različitim aktivnostima oko kojih ste strastveni i da ste okruženi ljudima koje cenite. Imate moć da kreirate posao koji volite (možda u vidu hobija), a dok to radite, možete sresti potencijalnog romantičnog partnera, kada to najmanje očekujete. To čak može biti neko ko će podržavati vaše napore da poboljšate svoje blagostanje.

U partnerskim odnosima smisleni razgovori i zajednička iskustva osnažuju vašu povezanost i osećanje zajedništva. Atmosfera međusobne podrške i razumevanja povoljna je za poveravanje i rešavanje nekih pitanja preko kojih ste u prethodnom periodu „preleteli“, a u koja treba da se udubite i detaljnije ih razmotrite.

Posao

Nove mogućnosti su pred vama – vaš jedinstveni pristup i kreativne ideje mogu vas dovesti do prilika koje ste priželjkivali. Ostanite otvoreni za nekonvencionalne metode i pristupe, jer vas one najpre mogu dovesti do uspeha. Timski rad takođe može biti vrlo uspešan, a vaš doprinos prepoznat i vrednovan.

Zdravlje

Pronađite ravnotežu između napora i odmora – prakse svesnosti povećaće vašu mentalnu jasnoću, zdrava ishrana i umereno vežbanje održaće vašu vitalnost, a dobar san i opuštanje podržati vaše ukupno zdravlje i omogućiti da sačuvate dovoljno energije u ovom periodu.

Pročitajte i ovo: Sočivo je više od hrane: Efikasni ritual za privlačenje sreće i obilja u vaš život

Vaga

Ljubav

Priliv energije odvija se u vašoj kući romantike i kreativnosti – Mars i Venera ove nedelje prolaze kroz znak Vodolije i ako ste sami, obožavalac koji je posvećen svom cilju, može krenuti u vašem pravcu. Takođe, možete upoznati nekog posebnog preko prijatelja, ili vaš blizak prijatelj mogao postati romantičan partner. Budite otvoreni za sve mogućnosti i prihvatite sa zahvalnošću ovaj period emocionalne ranjivosti i spremnosti da delite na najdubljem nivou.

Negovanje partnerskog odnosa može biti prioritet ove nedelje – uključite se u smislene razgovore i debate i pokažite svoju veštinu slušanja i empatiju, kako biste osnažili odnos i produbili bliskost. Porodično okupljanje ili susret sa starim prijateljima može doneti radost i osećanje pripadnosti.

Posao

Vaša posvećenost i trud će se uskoro isplatiti – sposobnost da upravlajte složenim zadacima biće prepoznata i vrednovana. Dobro je vreme za planiranje budućih projekata ili postavljanje novih ciljeva u karijeri. Ako se bavite umetnošću, pravi je trenutak za promovisanje svog rada, kao i za razvijanje veština koje će vašu kreativnost podići na viši nivo.

Zdravlje

Uravnotežen način života, koji uključuje rednovo kretanje i tehnike opuštanja, na efikasan način će podržati vaše zdravlje i očuvati visok nivo energije u ovom periodu. Obratite pažnju na ishranu – izbor namirnica, kombinovanje i količinu.

Škorpija

Ljubav

Ovo je vreme za emocionalno isceljenje i rast, sa fokusom na uspostavljanje dubljih odnosa sa osobama koje vas okružuju. Budite otvoreni za promene i prilagodljivi, razmišljajte o svojim osećanjima i nemojte ih zadržati za sebe – uključite se u efikasnu komunikaciju. Emocionalna stabilnost je ono čemu težite, a prijatelji, porodica, kolege, predstavljaju vašu mrežu podrške.

Energija može biti intenzivna u partnerskim i porodičnim odnosima – možete iskusiti širok spektar uznemirujućih emocija u vezi sa najbližima – od najdublje ljubavi i podrške do sukoba volja u sudaru ega. Preispitajte porodične obrasce i obrasce ponašanja u vezi, komunicirajte iskreno i otvoreno, kako biste se oslobodili svake negativnosti koja može zatrovati vaše bliske odnose.

Posao

Vaš profesionalni život je stabilan i možete razviti svoje planove i slediti ambicije, ne odustajući od svojih principa i vrednosti. Visoka radna etika je ono što će vas izdvojiti i preporučiti ove nedelje, dovodeći do priznanja i potencijalnih prilika. Ako radite na grupnim projektima, osigurajte da vaš pojedinačni doprinos bude vidljiv i prepoznat.

Zdravlje

Pitanje balansa je ove nedelje ključna tema blagostanja za svaki horoskopski znak – održavajte ravnotežu između aktivnosti i odmora, uključite prakse svesnosti, umerenu rekreaciju i dovoljno sna, za svoje fizičko i mentalno blagostanje i energiju.

Strelac

Ljubav

Strelčevi koji traže romantičnog partnera, najbolje će to učiniti ako odu na kraće ili duže putovanje – samo na vikend, ili na jednodnevan poslovni put. Upoznavanje i romantično povezivanje povezani su sa daljinom i kretanjem. Ispunjavajući svoju potrebu za promenom, dinamičnim životom i upoznavanjem novih mesta i ljudi, možete ispuniti i svoje emocionalne potrebe, koje ste verovatno zanemarili i gurnuli u drugi plan.

