Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nedeljni horoskop 11. septembar – 17. septembar

Saznajte nedeljni horoskop: 11. septembar – 17. septembar za svaki podznak. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

Iza nas je Pun Mesec u znaku Riba, što bi rekao moj dragi pesnik Balašević „I prekardašilo“, tako da se sada osećamo pomalo kao izduvan balon, ali određene situacije su morale doći na razrešenje. Uticaj ove lunacije popušta, jer Mesec je obuo svoje patike za trčanje i uleteo u znak Ovna, pa se i naša energija menja, a fizička aktivnost će pomoći da smanjimo nestrpljivost i užurbanost koju Mesec u Ovnu donosi na dnevni red.

Sunce nam se raduje Uranu i promenama koje dolaze jer ćemo uspeti da uvedemo red u svoj život tako što ćemo povući pojedine drugačije poteze i naparaviti neočekivane korake. Iznenadićemo i sami sebe ovih dana, a mnogi će baš početi sa novom, zdravijom ishranom i krenuti (od ponedeljka, naravno) na treninge.

Nedeljni horoskop 11. septembar – 17. septembar

Ono što nas čeka u petak, 16. septembra jeste izazov Venere i Marsa, pa je veoma važno da u emotivnim odnosima okrećemo na strasti i razumevanje i mnogo priče jer u suprotnom možemo samo produbiti konflikte i naći se u prilično nejasnim odnosima. Finansije nam nisu jača strana i kao da nam se troškovi gomilaju, a uplate kasne, čemu kumuje retro Merkur, naravno. Strpljenje i provere uplata su veoma važne u ovim danima jer kašnjenja mogu biti zbog pojedinih potpuno neverovatnih situacija, pa ne čekajte, već pravac banka ili poziv onome od koga očekujete novac.

Na kraju nedelje, 17. septembra, očekuje nas još jedan izazov i to između Sunca i Neptuna koji će najbolje iskoristiti oni koji se bave kreativnim poslovima, a mi ostali ćemo da se borimo sa manjkom koncentracije, vere u sebe i ostvarenje svojih ciljeva, gomilom obmana od nekog koga smatramo autoritetom. Ove obmane ne moraju biti smišljene da biste bili povređeni, već naprotiv, neko će iz najbolje namere pokušati da sakrije informacije od vas, a znamo već da je „put do pakla popločan dobrim namerama…“ Ono što želim da zapamtite jeste da ne ulazite u konflikt odmah, već da dozvolite da vam taj neko objasni šta je hteo i zašto je upravo tako postupio, jer ćete olakšati situaciju i sebi i toj osobi do koje vam je stalo.

Mesec će putovati od znaka Ovna (nedelja, ponedeljak i deo utorka), pa su ovo dani u kojima vežbamo strpljenje, vežbamo i stvarno u teretani ili fitnes klubu, trčimo ili brzo hodamo, ali i nervira nas svako ko nas u bilo čemu usporava… Drugi deo utorka, sredu i četvrtak društvo nam pravi Mesec u znaku Bika, pa smo željni uživanja, slatkiša, slaniša, dobrih parfema i još boljih restorana, ali planovi će se menjati, posebno u četvrtak, pa se prilagođavajte promenama i ne preterujte sa zadovoljstvima. Mesecom u znaku Blizanaca završavamo ovu našu nedelju, pa su petak i subota kao stvoreni za viđanje sa onima koje baš dugo niste videli. Radićete više stvari u isto vreme, ali osmeh vas neće napuštati.

Podznak Ovan

Komunikacija vam nije jača strana u ovoj nedelji, posebno kada je u pitanju poslovni segment. Neko iz poslovnog okruženja ili krije informacije od vas, ili vam plasira potpune neistine, pa budite oprezni, posebno krajem nedelje. Ovo može biti i obećanje u vezi zaposlenja ili novog poslovnog projekta od kog ništa neće biti, iako sada deluje kao da je sve rešeno i razrađeno do poslednjeg detalja.

Ljubav

Slobodni u ovoj nedelji bolje da to i ostanu i da ne nasedaju na velike priče i obećanja kojih može biti jer će na rečima sve i ostati. 

