Nedeljni horoskop: 24. septembar – 30. septembar

Šta zvezde predviđaju za poslednju nedelju septembra – nedeljni horoskop: 24. septembar – 30. septembar nudi vam uvide i savete za bolju orijentaciju u nedelji pred vama.

Ovan

Ove nedelje bliski susreti i odnosi doneće vam neočekivano radosne i prijatne trenutke. Uživaćete u smislenim i dubokim razmenama i imaćete priliku da rešite nesporazume iz prošlosti.

Ljubav

Iskoristite talas energije koja podstiče samorefleksiju da otkrijete i suočite se sa nerazjašnjenim osećanjima. Ako ste sami, prigrlite ovaj izazov kao priliku za duhovni rast.

U partnerskim odnosima razgovori i deljenje osećanja može biti osnažujuće i isceljujuće – Univerzum radi za vas, i do kraja nedelje možete steći mnogo više jasnoće i razumevanja za stvari koje su do sada izazivale konfuziju i nesporazume.

Posao

Na radnom mestu se možete suočiti sa izazovima, ali te situacije su prolazne. Pokažite stabilnost i otpornost i uskoro ćete pronaći rešenja koja su vam potrebna. Prevazilaženje prepreka podstiče vaš lični rast i razvoj. Može se ukazati dobra prilika za saradnju ili podelu odgovornosti.

Zdravlje

Imate dovoljno energije i motivacije da rešite bilo kakve probleme, uključujući i dugotrajne zdravstvene smetnje. Bavljenje fizičkom aktivnošću i konzumiranje uravnoteženih obroka optimizovaće ovaj period vitalnosti. Vratite se omiljenom sportu, koji ste zapostavili. Za opuštanje i mentalno osveženje, preduzmite kraće putovanje, izlet, boravak u prirodi.

Bik

Vaši lični odnosi se ove nedelje odlikuju harmonijom – bilo da se radi o prijateljima ili porodici, veze jačaju. Planetarna poravnanja donose vam bitne uvide i osećaj povezanosti sa Univerzumom.

Ljubav

Ako ste sloboni, može se pojaviti nagoveštaj početka ljubavnog života. Pronađite ispunjenost u mentorstvu mlađim kolegama, ta vrsta saradnje će vas osvežiti i emocionalno uravnotežiti.

Osećaj zadovoljstva i smirenosti će dominirati vašim emocionalnim životom – vodite iskrene razgovore sa partnerom. U ovom periodu možete uspešno pregovarati i postići kompromise kojima ćete oboje biti zadovoljni. Ostanite u skladu sa svojim osećanjima i izbalansirajte se kroz kreativnost.

Posao

Očekuje vas nedelja stalnog napretka – iako možda nećete videti rezultate, u ovom periodu se krećete uzlaznom linijom i vaši napori će vas dovesti do uspeha, pre ili kasnije. Budite strpljivi i uporni, vaša posvećenost će uskoro uroditi plodom. Poslovna putovanja će biti plodonosna.

Zdravlje

Vaša unutrašnja ravnoteža igra ključnu ulogu ove nedelje. Dajte priritet aktivnostima koje donose mir, poput meditacije ili duge šetnje. Vaše fizičko blagostanje zavisi od mentalnog – holistički pristup je ključan za ukupno zdravlje.

Blizanci

Komunikacija je ključna u ovom periodu. Ljubav preovlađuje u svim bliskim odnosima, ali može biti i nesporazuma. Izražavajte se jasno i slušajte pažljivo.

Ljubav

Možete shvatiti da je dobro za vas da budete sami – ima još toga što niste isprocesuirali i rana koje niste izlečili. Dajte sebi dozvolu za osećanja i vremena koliko vam je god potrebno.

Deljenje osećanja, strahovanja i briga sa partnerom imaće terapeutski učinak. Poverite mu svoje anksiozne i opsesivne misli i prigrlite humor na svoj račun – vaš odnos vam daje siguran prostor da budete ranjivi, nestabilni, ludi i smešni. Kanališite nervoznu energiju delom kroz društveni život, delom kroz introspekciju, tako će obe strane vaše ličnosti biti zadovoljne.

Posao

U profesionalnoj sferi se mogu pojaviti neočekivane prilike. Iako u početku promena koja se traži može biti zastrašujuća, preduzimanje rizika može dovesti do značajnih nagrada. Verujte svojim instinktima i talentima. Bliske osobe vas podržavaju, a moguća saradnja može doneti plodne rezultate. Dobar period za edukaciju, kratke kurseve i učenje.

Zdravlje

Nivoi energije su vam ove nedelje na klackalici – balansiranje odmora i aktivnosti je od vitalnog značaja. Razmislite o isprobavanju novog režima fitnesa i osigurajte sebi dovoljno kvalitetnog sna.