U partnerskim odnosima nastupa talas dobre energije i harmoničnih momenata. Nemojte bežati od teških razgovora i sučeljavanja mišljenja i stavova – diskusija neće prerasti u svađu, već vam omogućiti da bolje razumete međusobne perspektive i sa više empatije pristupite pronalaženju kompromisa.

Posao

Proaktivan profesionalni pristup dovešće do obećavajućih mogućnosti – vaša sposobnost da unosite inovacije i prilagođavate se, vaše je najveće bogatstvo. Saradnički projekti će imati koristi od vaše jedinstvene perspektive – ne oklevajte da podelite svoje uvide i ideje i postarajte se da vaš doprinos bude vrednovan.

Zdravlje

Održavajte uravnoteženu rutinu – praktikujete sve ono što znate da vam prija, da vas opušta, angažuje, raduje. Ukoliko uspevate sve to da spojite u jednoj aktivnosti, utoliko bolje. Pažljivija ishrana će takođe doprineti vašoj ukupnoj vitalnosti.

Jarac

Ljubav

Vaša sposobnost da manifestujete prosperitet raste sa ulaskom Marsa u Vodoliju, a zatim se preliva i na vašu romantičnu sferu, sa ulaskom Vener u znak Vodolije. Vaša privlačnost i harizma su na vrhuncu, a osoba koja vam može privući pažnju, razlikuje se od tipa koji vas inače privlači (što je vrlo pozitivno!).

U partnerskim odnosima je dobar period za negovanje odnosa – otvorena komunikacija, više kvalitetnog vremena i zajedničkih aktivnosti, produbiće poverenje i prisnost. U ovom periodu možete rešiti neko pitanje koje se već dugo pojavljuje među vama i otvoriti put ka dubljem međusobnom razumevanju.

Posao

Vaša moć sticanja se povećava pod planetarnim uticajem u vašoj finansijskoj zoni – to je moćna postava za buduće uspehe, koje ste veoma motivisani da psotignete. Preduzimanje akcije i korišćenje kreativnosti, duha i pameti, pomoći će vam da ostvarite svoje ambicije – i to se odnosi na sve na šta ste fokusirani.

Zdravlje

Uključite se u aktivnosti koje podmlađuju i vaše telo i um. Odgovarajući odmor, ishrana i rutina koja uključuje vežbanje i opuštanje i obezbediće vam da ostanete u najboljem zdravstvenom stanju.

Vodolija

Ljubav

Vaša individualnost cveta pod uticajem Marsa i Venere koji ulaze u vaš znak – ljubav, umetnost, razmišljanje, komunikacija, sve je pojačano u ovom periodu. Izaberite svoj san i sledite ga. Možda se vaše želje neće odmah ostvariti, ali Univerzum odgovara na vaše namere – vi ste na potezu, preuzmite inicijativu i krenite u susret onome što (i koga) želite u svom životu.

U partnerskim odnosima možete imati puno radosnih trenutaka, koji će doprineti osnaživanju temelja vaših odnosa. Mali gestovi ljubaznosti mogu mnogo doprineti vašem zbližavanju i poverenju. Otvoreni i iskreni razgoori će ojačati veze i zalečiti stare rane.

Posao

Profesionalni rast je u fokusu – vaša posvećenost i naporan rad su primećeni, što otvara nove mogućnosti. Dobar je trenutak za postavljanje dugoročnih ciljeva – držite se onoga što volite i umete da radite, jer svojim talentom i strašću možete privući odgovarajuće prilike. U saradničkim poslovima postarajte se da se vaš glas čuje.

Zdravlje

Vaši nivoi energije su stabilni i treba da ih održite takvima – uravnotežite svoje aktivnosti sa opuštanjem i odmaranjem. Pravilna ishrana i hidratacija su od ključne važnosti. Obratite pažnju na signale svog tela, jer je prevencija u ovom periodu najvažnija.

Ribe

Ljubav

Aspekti prošlosti u najširem smislu su istaknuti – kosmička energija podržava neistražene talente, psihičke spobnosti i iskustva iz prošlog života, koja se odnose na karmičke susrete i veze. Zatvaranje situacija iz prošlosti može biti osnažujuće i oslobađajuće duhovno putovanje, koje ćete najefikasnije obaviti u samoći.

U partnerske odnose unosite veliku emocionalnu energiju, koja produbljuje vaš odnos i omogućava da prećutane i potisnute stvari izađu na površinu, kako bi bile iskomunicirane, isprocesuirane i rešene. Otvoreno izražavanje osećanja i potreba dovodi do harmonizovanja i stabilizovanja odnosa.

Posao

U posao unosite kreativnost i fantaziju i nove ideje se lako implementiraju, a vaše veštine rešavanja izazovnih zadataka su izoštrene. U saradničkim poslovima insistirajte na jasnoj komunikaciji, da biste izbegli nesporazume. Proaktivan pristup će dovesti do prepoznavanja vaših vrednosti i zasluženih priznanja.

Zdravlje

Vaša vitalnost je u porastu i kako biste je podržali slušajte signale svog organizma i poštujte svoje fizičke, mentalne i emocionalne potrebe. Opuštajte se i odmarajte barem onoliko koliko se ulažete i trošite. Uključite prakse svesnosti kako biste povećali mentalnu jasnoću.

Pročitajte i ovo: 6 najspiritualnijih horoskopskih znakova: Oni tragaju za duhovnim znanjem i bogatstvom

Naslovna fotografija: pexels.com