Oni koji su u vezama imaju mogućnost da kroz razgovor prevaziđu nervozu koja će biti prisutna narednih dana, a možete okrenuti i na strasti i zajedničke hobije, pa će vreme biti ispunjeno na kvalitetan način.

Podznak Bik

I dalje ste nervozni oko posla i same finansijske situacije, ali usporavanje je očekivano, kao i pomeranje pojedinih projekata i dogovora. Ono što se sada može realizovati jesu dogovori od pre nekoliko meseci, a možda čak i godina. Obratite pažnju na takve ponude i posvetite im se, a noviteti neka malo sačekaju.

Ljubav

Oni koji su u vezama imaju određene dileme u vezi potomstva i ta priča se nastavlja i ove nedelje, pitanja da li je pravi trenutak i kada će biti… Da su naši roditelji o tome mislili pola nas ne bi bilo ovde, pa vas molim da manje razmišljate, a više radite ono što je do vas.

Slobodne može opčiniti neko ko im je na određeni način autoritet, u smislu nadređenog na poslu, trenera u teretani ili možda predavača na nekom kursu tj edukaciji koju su upisali.

Pročitajte i ovo: Astrosestre otkrivaju šta nam retrogradni Merkur donosi u septembru

Podznak Blizanci

Jesmo li pošli, il’ smo došli…? Zna li se šta? Konfuzne misli, energija čudna, ima je, ali ne znate šta ćete sa njom i kuda je ispravno usmeriti. Što više šetajte i bavite se kreativnim mislima, a strahovima odlučno pogledajte u oči. Muški članovi porodice mogu dobiti pogrešan izveštaj od lekara, pa ih obavezno uputite da potraže još jedno mišljenje.

Ljubav

Zauzeti su željni brzih rešenja i promena, ali to se neće desiti ni u ovoj, a ni u narednim nedeljama… Naoružajte se strpljenjem i polako gradite svoju priču, jer proleće 2023. je vreme koje vam donosi željenu promenu.

Slobodni idu korak napred, pa tri unazad… Ima novih ljudi, ali niko ne ispunjava sva vaša očekivanja ili jednostavno to nije ono što želite, pa tražite mane i tamo gde ih realno nema. Uživajte u druženjima kojih će sigurno biti, a ljubav će sačekati bolje dane. Bivši su tu, ali neka ih u prošlosti jer obnove odnosa nisu najbolje rešenje za vas u ovom trenutku.

Podznak Rak

Plačete li ovih dana više nego inače, jer kao da se prošlost vratila na velika vrata i uništila sav trud koji ste uložili kako biste je ostavili baš tamo gde joj je i mesto?! Ovo nisu suze tuge, već besa i nemoći i peku jako, najjače… Ono što znamo jeste da ste i vi jaki i da možete da se izborite sa svim mislima koje vam prave potpunu pometnju. Period nije lak, ali je tu da bi vas naučio nečemu. Rešavajte i razrešavajte se prošlosti i zapamtite da nije vaša odgovornost ako neko neće da promeni svoj život. Malo više gledajte sebe i svoj interes, krajnje je vreme.

Ljubav

Oni koji su u vezama mnogo toga konačno govore partneru jer su predugo pokušavali da nešto sakriju kako ne bi povredili voljenu osobu, ali im je taj teret bio pretežak i sada dolazi do određenih priznanja. Nakon ovih razgovora odnos može samo ići napred na jedan mnogo kvalitetniji način. 

Slobodni će ove nedelje malo da koketiraju sa prošlošću, malo sa budućnošću… Šta je bolje za vas – reći će vam onaj osećaj u grudima koji vas nikada nije prevario.

Podznak Lav

Ako čekate odobrenje kredita ili pozajmica, može doći do problema i odlaganja jer će se potkrasti ili greška službenika, ili sitno dugovanje na koje ste zaboravili. Dobar je period za prikupljanje informacija, ali ne i za ulazak u proceduru oko podizanja kredita. Ukoliko vam novac hitno treba brat ili sestra će vam priskočiti u pomoć.  

Ljubav

Slobodni su u periodu u kom im je potraga za ličnim mirom na prvom mestu, a oni koji ih žele će morati ozbiljno da se potrude. Ozbiljne ljubavne teme se pokreću pred kraj godine, a do tada polako radite na sebi i birajte samo one najbolje.