Rak

U nedelji pred vama naglašeni su aspekti porodičnih i prijateljskih veza, kao i introspekcija i preispitivanje. Izrazite zahvalnost ljudima koji su vaš najčvršći oslonac u životu.

Ljubav

Transformativan period za samce – možete započeti sa više hrabrosti i rizika, pa se čak i upustiti u avanture, kojima niste skloni. Nova iskustva ne dolaze da biste u njima ostali, već da biste naučili nešto o sebi.

Povećana osetljivost omogućava dublju prisnost sa partnerom, ali pošto ćete sve osećati intenzivnije, više će vam smetati ono što inače tolerišete (ili verujete da ste se sa tim pomirili). Dajte sebi prostor za obradu emocija i podelite svoje uvide i zapitanosti sa partnerom.

Posao

Stabilnost i napredak karakterišu radnu nedelju pred vama. Pronaći ćete ispunjenostu u udubljivanju u posao, ali i mogućnost za rast u oblastima u kojima ste strastveni. Vaša intuicija može biti vodeća sila koja vam pomaže da donesete mudre odluke. Ne plašite se promene, prigrlite ono što dolazi, savetuju zvezde.

Zdravlje

Boravak u prirodi, pored vode, može vam pružiti osveženje, umiriti vam dušu i podmladiti vas. Opuštanje je ključno za vaše zdravlje u ovom periodu. Bavite se meditacijom, odmarajte – slušajte svoje telo.

Lav

Samopouzdanje i želja za životom definišu vaš emocionalni i društveni pejzaž. Trenuci samorefleksije mogu vas dovesti do dubokih spoznaja. Oslobodite svoju unutrašnju snagu, poručuju zvezde!

Ljubav

Ako ste sami, uživaćete u proslavama i okupljanjima – ako vas niko ne zove, inicirajte druženje i okupljanje starih prijatelja. Ukoliko ne možete da upriličite onoliko luksuza koliko biste hteli, biće dovoljno da pozovete društvo na piće, ili ih izvedete u lokalnu kafanu čija vam atmosfera prija.

U partnerskim odnosima ljubav i strast su u centru pažnje – iskre se mogu zapaliti i dovesti do uzbudljivih trenutaka, čak i ako ste mislili da to više nije moguće. U narednoj nedelji, posvećeni i dugoročni odnosi se obnavljaju i produbljuju, zahvaljujući planetarnoj energiji.

Posao

Veoma malo je potrebno da napravite proboj ili značajan pomak. Budite kreativni i naći ćete jedinstvena rešenja za stare izazove. Iščekujući priznanja, radite sa svojim timom i usavršavajte liderske veštine.

Zdravlje

Vitalnost vam je ove nedelje na vrhuncu, ali umerenost je ključna. Vodite računa da se ne preopteretite, ako vas avanturističko raspoloženje gura u velike fizičke napore i podvige. Pronađite opuštanje i podmlađivanje u novoj fitnes rutini, plesu, ili nekoj aktivnosti koja zahteva više veštine nego napora.

Devica

Međuljudski odnosi cvetaju ove nedelje! Iako obično analizirate svaku situaciju, ponekad je koristno pustiti da stvari teku prirodnim tokom, savetuju zvezde.

Ljubav

Iskoristite period dobre komunikacije i harmoničnih odnosa da se približite osobi koja je već neko vreme predmet vaše pažnje. Neobavezan razgovor može dovesti do dublje povezanosti i rezultirati divnom vezom.

Emocionalna jasnoća je na pomolu – ako je u prethodnom periodu bilo nesporazuma, prećutkivanja i zbunjenosti, sada se odnosi stabilizuju i otvara se obostrana komunikacija. Ne razmišljajte previše o razlozima – prihvatite izvinjenje (ili ga pružite, ako je potrebno).

Posao

Preciznost i marljivost su vaše jake strane koje će se ove nedelje isplatiti. Projekat ili zadatak koji zahteva vaše oštro zapažanje, doneće vam priznanje. Održavajte jasnu komunikaciju i budite otvoreni za konstruktivne povratne informacije.

Zdravlje

Izlazak u prirodu, ili odlazak na neko mirno mesto koje nudi mir i omogućava introspekciju, delovaće na vas osvežavajuće i revitalizujuće. Napunite baterije, da biste mogli da nastavite punim tempom, savetuju zvezde.

Pročitajte i ovo: Zašto ste tužni nakon donošenja ispravne odluke

Vaga

Odnosi su u centru pažnje, a ravnoteža ključna, kao i uvek. Harmonija vlada i omogućava vam da se graciozno nosite sa izazovima. Uključite se u aktivnosti koje podižu duh i ne zaboravite da mazite sebe, dok brinete o drugima.