Zauzeti su na mnogim testovima vremena, odgovornosti, a ponekad i izdržljivosti jer ume baš da bude izazovno. Dani koji su pred nama su odlični za ozbiljne i važne razgovore i odluke. Kakva god da je situacija u odnosu, imate mogućnost da sve ispravite i budete bolji nego ikada.

Podznak Devica

Šta ste to videli, a pravite se da ipak niste?! Nemojte zavaravati sebe, dobro otvorite oči i verujte im više, nego onome u šta vas drugi ubeđuju jer ste u pravu. Kažu da je nekada najbolnije upravo otvaranje svojih očiju, a kod vas je pravi trenutak za to. Rešavajte sve ono što ste gurali pod tepih i okrećite se sebi i svom životu. Posao ne menjajte do marta 2023. i ne zapostavljajte zdravlje jer se alergije ili akutni problemi mogu pretvoriti u hornične zbog zanemarivanja.

Ljubav

Slobodni neka obrate pažnju u ovim danima jer će većina onih koji im se dopadaju ili biti u još nezvaničnoj, a drugi i zvaničnoj vezi. 

Oni koji su u vezama ulaze u period u kom mnogo toga mogu da isprave, ali je bitno da, pre svega, budu iskreni prema sebi jer mi se čini da u pojedinim trenucima ni sami ne znate šta hoćete, pa vam se čini da je problem u odnosu sa partnerom, ali nije. Brzih rešenja nema, pa uključite strpljenje i otvoreno komunicirajte sa partnerom.

Haljina: XYZ Elisabetta Franchi, Torba Cortefiel

Podznak Vaga

Neko pokušava da vam se meša u poslovne odluke i to vas veoma uznemirava, a moram reći da ste u pravu i da bi ovog puta trebalo poslušati intuiciju koja vam govori da nešto tu nije baš tako kako vam predstavljaju. Promene u vezi sa poslom bi mogle biti na pauzi u narednom periodu, što ne znači da vam neće doći mnogo dobrih ideja na um, ali i određenih ponuda koje ćete realizovati u oktobru.

Ljubav

Slobodni ili misle o nekome ko im je „zabranjen“ ili im se udvara neko ko je zauzet, pa je važno da dobro razmislite pre nego što krenete u akciju u vezi sa ovom pričom.

Zauzeti mogu samo oko sitnica da se svađaju i to onako rekreativno, da im nije dosadno. Inače, ostalo je sve u redu, samo bez požurivanja i partnera, i odluka, i željenih događaja, sve dolazi, ali ide svojim redom. 

Podznak Škorpija

Kod vas nije dosadno, iako nekad poželite da jeste… Vraćaju vam se pojedine ideje u vezi posla ili bivši saradnici, međutim, kao da ramišljate da napravite potez kojim ćete pokušati da ih nasamarite, što nije dobra odluka i vrlo brzo ćete i sami to shvatiti. Što pre shvatite, to će posledice biti bezbolnije. 

Ljubav

Slobodni „okreću novi list“ i prave radikalne promene… Barem tako žele, ali hoće li u tome i uspeti zavisi od istrajnosti. Nepoverenje u suprotan pol vlada kod vas, pa se veoma teško opuštate i krećete srcem u nove priče. Manje analize, više poverenja u ljubav i ljude.

Zauzeti su u neočekivanim problemima, ili pak nerešenim problemima koji su opet došli kao kamen spoticanja i trebalo bi ih rešavati. Neko iz kruga prijatelja vam plasira neproverene informacije o partneru, pa obratite pažnju kome poklanjate poverenje.

Podznak Strelac

Promene u vezi karijere jesu ono što vas brine i o čemu najviše mislite, a neko iz kruga prijatelja vam stiže u pomoć i donosi sjajan savet ili ponudu koja će vam dati vetar u leđa i novu i drugačiju energiju. Mlađe kolege i saradnici, ali i nadređeni vam mogu u ovoj nedelji praviti probleme ili širiti neistine o vama. 

Ljubav

Slobodnjaci ulaze u određene priče i to vrlo brzo i to sa nekim iz kruga prijatelja, a drugi će biti u onim pričama tipa „prijatelji sa povlasticama“.