Ljubav

Ako ste sami, slučajan susret može doneti živost i inspiraciju. To može biti bivša ljubav, stari prijatelj ili neko koga ste tek upoznali. Značajni odnosi se mogu razviti, ako je to u skladu sa vašim ličnim razvojem.

Dajte partneru malo više prostora za samostalne aktivnosti i poduhvate – podrška ponekad znači i da nekog ostavite na miru. Ako mu treba vaša pomoć i asistencija, tražiće je, budite uvereni. Usredsredite se na svoju emocionalnu ravnotežu, negovanje prijateljstva i praćenje sopstvenih intresovanja.

Posao

Osetićete priliv kreativne energije i inspiracije u svom profesionalnom domenu – prihvatite nove ideje i inovativne pristupe. Saradnja će doneti najbolje rezultate, zato obezbedite otvorene linije komunikacije sa kolegama i poslovnim partnerima. Ako se bavite kreativnim poslom ili umetnošću, ovo je nedelja za istraživanje specifične kulture koja vas posebno nadahnjuje i pruža širu perspektivu.

Zdravlje

Vaše zdravlje zavisi od unutrašnjeg mira – praktikujte tehnike opuštanja i vežbe svesnosti, da biste sačuvali smirenost i ravnotežu. Neophodna vam je fizička aktivnost i mentalni odmor, upozoravaju zvezde.

Škorpija

Prihvatite emotivne plime i oseke kao katalizator za lični rast i razumevanje. Pokažite velikodušnost prema svima i gestove ljubavi prema bliskim osobama.

Ljubav

Ako ste sami, upotrebite sve načine da uživate u sebi i negujete sebe, duhovno i telesno. Izrazite ljubav prema sebi baš onako kako je izražavate prijateljima i bliskim osobama – kupite sebi luksuznu sitnicu, izađite na mesto koje volite, idite na društveni događaj. Izvedite sebe na sastanak i super se provedite!

U partnerskim odnosima nastupa period strasti i intenzivnih osećanja – duboki razgovori, ranjivost i poveravanje, produbiće razumevanje i osećaj povezanosti sa partnerom. Ne ustručavajte se da otkrijete svoje strahove i želje, iako mislite da su besmisleni ili glupi.

Posao

Vaš motiv i odlučnost su besprekorni, a ove nedelje naročito dolaze do izražaja. Izazovi na poslu mogu vas uvesti u direktna suočavanja sa fokusom na rešavanje problema i inovacije. Slušajte svoju intuiciju, koja vas može dovesti do fantastičnih otkrića. Istražite nove oblasti interesovanja, ne samo da biste povećali znanje, već i da biste uživali u procesu učenja.

Zdravlje

Nivo energije je u porastu tokom sledeće nedelje i bićete raspoloženi da pojačate fizičku aktivnost, ili odgovorite posebnim izazovima, kojima odavno stremite. Odlično je pomerati svoje granice, ali ipak se pripazite ekstremnosti i nastojte da aktivnost uravnotežite trenucima psihičkog i fizičkog opuštanja.

Strelac

Ove nedelje vaš urođeni optimizam dolazi do izražaja i vodi vas kroz aktivnosti i odluke. Trenuci introspekcije dovode do dubljeg razumevanja osećanja koja se već dugo talože u vama.

Ljubav

Energija avanture i otkrića dominira na ljubavnom planu. Intrigantan susret može doneti uzbuđenje i zabavu, ali vas može ostaviti zamišljenim i neispunjenim.

U partnerskim odnosima zajednička iskustva donose radost i harmonizuju odnose, bilo da istražujete nova mesta, ili se bavite zajedničkim hobijima. Svakako odaberite sadržaje koji će vas izvesti iz kuće i podstaći fizičko kretanje, savetuju zvezde.

Posao

Vreme avanture i istraživanja nije rezervisano samo za vaš privatni život – razmislite o proširivanju aspekata svoje karijere. Različite mogućnosti su primamljive, a vaš entuzijazam može dovesti do uspeha u novim poduhvatima. Ako vam je teško da sami odaberete u šta da uložite vreme i energiju, ostanite uključeni i otvorenog uma za neočekivane predloge.

Zdravlje

Vaš duh žudi za osveženjem, ali pokret je neophodan vašem telu – istražite nove oblike vežbanja i kretanja, pronađite nešto od čega će vam srce brže kucati, a vaš duh uzleteti. Odvojte vreme za mentalno opuštanje, kako biste uravnotežili fizički napor.