Zvanično i nezvanično „vezani“ imaju prilično lepih trenutaka u ovim danima, druženja sa prijateljima i zajedničkih  proslava. Nervoza je prolazna, a ako potraje i ne „okrene“ se u korist strasti, onda obavezno razgovarajte o tome što vam ne da mira, a tiče se prošlosti.

Pročitajte i ovo: Šta vaša natalna karta govori o vama

Podznak Jarac

Vi ste u jednom posebnom životnom periodu kada se zatvara krug koji je počeo da vas „melje“ od 2008, i godina koja je pred nama vam donosi veliku životnu promenu, pa se polako pripremajte da konačno strahove, neizvesnost i pitanja „šta ću sad i kako ću“ ostavite iza sebe i koračate sigurnim koracima kroz život.

Ljubav

Slobodni su u mislima o davnim, lepšim, srećnijim vremenima, ali zemlja zove i bilo bi dobro da se vratite sada i ovde, da smanjte očekivanja i da dobro razmislite kakvu osobu želite pored sebe. Zvezde bi da pomognu, ali morate i vi malko da se potrudite.

Zauzeti su stavili tačku na teme i dileme i kao da počinju da pišu novu stranicu u dnevniku svoje veze. Od strasti, preko nekoliko dana neočekivanih događaja i malo nervoze, pa sve do uživanja u izlasku ili kraćem putovanju i sve to za samo sedam dana.  

Podznak Vodolija

Odnos sa bratom ili sestrom se polako popravlja ove nedelje, odnosno imate mogućnost da rešite nesuglasica koje su postojale. Promene u okviru porodice ili podele imovine mogu biti izvor problema, a na vama je da se setite da je ipak ljubav prema bližnjima važnija od svake materijalne stvari.

Ljubav

Zauzeti imaju jasan osećaj da im partner nešto prećutkuje i zbog toga mogu pokrenuti ozbiljnu svađu pred kraj nedelje. Savet je da se ipak smirite, jer partner pokušava da vas zaštiti i ne kažem da je ovo najbolji način, niti pravdam laži, ali dozvolite mu ipak da objasni šta je hteo, a šta uradio na kraju. Smiraj dolazi pred kraj meseca jer će vas osećaj ljutnje i nepoverenja držati izvesno vreme.

Oni koji nisu u vezama kao da su određenim osećajima ipak vezani za prošlost i intenzivno razmišljaju o nekome. Period jeste povoljan za obnovu veza, ali mislim da je pametnije ići napred i obratiti više pažnje na nove ljude koje upoznajete u kafićima ili fitnes centrima. 

Podznak Ribe

Ispratili ste Pun Mesec i sada je vreme da krenete u nove priče, ali molim vas, otvorite oči, ne verujte svemu što vam se servira i skidajte te ružičaste naočare, nisu od koristi u ovoj nedelji. Poslovna partnerstva su pod znakom pitanja i dalje i potrebno je sve proveriti nekoliko puta pre ulaska u bilo kakav posao.

Ljubav

Slobodni su veoma nestrpljivi i zbog brzopletosti mogu slučajno poslati pogrešnu poruku (umesto drugu/drugarici, poruka će otići baš pravo osobi koju komentarišete) i eto zabave koja će trajati, a nekima će to označiti i (ne baš) savršen početak komunikacije koja vodi u nešto ozbiljnije. Rekla bih budite oprezni, ali i ne morate jer epilog može biti veoma zanimljiv. 

Zauzeti su na sedmom nebu i ne žele da vide ništa osim ljubavi i savršenosti u odnosu. Kako savršenstvo ne postoji, molim da ipak ne gurate pod tepih sitnice koje vam smetaju jer se same od sebe neće popraviti, već je potrebno da jasno kažete i rešite sve na samom početku. Uživanje uz partnera će ipak preovladati, a odlazak na večeru, u bioskop ili pozorište će samo upotpuniti ugođaj.

Naslovna fotografija: WANNABE Media

AstroLilit, nepopravljivi optimista čija je želja da vam zvezde i vaš natal približi tako da shvatite da ste vi glavni i da su zvezde tu da vam pomognu, a ne da ih se plašite.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

Whoops, you're not connected to Mailchimp. You need to enter a valid Mailchimp API key.