Jarac

U redu je tražiti pomoć kada se osećate preplavljeno i preopterećeno – to je zapravo, znak emocionalne stabilnosti i mentalnog zdravlja. Setite se da ne morate sve sami.

Ljubav

U novim vezama cenićete stabilnost i sigurnost, više nego ikada, a u dugotrajnim odnosima ovaj osećaj vam pomaže da produbite prisnost. Dobar period za jačanje veza, sa porodicom i partnerom – potražite oslonac u najbližima, neće vas razočarati.

Ako ste sami, ovo će biti vreme introspekcije i druženja sa sobom. Postoje osećanja sa kojima se još niste suočili, a sada je pravo vreme. Razmišljanje o prošlim iskustvima može obezbediti emocionalni rast.

Posao

Vaša nepokolebljiva posvećenost ciljevima ove nedelje dovodi do značajnog napretka. Izazovi koji se pojavljuju, samo su stepenice ka uspehu. Verujte u svoje sposobnosti i nastavite sa svojim pedantnim planiranjem i predviđenim koracima, kojima se uspinjete lagano, ali sigurno. Povoljan period za poslovna putovanja, seminare, obuke i radionice – ukoliko su u skladu sa vašim dugoročnim ciljevima.

Zdravlje

Fokusirajte se na održavanje dosledne rutine. Stabilnost u obrascima spavanja, obrocima i fizičkoj aktivnosti, održaće vas u optimalnoj formi. Praktikujte vežbe uzemljenja – hodajte bosi, radite jogu – da biste se dublje povezali sa svojim bićem.

Vodolija

Iako ćete biti orijentisani na budućnost, odvojte vreme da se posvetite praktikovanju svesnosti i boravka u sadašnjem trenutku. Prisutnost je važna za usklađivanje sa svojim najdubljim potrebama.

Ljubav

Nove ideje i nekonvencionalne metode mogu doneti uzbuđenje vašoj vezi, ali budite uvereni da je partner jednako zainteresovan kao i vi. Komunicirajte jasno i otvoreno, da ne biste došli u situaciju da se kajete zbog toga što ste pogrešno protumačili međusobne signale.

Ako ste sami, bićete orijentisani na svoj unutrašnji svet – ipak, ne odbijajte pozive prijatelja i uključivanje u društvene događaje, zbog sadržaja koji će vam prijati i inspirisati vas, a koje možete propustiti zbog osećanja da nemate šta da podelite sa drugima.

Posao

Sarađujte sa kolegama, i prepustite vođstvo – lakše ćete steći pristalice za svoje ideje i predloge, ako ih plasirate nonšalantno, ili se postavite kao da su vam upravo pali na pamet, zbog nečeg izuzetnog što rade vaše kolege. Ovaj pristup bi mogao da otvori vrata ne samo za nove poslovne mogućnosti, već i za bolje i srdačnije kolegijalne odnose.

Zdravlje

Dajte prioritet mentalnoj stimulaciji. Uključivanje u aktivnosti kao što su zagonetke, čitanje, ili razmišljanje u miru i tišini, može se pokazti veoma stimulativno. Uravnotežite ovo sa rutinskom fizičkom aktivnošću, kako biste održali holistički pristup svojoj dobrobiti.

Ribe

Uverite se da dajete prioritet brizi o sebi i postavite granice tamo gde je potrebno, da biste sačuvali svoj unutrašnji mir. Razmišljajte o povezanosti svega i primetite znake na svom putu.

Ljubav

Vaša intuicija je ove nedelje pojačana, čineći odnose dubljim i smislenijim. Na ovaj način dosežete emocionalnu toplinu i sigurnost, iako nemate partnera. Ali, iskre se mogu pojaviti u odnosu na nekog koga do sada niste posmatrali na taj način.

Verujte svom osećaju, posebno u međuljudskim odnosima – emocionalni tokovi su ove nedelje duboki, a vi možete biti osetljiviji na osećanja i reakcije partnera i bliskih osoba. Vaša empatična priroda traži samosaosećajnost, ali i potvrdu voljene osobe.

Posao

Kreativni poduhvati imaju podršku Univerzuma! Inspiraciju ćete pronaći na neočekivanim mestima. Timska saradnja imaće koristi od vašij jedinstvenih uvida, pa nemojte oklevati da podelite svoje vizije i snove.

Zdravlje

Vaše fizičko i mentalno blagostanje su od vitalnog značaja u ovom periodu. Udubite se u prakse koje neguju vašu dušu i aktivnosti koje donose opuštenost, jasnoću i emocionalno oslobađanje. Meditacija, tai či i joga mogu vam doneti ogromne koristi. Obezbedite sebi dovoljno sna.

Pročitajte i ovo: Kako da budete nežniji prema sebi i isključite samosabotažu